Horoskop na listopad 2014: Vztahy, zdraví i finance na celý měsíc!

31.10.2014 | Zábava

Zrozence ve znamení Štíra čeká v oblasti rodiny a vztahů poměrně složité období – nedočkají se ho však od partnera či partnerky, ale od rodinného příslušníka, od něhož by se něčeho takového nenadáli. Lvi se budou v listopadu potýkat především s nejrůznějšími druhy a podobami nachlazení. Pro Býky bude listopad vztahově poměrně složitý. Nezadaní Berani by měli v polovině listopadu zpozornět – nová láska je na obzoru i v tom nevlídném počasí! A co čeká v listopadu další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
V předposledním měsíci roku přidělají Beranům vrásky na čele především děti. Ne že byste museli nějak zvláště bojovat s nimi, ale budete muset zvládat především sami sebe a svou reakci na jejich chování. Snažte se nejednat ve vzteku, dopřejte si čas pro hluboký nádech a teprve poté začněte věci řešit.
Nezadaní Berani by měli v polovině listopadu zpozornět – nová láska je na obzoru i v tom nevlídném počasí!
Zdraví
Únava bude takovým hlavním motivem zdravotních potíží, s nimiž se budete v listopadu potýkat. Spíše než o závažné komplikace se bude jednat o nepříjemnosti, které nejprve s únavou a stresem ani nebudete spojovat (a to je chyba). Zvažte proto nějakou relaxační techniku.
Finance a kariéra
Ačkoli budete v silném pokušení tento měsíc odsouvat řešení složitějších a nepříjemných úkolů (spíše vaši mysl zaměstnají starosti doma), nemuselo by se to u vašich nadřízených či kolegů setkat s pochopením. Napjaté vztahy v práci jsou to poslední, co ještě potřebujete. Zkuste se proto v zaměstnání oprostit od potíží, jež vaši soustředěnost odvádějí jinam.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy
Pro zrozence znamení Býka bude listopad vztahově poměrně složitý. Budete se totiž muset vyrovnat s pokušením v podobě příležitosti k nevěře. Záleží ovšem jen na vás, jak se s takovou situací poperete.
Ani pro nezadané Býky nebude listopad procházkou rozkvetlým sadem (což by bylo na podzim s podivem). Člověk, o němž už nějakou dobu přemýšlíte jako o někom víc než jen kamarádovi/kamarádce, vás totiž svými činy, jichž budete svědky, nepříjemně zklame.
Zdraví
Býci by mohli bojovat především se zažívacími potížemi, ženy by pak měly věnovat pozornost svému reprodukčnímu zdraví.
Finance a kariéra
Pokud zrovna hledáte práci, přichystá vám listopad zajímavou nabídku, o které ale budete mít své pochybnosti. Ještě než ji bez milosti odmítnete (nebo naopak nadšeně přijmete), zvažte všechna pro a proti a pamatujte, že ačkoli jsou peníze velkým lákadlem, nemusejí ve vašem případě znamenat vyřešení všech vašich problémů.
Býky-zaměstnance by žádné větší turbulence čekat neměly.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Nezadaní Blíženci by měli tento měsíc napřít svou pozornost vůči osobám druhého pohlaví prakticky všemi směry – to aby nepřehlédli příležitost k zajímavému seznámení, které pro ně hvězdy nachystaly!
Pokud jste již zadaní, dostanete v listopadu příležitost po delší době zase skutečně ocenit svého partnera/svou partnerku. Jen si ale dejte pozor na řešení vážnějších vztahových témat. Mohou být totiž zdrojem nepříjemných sporů, které nakonec stejně nebudou mít řešení.
Zdraví
Zrozenci tohoto znamení by si měli dát pozor především na nejrůznější drobná poranění – ostré předměty a nerovné povrchy pro vás v listopadu budou výzvou…
Finance a kariéra
Jestliže podnikáte, otevře se vám ve druhé polovině měsíce zajímavá příležitost, jak rozšířit své pole působnosti. Nemáte tendenci vrhat se do všeho bez rozmyslu a po hlavě, což je dobře, protože budete potřebovat všechen svůj um a talent, abyste odhalili případné nástrahy oné až podezřele ideální nabídky…
Pokud jste v pozici zaměstnance, i pro vás chystají hvězdy nejednu horkou chvilku – postaví vás před rozhodnutí, které může změnit celé vaše kariérní směřování. Pamatujte, že některých změn se nemusíte bát!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy
Rakům se budou vztahové problémy v listopadu až nezvykle vyhýbat, naopak se mohou dočkat příjemných romantických chvilek. Nečekejte ale, až někdo jiný převezme iniciativu, zapojte svou vlastní představivost a přichystejte partnerovi/partnerce nějaké to milé překvapení.
A platí to i pro nezadané – nečekejte, že se před vámi zčista jasna zjeví pan božský/femme fatale, vezměte své štěstí do svých vlastních rukou!
Zdraví
Nějakou dobu už se potýkáte s drobnými potížemi, které se snažíte okázale ignorovat, ale možná byste se měli svěřit do rukou lékařům. I zdánlivé maličkosti mohou být projevem vážnější choroby. Nepřeceňujte svůj organismus!
Finance a kariéra
Váš pracovní život v listopadu nikterak nevybočí ze zaběhlých kolejí – v dobrém i špatném smyslu slova. Pozor si jen dejte na příliš ochotné kolegy, nemusejí být totiž zdaleka tak dobrosrdeční, jak se tváří. Mohou vás pouze využívat pro prosazení svých vlastních zájmů. V okamžiku, kdy se jim to podaří, budete za hlupáka...
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Zrozenci ve znamení Lva se sice budou muset v listopadu vypořádat s několika nepříjemnými maličkostmi, které se vyskytnou především v širším příbuzenstvu (spíše než na vaše nervy budou náporem na vaši trpělivost), ale jinak k nim budou tento měsíc, co se vztahů týče, hvězdy shovívavé. V partnerovi/partnerce budete mít tento měsíc skutečnou oporu – nezapomeňte jim to oplatit.
Zdraví
Lvi se budou v listopadu potýkat především s nejrůznějšími druhy a podobami nachlazení. Jste zkrátka teplomilní.
Finance a kariéra
Otevře se před vámi možnost změnit práci či postoupit v zaměstnání o nějakou tu příčku na pomyslném kariérním žebříčku výše a upevnit tak v práci svou současnou pozici (nemluvě o té finanční). Nenechte se ovládnout obavami kvůli novým úkolům a odpovědnosti. Posuzujte tuto celkem překvapivou příležitost s chladnou hlavou, ale zároveň se nestyďte požádat o radu zkušenější!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy
Single Panny se konečně přestanou cítit odstrčeně a zažijí vítané a dlouho očekávané milostné dobrodružství. Neodmítejte příležitost k seznámení, i kdyby váš nový objev nebyl partnerem/partnerkou pro celý život, zamilovanost je krásný stav, který jste již nějakou dobu nezažili a který si určitě zasloužíte!
Zadaní zrozenci tohoto znamení pak prožijí celkem poklidný měsíc, partner či partnerka vás ničím nepříjemným nepřekvapí.
Zdraví
V listopadu vás mají hvězdy docela rády – žádné větší nástrahy se na vás tento měsíc nechystají ani v oblasti nejdůležitější, tedy vašeho zdraví! Jen pamatujte, že to rozhodně není důvod k zanedbávání prevence.
Finance a kariéra
Konečně si uvědomíte, že vás poslední dobou vaši kolegové až docela zneužívali pro své vlastní zájmy, a tak v sobě najdete sílu říci jim „ne“. Upřímně, už bylo na čase. Nemusíte se bát, že by se od vás odvrátili, sami totiž budou muset uznat, že je toho na vás až příliš. Alespoň se budete moci lépe soustředit na vlastní práci!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
První dny nového měsíce vás sice mohou potkat ve vztahu s partnerem či partnerkou nějaké ty nepříjemnosti v podobě sporů o zdánlivé maličkosti, ale nepanikařte – vše se zase postupně urovná i bez toho, abyste se nervovali. Možná by bylo dobré, kdybyste občas zkusili dát více prostoru i pohledu druhé strany (na to občas během hádek zapomínáte).
Zdraví
Na vašem organismu se podepíše především stres. Tak si dejte pozor, abyste – až budete myšlenkami někde jinde – nepřišli kvůli nepozornosti k nějakému zranění!
Finance a kariéra
V práci vás sice čeká složité vyjednávání o vaší vlastní budoucnosti, ale ustojíte ho bez poskvrnky. Buďte na sebe pyšní a odměňte se za dobře vybojovanou bitvu. Neprahněte pouze po respektu ostatních, mějte jej i sami před sebou.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy
Zrozence ve znamení Štíra čeká v oblasti rodiny a vztahů poměrně složité období – nedočkají se ho však od partnera či partnerky, ale od rodinného příslušníka, od něhož by se něčeho takového nenadáli. Tato událost sice váš vztah nijak zásadně neohrozí, nicméně bude nějakou chvíli trvat, než se s ní vyrovnáte a budete schopni se přes celou událost přenést. Netrapte se ale déle, než je nezbytně nutné. Snažte se najít nadhled a vše se vám bude zdát méně definitivní! Velkou oporou vám bude partner/partnerka.
Zdraví
Váš organismus mohou v listopadu ohrozit nejrůznější nemoci dýchacích cest. Pamatujte na to, že i když se i v listopadu občas objeví sluníčko, za oknem vypadá o něco tepleji, než ve skutečnosti hřeje.
Finance a kariéra
Následující měsíc vám budou hvězdy v oblasti pracovních příležitostí přát. Čeká vás po delší době zase poměrně klidného období, tak se snažte práci opravdu užít – připomeňte si, s jakými nadějemi jste do zaměstnání kdysi vstupovali, a přeneste trochu toho nadšení i do současnosti. Občas není takové vzpomínání na škodu (i když nějaké větší setrvávání v minulosti není váš styl).
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Listopad bude Střelcům v oblasti vztahů přát v plné míře! Však už vám také romantika (v té nejčistší podobě) nějakou dobu v životě chyběla, a tak jako by se hvězdy rozhodly, že vám to následující měsíc vynahradí.
Pokud svou životní lásku teprve hledáte, zpozorněte v závěru měsíce. A pokud patříte k těm šťastnějším, kteří ji již našli, pak neusínejte na vavřínech a projevte své city i navenek – uvidíte, že se dočkáte zasloužené „odměny“.
Zdraví
Ačkoli v oblasti lásky si nebudete moci na listopad příliš stěžovat, zdraví vás lehce potrápí. Nebojte, nepůjde o nic vážného, ale znepříjemnit výhled romantické chvíle dokáže i nachlazení. V polovině měsíce pozor na zažívací problémy!
Finance a kariéra
Co Střelcům hvězdy přidají v oblasti vztahů, to jim bohužel trochu uberou v oblasti pracovní. Stojíte před důležitým kariérním rozhodnutím, které může zásadním způsobem ovlivnit váš život. Naslouchejte své intuici a pozor na špatné rádce! Práce vám bohužel připraví několik bezesných nocí, ale nakonec se vydáte správným směrem.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy
Ačkoli pro vás začal listopad, tedy co se vztahů týče, poměrně idylicky, tahle romantika vám bohužel nevydrží nadlouho. Na vině bude částečně vaše tvrdohlavost, kvůli níž se bude vašemu partnerovi/partnerce zdát, že problémy řešíte jen podle svého, tedy bez ohledu na jeho/její názor. Zkuste se na chvíli od tohoto postoje oprostit a dejte prostor i svému protějšku.
Zdraví
Váš organismus na vás v listopadu žádné nástrahy nechystá. Tedy ne že by se vám občas nepřipomněl nějakou „bolístkou“, ale o nic vážného nepůjde. Přesto své zdraví nepřeceňujte a dopřávejte si pravidelný odpočinek!
Finance a kariéra
Alespoň v práci se jedné starosti zbavíte, konečně totiž učiníte rozhodnutí, které vám bránilo v dalším kariérním směřování. I když efekt nebude okamžitý, budete mít ze své práce mnohem lepší pocit (a ten je pro vás velmi důležitý, ačkoli vaše okolí vás má za příliš racionálního na to, abyste ke spokojenosti z práce potřebovali něco více než jen měřitelné výsledky).
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Hvězdy se pro listopad rozhodly ušetřit vás ve vztazích (a rodinném životě obecně) závažnějších problémů a neshod. Jen koncem tohoto období vám tuhle idylku na několik dní zkazí váš vlastní přešlap (zkuste pro příště zalarmovat ochranný filtr mezi myšlenkami a jazykem, abyste svým nejbližším zbytečně neubližovali svými slovy). Náprava si pak vyžádá menší úsilí, ale povede se.
Zdraví
V listopadu si dejte pozor především na onemocnění močového ústrojí (vysedávání na barevné podzimní mezi je sice romantické, ale v tomhle počasí trochu rizikové). Potrápit vás může i škrábání v krku.
Finance a kariéra
Situace v práci bude v listopadu vystihovat především jedno slovo – zmatek. Budete muset řešit často protichůdné požadavky a taková rozpolcenost vám na náladě dvakrát nepřidá. A tak strávíte v práci spoustu času, který byste raději věnovali příjemnějším věcem, především rodině. Naštěstí tahle nezvyklá situace nebude trvat dlouho a váš přístup bude nakonec i oceněn.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy
V listopadu přejmete roli „tmelícího člena“ rodiny. Už nějakou dobu jste tuhle práci nechávali na jiných, ale teď je řada na vás, abyste druhým byli dostatečnou oporou. Nebojte se, dokážete to. Dejte na svou přirozenou intuici, nechte se vést city. Vaše rodina vám za to bude vděčná. A pocit naplnění prostoupí i vás.
Zdraví
Zatímco všichni bojují s listopadovou únavou, vy máte dostatek energie, abyste své tělo rozhýbali při nějakém tom sportu. Pamatujte ale, že nic se nesmí přehánět, extrémy vašemu organismu dvakrát neprospějí. Takže pozor na nejrůznější poranění šlach a kloubů.
Finance a kariéra
V práci vás nic extra zásadního nečeká, tak se snažte si onoho chvilkového klidu užít (tedy samozřejmě v rámci možností, aby si vaši nadřízení nevyložili vaši pohodu jako liknavost a nezájem). Pozor si ale dejte na závistivého kolegu!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat