Sbírejte s Bety.cz soutěžní kódy a vyhrajte skvělé ceny!

18.09.2014 | Zábava

Letnímu počasí pomalu odzvonilo, ale to vůbec není důvod ke smutnění! Pořád totiž probíhá naše úžasná soutěž na Bety.cz!

Nebojte, není nijak záludná ani složitá – výhru získáte tím, že budete pravidelně sledovat a číst naše články, ve kterých se zobrazí výherní kód.

Pokud registrovaný uživatel na kód klikne, automaticky se uloží v jeho profilu na Bety.cz. Po získání 9 kódů jedné ceny je výhra vaše!

Na svém profilu na Bety.cz po přihlášení uvidíte, jaké ceny jste vyhráli či kolik kódů vám k vytoužené výhře ještě chybí (již získané kódy najdete v profilu pod záložkou „Moje soutěže“).

A protože vám chceme nevlídný podzim co nejvíc zpříjemnit, můžete soutěžit o tolik výher z naší nabídky, o kolik budete mít zájem!

Podrobná pravidla najdete ZDE. Sběr kódů běží až do 30. září 2014!

No a o jaké ceny vlastně můžete hrát? V nabídce pro vás máme například luxusní kabelku Victoria Delef, tělovou kosmetiku S. Oliver, Epoch, Dermacol nebo Nivea, ale také sportovní náčiní nebo knihy o zdravém životním stylu, publikace zaměřené na rozvoj osobnosti či výchovu dětí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat