Horoskop na říjen 2014: Vztahy, zdraví i finance na celý měsíc!

02.10.2014 | Zábava

Začátek měsíce bude Pannám v oblasti rodinných vztahů velmi přát. Později ovšem mohou přijít menší třenice, kterým však budete čelit s chladnou hlavou. Raci se budou v říjnu potýkat především se stresem. Pro zdraví Býků je říjen ideálním obdobím. Vzhledem k příznivému vývoji v oblasti vztahů budou mít Berani ulehčenou i oblast kariéry. A co v říjnu čeká další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Oblast vztahů bude v říjnu pro Berany klíčová – bude se jim totiž velmi dařit, především v jeho druhé polovině. Poznají nové lidi a rozšíří okruh svých přátel. V lásce budou mít rovněž štěstí. Pokud žijí v dlouhodobém partnerském vztahu, nenarazí v průběhu měsíce na žádný větší problém, i když se vyskytne několik situací, kdy budou muset zapomenout na svou tvrdohlavost a přistoupit ke kompromisu (odměnou jim ovšem bude harmonický domov).
Zdraví
Říjen je pro vás, co se zdraví týče, měsícem velmi příznivým. Nejenže se vy osobně nebudete potýkat se žádným závažnějším problémem, ale dokonce se zbavíte potíží z dřívějška, takže si užijete svého zdraví konečně naplno. Pozor si pouze musíte dávat na drobná poranění (odřeniny, škrábnutí, říznutí…), takže buďte opatrní, pracujete-li s ostrými předměty.
Finance a kariéra
Vzhledem k příznivému vývoji v oblasti vztahů budou mít Berani ulehčenou i oblast kariéry. Jestliže zvažujete změnu zaměstnání nebo si práci hledáte, budete úspěšní. Pokud pracujete jako zaměstnanec nebo podnikáte, setkáte se spoustou příležitostí, kdy budete moci ukázat všechny své možnosti i skryté talenty. Objem vaší práce se sice zvětší, ovšem díky své cílevědomosti a píli překonáte hravě všechny nástrahy a budete úspěšní.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy
Ačkoli se to možná ze začátku měsíce nebude zdát pravděpodobné, říjen je pro Býky v oblasti lásky a vztahů příznivý, především na samotném svém sklonku (svobodní Býci mohou očekávat i nějakou tu nabídku k sňatku). Ale ani ve zbývajících dnech se nemusíte obávat nějakých zásadních turbulencí, naopak. Vztah s partnerem i s přáteli ještě posílíte, budete společně zažívat spoustu krásných chvil. Pokud jste single, i pro vás chystá především druhá polovina října příjemný zvrat.
Zdraví
Pro zdraví Býků je říjen ideálním obdobím. Samozřejmě se nevyhnou sem tam nějaké té rýmě apod. (to by ani nebyl říjen říjnem), ale žádný závažný zdravotní problém by je čekat neměl. Pozor by si nicméně měli dávat na zdraví psychické a vyvarovat se stresu a zbytečným starostem (zkuste některé relaxační techniky nebo se pravidelně věnujte nějakému sportu, uvidíte, že vám to pomůže).
Finance a kariéra
Býci-podnikatelé bohužel nemohou v říjnu očekávat nějaký zásadní úspěch. Nepropadejte však panice a zkuste najít nové příležitosti – jak vám ukáže konec měsíce, bude to správné rozhodnutí. Chce to jen trochu optimismu a odvahy. Ani zaměstnanci však na tom nebudou nijak úžasně. S případnou změnou práce však rozhodně vyčkejte. Poslední říjnové dny čeká Býky příznivý obrat a v zaměstnání se jim začne dařit, budou moci využít plně svůj potenciál a svým kolegům a nadřízeným ukázat svůj talent při řešení složitých úkolů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Říjen Blížencům v lásce i přátelství docela přeje. Přes počáteční nesnáze především v prvních dnech tohoto měsíce, které zapříčiní hlavně malá nedorozumění a chyby v komunikaci, zažijí zrozenci v tomto znamení tolik romantiky, kolik si jen mohou přát. Dejte si však pozor, abyste při užívání si harmonického vztahu s partnerem nezapomněli na své přátele! Rozhodně byste se s nimi měli vídat častěji, dodají vám spoustu pozitivní energie.
Zdraví
První polovina října by neměla přinést Blížencům žádné závažnější zdravotní problémy. Ovšem od té druhé poloviny byste si měli dávat na svoje zdraví větší pozor, hrozí vám především nepříjemnosti v podobě chronických bolestí páteře, svalů či kloubů, jež sice nemusejí být ničím extra závažným, ale rozhodně dokáží člověku pěkně znepříjemnit život. Zkuste tedy problémům předejít pravidelným pohybem (ale nezkoušejte nic extrémního, soustřeďte se spíše na protahovací cviky a kondiční cvičení).
Finance a kariéra
Pokud podnikáte, můžete očekávat velmi příznivý měsíc. I když se vašemu okolí budou zdát některé vaše projekty rizikové a nejisté, díky svému vrozenému citu správně odhadnete, kterým směrem se ubírat a vytěžíte z nových příležitostí maximum. Žádné nepříznivé zvraty nečekají ani Blížence-zaměstnance, právě naopak. Vaše kariéra nabere ten správný směr a přinese vám plné uspokojení.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy
Ty nejlepší zprávy a nejklidnější období, co se vztahů týče, vás čekají začátkem měsíce. Neusínejte však na vavřínech – budete muset na vztazích hodně pracovat, abyste se dočkali zaslouženého klidu, vděčit za to budete především své vrozené schopnosti kompromisů a obratného řešení složitých situací. Pokud svou životní lásku teprve hledáte, bude pro vás říjen poměrně příznivý (především jeho závěr), i když se nevyhnete několika počátečním zklamáním.
Zdraví
Potýkat se v říjnu budete především se stresem. Nezapomínejte proto na odpočinek a relaxaci. Pečujte o sebe, stejně tak jako pečujete o druhé. Hlídejte si psychickou pohodu, může se totiž stát, že upadnete do deprese. Pohlídat byste si rovněž měli i svůj jídelníček – právě zažívání vám totiž (díky kombinaci stresu a pracovního vytížení) může přinést nejednu horkou chvilku.
Finance a kariéra
Ať už podnikáte, nebo jste v pozici zaměstnance, bude pro vás říjen příznivý, i když vám práce prostoupí život více, než byste třeba chtěli. Rozhodně nepodceňujte vztahy s kolegy či podřízenými! Vyhýbejte se otevřeným konfliktům a nenechte se zatáhnout do žádných intrik a tajemství, mohly by vám výrazně uškodit. V práci budete oplývat novými nápady a naplno se projeví váš tvůrčí duch.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Právě začínající měsíc vám bude v lásce přát. Ale nebude to tak úplně bez práce. Řada Lvů má lehké sklony k sobectví a narcismu, které jim mohou situaci na poli vztahů poměrně významně ztěžovat. Ale nebojte se, budete si lásku užívat, a to ať už patříte k těm, kteří již svého životního partnera našli, i k těm, kteří jej stále hledají.
Zdraví
Na zdraví si v říjnu nebudete muset nijak výrazně stěžovat. Jediná závažnější věc (kromě potíží typu nastydnutí apod.), s níž se budete muset potýkat, jsou následky stresu, ale ani ty na vás nebudou mít tak negativní vliv. Dokonce by se měly vyřešit i ty zdravotní potíže, které jste v minulosti již nějakou dobu řešili.
Finance a kariéra
V práci se Lvům v říjnu bude dařit. Největšího rozmachu dosáhnou ve druhé polovině měsíce. Narazí sice na několik překážek, ale dokáží je přetvořit ve výzvy, s nimiž si lehce poradí a sklidí za to zasloužený obdiv. Pokud pracujete na vedoucí či manažerské pozici, čeká vás test vaší autority, ale nebojte – ustojíte jej bez většího boje a vážnějších problémů. Jen si dejte pozor na zákulisní intriky.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy
Začátek měsíce bude Pannám v oblasti rodinných vztahů velmi přát. Později ovšem mohou přijít menší třenice, kterým však budete čelit s chladnou hlavou. Právě díky vám se podaří udržet v rodině klid a vaše vztahy se ještě upevní. Bude se vám rovněž dařit navazovat nová přátelství.
V oblasti partnerských vztahů nepřinese říjen žádné velké změny, tedy pokud žijete v dlouhodobém svazku. Jestliže svého partnera teprve hledáte, čeká vás zlom (samozřejmě k lepšímu) v podobě velké zamilovanosti, která bude opětována.
Zdraví
Pokud patříte mezi Panny, nemusíte se bát žádných větších výkyvů ve svém zdravotním stavu. Jestliže trpíte nějakou chronickou chorobou, nedojde u ní ke zhoršení, naopak ve druhé polovině října se váš stav mírně vylepší.
Svou pozornost byste ale měli zaměřit i na zdraví svých nejbližších, především rodičů – může se totiž stát, že se ozvou staré zdravotní problémy. I když nepůjde o nic vážného, je lepší tyto potíže nezlehčovat a nezanedbávat.
Finance a kariéra
Panny na sobě v říjnu docela zapracují a bude to vidět. V zaměstnání i podnikání se jim, především ve druhé polovině měsíce, bude dařit jako nikdy předtím. Dočkají se uznání jak ze strany kolegů, tak i nadřízených, a otevřou se jim nové možnosti seberealizace.
Neznamená to však, že nebudete muset tvrdě pracovat – vaše úsilí vám ovšem přinese mnohem větší uspokojení.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
S partnerem zažijete příjemné oživení vztahu, především první říjnové dny budou naplněny romantikou. Váš vztah s partnerem se ještě posílí a zharmonizuje. Velkou měrou se o to zaslouží i skutečnost, že v sobě najdete konečně sílu promluvit si s partnerem o věcech, které vás již dávno trápí, ale o kterých jste zatím mlčeli.
Menší problémy se ovšem vyskytnou v oblasti rodinných vztahů. Budete muset zapojit všechen svůj diplomatický um, abyste vše urovnali. Ačkoli vás to bude stát dost sil, odměnou vám bude klid v rodině.
Zdraví
Věnovat byste se měli především sami sobě, nezanedbávejte zdravý životní styl, ale ani své duševní zdraví. Ačkoli nebudete mít žádné závažnější zdravotní problémy, budete se často potýkat se stresem a nedostatkem energie. Snažte se co nejvíce odpočívat, relaxujte a hlavně nenechávejte okolí, aby vás zahlcovalo svými starostmi a problémy více, než je nutné.
Finance a kariéra
Především ve druhé polovině října byste si měli dát pozor na nejrůznější zákulisní dohady a intriky, jež budou spřádat vaši kolegové i nadřízení – díky své vrozené potřebě neustále hledat rovnováhu a harmonii vás budou dost vyčerpávat, navíc se jejich obětí můžete stát i vy, což vám situaci v práci ještě více znepříjemní. Nepodceňujte komunikaci s nadřízenými.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy
Rodina vám bude v říjnu skutečnou oporou. Vyjasníte si dávné spory uvnitř rodiny a budete se všemi vycházet lépe než předtím.
Také v lásce právě začínající měsíc Štírům přeje – nezadaní by si měli dávat pozor, aby nepropásli svou šanci na spokojený partnerský život. Pokud žijete v dlouhodobém svazku, neměly by vás čekat žádné závažnější problémy. Možná se objeví pár neshod (nejčastěji kvůli rozdílným přístupům k dětem a výchově), ale rozhodně se nebude jednat o žádné turbulence, jež by mohly váš vztah ohrozit.
Zdraví
Svůj zdravotní stav nepodceňujte, zvláště trpíte-li některou z chronických nemocí. Sice se na vás nechystá žádná pohroma, ale mohli byste si znepříjemnit život. Objednejte se proto na preventivní prohlídku a v případě potíží se svěřte do rukou odborníků, jimž důvěřujete. Nepodceňujte žádný z varovných příznaků svého těla, zdraví rozhodně patří k hodnotám, které si musíte chránit.
Finance a kariéra
Profesně se vám bude dařit, a to i přesto, že hlavně v prvních dnech budete mít pocit, že vás práce příliš nenaplňuje. Potom ale přijdou nové možnosti a vy v sobě opět naleznete nový elán a nadšení pro to, co děláte. Nebudete sice nijak závratně stoupat po kariérním žebříčku, ale vaše ambice budou naplněny i tak. Pozor si dejte na některé kolegy – budou se snažit „přehrát“ na vás část svých úkolů, a proto se musíte naučit říkat jasné „ne“.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Říjen vám v lásce skutečně přeje, tak toho využijte a čerpejte ze vztahů pozitivní energii! Přibližně v polovině měsíce se od svého partnera dočkáte velmi příjemného překvapení. Radost vám budou přinášet především děti, ale i vztahy s ostatními členy vaší rodiny se zharmonizují.
Pár nástrah chystá říjen pro Střelce v oblasti vztahů s přáteli. Dávejte si dobrý pozor, komu a co říkáte. Vyhnete se tak nepříjemnému překvapení v podobě „podrazu“ od lidí, od nichž byste to nikdy nečekali.
Zdraví
Kvůli spoustě nejrůznějších podnětů, jimiž se budete muset zabývat, budete mít tendenci zapomínat na zdravý životní styl. Navíc budete často pod tlakem, který vyústí ve stres. Nezapomínejte na sebe, pravidelně a vhodně se stravujte. To vám pomůže překonat těžkosti, jež se vyrojí. Zkuste si rovněž osvojit některou z relaxačních technik (i když vám může pomoci třeba i horká koupel nebo poslech oblíbené hudby).
Finance a kariéra
Možná jste si poslední dobou v práci připadali nedocenění, právě začínající měsíc však tuto situaci změní. Kolegové a nařízení vám začnou skutečně naslouchat a vaše návrhy a nápady se dočkají zaslouženého ocenění. Dařit se vám bude i v podnikání, nebojte se nových výzev a dalšího rozšiřování svých aktivit. Jen si dávejte pozor na „dobré rádce“, kteří se budou chtít především obohatit na váš účet.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy
Možná pro vás bylo léto v partnerských vztazích jako na houpačce, říjen však přinese výrazné uklidnění situace. Konečně odhodíte ostych a se svým protějškem si vyjasníte řadu problémů, jež váš vztah v minulosti komplikovaly. Velkou oporou vám budou vaše děti.
Zdraví
Zdraví vám bude v říjnu přát. Měli byste si dát ale pozor, abyste se příliš nepoddávali stresu, který na vás bude čas od času útočit. Pečliví buďte také při sestavování svého jídelníčku.
Pozorní buďte rovněž ke zdraví svých nejbližších, především rodičů. Ačkoli možná budou mít tendenci vám svůj zdravotní stav zatajit, budete jim v případě potíží důležitou oporou a pomocí.
Finance a kariéra
Zaměstnanci se mohou cítit poněkud přehlíženi ze strany svých nadřízených, to se ale v průběhu měsíce změní. Pozor si ovšem dejte na závistivé kolegy, kteří se vám budou snažit znepříjemnit život a shodit vás z nově nabytého výsluní. Nedejte na zákulisní intriky, buďte sami sebou a stůjte si za svými nápady.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Největší uspokojení budete v říjnu nalézat v rodině. Jistě, nevyhnete se několika málo sporům, ty však vůbec nebudou nikterak zásadní, aby vztahy narušily. Velkou oporou vám budou sourozenci a rodiče, u nichž jste mohli už delší dobu pocit, že vás trochu zanedbávají.
S partnerem vyřešíte hned v prvních dnech nového měsíce případné neshody a váš vztah bude svou čistotou a romantickým nádechem připomínat začátky vaší lásky. Dospějete i k několika důležitým rozhodnutím, jimž jste se v minulosti vyhýbali a které výrazně změní směřování vašeho vztahu.
Zdraví
Vaše zdraví je velmi úzce spjato s vaším psychickým stavem (to samozřejmě platí pro všechna znamení bez rozdílu, pro Vodnáře je ovšem psychická pohoda téměř podmínkou fyzického zdraví). V říjnu se však na vás štěstí usměje téměř ve všech oblastech života, proto i váš zdravotní stav nebude nijak vážně ohrožen. Samozřejmě se nevyhnete potížím typu nachlazení apod., ale žádné další závažnější potíže by vám cestu zkřížit neměly. Důležité je, abyste se cítili psychicky v pohodě, tak se nenechejte vykolejit maličkostmi a nepoddávejte se případnému stresu!
Finance a kariéra
Radost vám bude přinášet i vaše práce, i když hlavní podíl na této skutečnosti nebude mít ani tak náplň vaší práce, ale spíše prostředí, v němž ji vykonáváte, a kolegové, kteří vás obklopují. Díky své vrozené kreativitě budete sršet novými nápady, jež se dočkají zaslouženého uznání a obdivu. Dařit se vám bude i v podnikání, otevřou se vám nové příležitosti k expanzi a investicím, vybírejte si však pečlivě partnery, s nimiž se do obchodu zapojíte.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy
Rodina vám sice, především v prvních říjnových dnech, připraví nejednu horkou chvilku, ovšem díky tomu, že jste se již naučili pracovat se svými negativními emocemi, je budete zvládat s nadhledem. Velkou oporou vám bude partner, který za vámi bude stát v každé složitější situaci. Jestliže jste single, není vyloučeno, že právě v říjnu najdete svou životní lásku – musíte se ale naučit nedávat pouze na první dojem.
Zdraví
Jediné problémy, které vás mohou potkat, budou souviset s vaším životním stylem. Nikdy není pozdě začít žít zdravě, přehodnoťte tedy svůj dosavadní způsob stravování a začnete se více věnovat svému organismu. Velmi důležitou podmínkou vašeho zdravotního stavu bude psychická pohoda. I když už si slibujete dlouho, že trochu zvolníte a budete se lépe vypořádávat se stresem, stále v tomto aspektu svému tělu hodně dlužíte. Soustřeďte se proto hlavně sami na sebe a především se naučte odpočívat a relaxovat.
Finance a kariéra
V práci neočekávejte žádné zásadní zvraty. S kolegy v práci budete vycházet bez problémů, ani vaši nadřízení vám nebudou dělat potíže. Váš smysl pro odpovědnost zachrání několik ožehavých situací. Jen pozor, aby vás někteří kolegové zbytečně nevyužívali a nesnažili se na vás převést pod nejrůznějšími záminkami své vlastní povinnosti. V takové chvíli budete muset zapomenout na okolí a říci důrazné „ne“ – jedině tak se vyhnete nežádoucímu stresu.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat