Horoskop na týden od 13. do 19. října 2014 od naší astroložky Anny!

13.10.2014 | Zábava

Blíženci nemívají tendence sami sebe donekonečna rozebírat, ale občas se stane, že své vlastní pocity upozadňují a nevěnují jim takovou pozornost jako pocitům lidí okolo sebe. Panny by měly zkusit zapracovat na svém sebevědomí – i když navenek srší sebevědomím, často propadají z extrému do extrému. Střelci by se neměli vyhýbat žádným příležitostem ke společenskému životu! A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Plánování. To je slovo, které ovládne většinu právě začínajícího týdne. Vaše systematičnost a smysl pro pořádek se bude moci projevit naplno. Zatímco vaše okolí nechává vše na poslední chvíli a utápí se v hledání nejrychlejších řešení, vy jste o několik kroků napřed a vše máte v hlavě dokonale srovnané. Jen při všem tom plánování a organizování dávejte pozor, abyste zbytečně nezasahovali do svobody rozhodování vašim nejbližším – pamatujte, že každý má právo na svůj názor a své postupy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Právě začínající týden se nepouštějte do žádných překotných změn. Ačkoli máte pocit, že vaše stávající situace je v současné podobě neudržitelná a vyžaduje nějakou revoluci, vyčkejte s ní a ještě jednou vše zvažte – příliš převratným nápadům nebudou tento týden hvězdy nakloněny. Platí to pro všechny oblasti vašeho života, nejvíce však pro váš život rodinný. Pamatujte, že o velkých změnách byste vždy měli uvažovat společně s těmi, jichž se budou také týkat! V práci se nenechejte strhnout k nějaké nepromyšlené akci svými kolegy!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Zkuste se tento týden soustředit více na sebe, především na svou psychiku. Nemíváte sice jako Blíženec tendence sami sebe donekonečna rozebírat, ale občas se stane, že své vlastní pocity upozaďujete a nevěnujete jim takovou pozornost jako pocitům lidí okolo sebe. To je chyba. Snažte se následující dny popřemýšlet nad tím, co se vám v posledních dnech a týdnech děje, a nepřemýšlejte pouze o tom, jaký vliv mají události na vaše nejbližší, ale zkuste zjistit, jaký dopad mají především na vás. Není to snadné, ale uleví se vám.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Pro zrozence ve znamení Raka se příští týden ponese ve znamení netrpělivosti. Vše, co se okolo vás bude dít, se nebude dít dostatečně podle vašich představ, což vám – zvyklým, že vše pracuje jako hodinky – na dobré náladě zrovna nepřidá. Bohužel však vaše netrpělivost nic neusnadní, především v partnerských vztazích tomu bude právě naopak. Vaše drahá polovička nebude mít pro vaši špatnou náladu právě mnoho pochopení. Namísto hádek se snažte celou situaci popsat a vysvětlit. A trochu zvolněte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Zábava. To je slovo (a pocit), který bude v životě Lvů následující týden dominovat. Ne že by vás nečekaly žádné problémy nebo horké chvilky (především v práci – termín, který vypadal, že je v nedohlednu, se nebezpečně přiblížil), ale všechny starosti zastíní příjemné prožitky, které na vaši tvář vrátí dlouho očekávaný a v poslední době ne právě častý úsměv. Hýčkejte tyto chvíle v době co nejdéle, v horších dobách poslouží jako milá vzpomínka.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Zkuste v příštím týdnu zapracovat na svém sebevědomí – i když navenek sršíte sebevědomím, často propadáte z extrému do extrému. Občas působíte jako neporazitelní suveréni, jindy spíše připomínáte zakřiknuté myšky. Přestaňte definovat sebe sama poměřováním s jinými. Vaše úspěchy i pády souvisí se sílou vaší osobnosti, nikoli s pohledy někoho jiného!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
V následující týdnu vám hvězdy nechají ochutnat pocit uspokojení, jejž zažívá člověk, který se konečně dostane k dlouho nedosažitelnému cíli. Ovšem braňte se přílišnému optimismu. Ačkoli se splnění vašeho snu opravdu přiblížilo, stále máte před sebou dlouhou cestu. I když už bude snazší než její předchozí úseky, které jste šťastně (a za nemalých obětí) překonali, usnout na vavřínech prvních úspěchů by znamenalo se od konečného cíle zase vzdálit…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Zrozenci tohoto znamení milují luxus, za který jsou schopni utratit občas až nesmyslné sumy peněz. A zatímco jejich okolí vrtí nechápavě hlavou nad jejich domnělou rozhazovačností, Štíři prostě dokola opakují, že nemohli odolat. A právě touha po luxusu ovládne vaši mysl nadcházející týden. Bohužel, vaše peněženka má jiný názor, a tak se budete muset s tímto rozporem vyrovnat. Nezoufejte a vsaďte na kompromis – odměňte se nějakou maličkostí, jež vám udělá radost, ale nezatíží rodinný rozpočet…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Právě začínající týden byste se neměli vyhýbat žádným příležitostem ke společenskému životu! Neodmítejte pozvánky na večírky, za kulturou nebo jen tak na kávu či vínko. Právě setkání s ostatními lidmi vás velmi obohatí. Poznáte zajímavé osobnosti (tady by měli zpozornit především Střelci, kteří jsou single), získáte důležité kontakty. Jen si dávejte pozor na přílišnou konzumaci alkoholických nápojů – máte v opilosti tendenci říkat ostatním velmi nepříjemné věci, což by se vám mohlo nepěkně vymstít.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Tento týden (především na jeho začátku) se pro vás bohužel nebudou věci vyvíjet právě příjemně. Ačkoli nepůjde o žádné katastrofy, vaše frustrace z malých, dílčích neúspěchů vám zkrátka na náladě nepřidá. Ačkoli se vám nikdo nemůže divit, váš partner/vaše partnerka pro vaši náladu nebude mít zrovna pochopení, a tak ještě budete na řešení problémů sami. Nepropadejte depresi a ještě horší náladě, naopak využijte svou umíněnost a ponořte se do hledání nejsnazší cesty k úspěchu. Koncem týdne už budete zase plni odhodlání a síly, díky čemuž se vám vrátí pověstný optimismus.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Už nějakou dobu se odhodláváte k poměrně závažnému rozhovoru s partnerem/partnerkou. Tento týden budete mít několik příležitostí, tak jednu z nich využijte – neustálé odkládání vám nepřináší právě dobrou náladu, což se podepisuje na vašem chování doma, a nervozita všech zúčastněných neustále stoupá. Klíč k řešení této nepříjemné situaci máte vy, proto je důležité, abyste byli ke svým nejbližším upřímní a pročistili vzduch. Uvidíte, že napětí spadne ze všech a onen rozhovor, jehož se tolik obáváte, nakonec proběhne v klidu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Zrozence ve znamení Ryb tento týden dožene jejich vlastní minulost. Ačkoli se zdá, že nemůže jít o nic pozitivního, nebo dokonce příjemného, opak je pravdou. Po prvotním šoku totiž dojdete k nečekanému rozluštění. Zjistíte, že i z událostí dávno minulých, na něž nejste třeba až tak pyšní, se můžete poučit a použít jejich řešení na situace, které vás trápí v současnosti. Nezahazujte tuhle skvělou příležitost, využijte ji pro svůj další vnitřní rozvoj! S případnými pochybnostmi se nebojte svěřit svým nejbližším, najdete v nich tolik potřebnou podporu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat