Horoskop na týden od 22. do 28. září 2014 od naší astroložky Anny!

22.09.2014 | Zábava

Lidé narození ve znamení Raka budou tento týden „bojovat“ o své místo především na domácí frontě. Býci by měli tento týden věnovat pozornost především sami sobě – nějakou dobu už totiž okázale ignorují varovné signály svého těla v podobě nejrůznějších drobných obtíží a únavy. Pro zrozence ve znamení Panny hvězdy přichystaly nečekané rozptýlení v podobě setkání s člověkem, který ve vašem životě v minulosti mnoho znamenal. A co čeká tento týden další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Zrozence tohoto znamení nečeká právě nejklidnější zářijový týden. Věc, v niž jste již nějakou dobu doufali, totiž nevyjde zcela podle vašich představ. Ačkoli to neznamená, že se na vás řítí nějaká katastrofa, nebo že jste něco pokazili, scházet vám bude uspokojení, které byste za příznivých výsledků pocítili. Bohužel, vaši rozčarovanost nebude zcela schopno pochopit ani vaše okolí (pro ně bude nepochopitelné, proč cítíte zklamání), a tak si dobré nálady příliš neužijete. Zkuste slevit z nároků na sebe sama!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Zrozenci ve znamení Býka by měli tento týden věnovat pozornost především sami sobě – nějakou dobu už totiž okázale ignorují varovné signály svého těla v podobě nejrůznějších drobných obtíží a únavy. A to by se vám mohlo nepěkně vymstít. Hrozí totiž, že minimálně víkend strávíte v posteli. Takže se zkuste na chvíli zastavit a věnovat se svému organismu. Ano, jste silnou (býčí) osobností, ale pamatujte, že potřebujete i sílu fyzickou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Pro zrozence tohoto znamení začíná týden naplněný rodinnou pohodou, především ve smyslu zklidnění vztahů s rodiči a sourozenci. Ačkoli jste již dávno vylétli z hnízda (pokud ne fyzicky, psychicky ano), stále vám záleží na tom, aby nebyly vztahy v rodině napjaté. Bohužel se poslední dobou zdálo, že jste jediní, kdo o podobný mír usiluje. Tento týden však vaše snaha dojde naplnění a vy si zase budete moci připomenout onu bezstarostnost dětství, jež jste prožívali právě se svými rodiči a sourozenci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Lidé narození ve znamení Raka budou tento týden „bojovat“ o své místo především na domácí frontě. Nebojte, nepůjde o žádné boje ve smyslu nepříjemných hádek a vypjatých situací. Jen budete muset svým nejbližším připomenout, že jste a hlavně chcete být součástí jejich života. Vina za to, že o tom nejsou občas přesvědčeni, leží částečně na vás – jen málokdy otevřeně projevujete svou náklonnost tak, že je pro všechny zúčastněné „čitelná“. Nebojte se bát otevřenější, není tak těžké ukázat, že vám na někom opravdu záleží!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Pokud budou k některému znamení hvězdy tento týden opravdu shovívavé (i když to nutně neznamená, že vám budou vysloveně nakloněny), pak jsou to právě Lvi. Zaznamenáte radosti i starosti (a týká se to jak života profesního, tak i rodinného), ale žádné významnější nepříjemnosti se na vás nechystají. Snad jen děti vám přidělají nějakou tu starost, na druhou stranu se ti z vás, kteří v minulých dnech bojovali s nachlazením apod., budou moci konečně pořádně nadýchnout (a platí to vlastně i doslovně).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Pro zrozence ve znamení Panny hvězdy přichystaly nečekané rozptýlení v podobě setkání s člověkem, který ve vašem životě v minulosti mnoho znamenal. Nemusí to být nutně setkání tváří v tvář (i když ani to není vyloučené), může to být i „pouhá“ vzpomínka, připomenutí dávno zapomenutého přátelství či lásky v okamžiku, kdy to nebudete čekat. Nejste od přírody přehnaně sentimentální, ale nechejte se tímto setkáním naplnit. Na jedné straně není dobré žít jen ze vzpomínek, na straně druhé je pěkné se jimi čas od času potěšit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Zrozence tohoto znamení bohužel nečeká právě idylický týden – v práci na vás kladou stále vyšší nároky, které byste sice zvládli naplnit, ale cena za to (únava, stres, podrážděnost apod.) je přeci jen příliš vysoká, nehledě na to, že spousta z nových úkolů není z vašeho pohledu právě smysluplná (a s tím se jako Váhy těžko srovnáváte). Doma se tedy příliš neukážete, navíc se na vás začne projevovat vyčerpání. A tak se ještě (velkou měrou z vlastní viny) budete muset vypořádat s několika nepříjemnými hádkami v rodině. Trpělivost vašich nejbližších má totiž také své meze.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Štíři budou tento týden bojovat především s vlastním zdravím, na kterém se podepsal stres minulých dnů, a zdánlivě nepřekonatelnou únavou. Ještě než se rozhodnete zatočit se všemi symptomy, zkuste se zamyslet nad tím, co vlastně stojí za většinou vašich obtíží. Možná si to neuvědomujete, ale tělo a duše jsou poměrně těsně propojeny. Zapátrejte proto ve své mysli a zkuste přijít na to, co vás trápí a co by tedy mohlo stát za tím, že vaše tělesná schránka nefunguje tak, jak jste zvyklí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Lidé narození v tomto znamení budou právě začínající týden bojovat se dvěma protichůdnými stavy (což ovšem právě pro Střelce není zas až tak neobvyklé). Na jedné straně budete mít vůli zvládnout vše, co jste si předsevzali, na straně druhé se budete muset vypořádat s  fyzickou únavou. Koncem týdne proto budete muset zvolnit přiznat si, že některá předsevzetí, respektive jejich splnění, prostě nejsou momentálně ve vašich silách.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Pro poměrně pragmatické Kozorohy začíná období, v němž budou muset více poslouchat svou intuici než svůj mozek. Není to pro vás sice nejpřirozenější věc, ale uvidíte, že když necháte věcem volný průběh, aniž byste se je snažili nějak složitě racionalizovat, život vám to ve svém důsledku nečekaně (tedy pro vás) ulehčí. Držte se tento týden zkrátka svých instinktů. Vyplatí se vám to především v oblasti rodinného života. Pamatujte, že nemusíte být vždy ten nejrozumnější – přenechejte tuhle roli na chvíli někomu jinému!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Zrozenci znamení Vodnáře by tento týden měli být na opatrní – hvězdy si na ně přichystaly několik překvapení. Ta sice na první pohled nebudou až tak patrná ale rozhodně nečekaná. A platí to jak pro život osobní, tak i pracovní. Věřte svým instinktům, nepouštějte se do úkolů, z nichž nemáte tak docela dobrý pocit (a pokud nebudete mít jinou možnost, mějte se na pozoru). Mimochodem, nepříjemná překvapení se mohou skrývat i ve věcech, jež se na první pohled zdají být průzračně čisté (jak se ostatně přesvědčíte v polovině týdne).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Ryby čeká poměrně klidný týden, který si rozhodně zaslouží. Ne že by na vás hvězdy nechystaly nějaký ten stres (především v práci – přestaňte být tak naprosto důvěřiví vůči svým kolegům, nemuselo by se vám to vyplatit), ale nečekají vás žádné úkoly, s nimiž byste si neuměli poradit.
V závěru týdne vás čeká překvapivé setkání, tak si ho pořádně užijte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat