Tipy na dárky pro každé znamení. Čím uděláte radost Býkovi a čím Váhám?

17.12.2014 | Zábava

Přemýšlíte, jak potěšit své nejbližší nějakým dárkem „na tělo“, ale docházejí vám nápady? Pak se nechejte inspirovat znamením zvěrokruhu, v němž je budoucí obdarovaný narozen!

Každé znamení je jedinečné, a tak každému uděláte radost něčím jiným. Nechte se inspirovat!

Beran (21. 3.–20. 4.)
Berani milují inovace, jsou nadšení z každé novinky, každého originálu. Rádi zkoušejí nové, originální věci.

Pod stromečkem proto jistě zajásají nad nějakou novinkou ze světa techniky, ale i módy, radost jim udělá i nějaké dílko začínajícího, ještě neobjeveného umělce. Kromě toho patří Berani k velmi ohnivým znamením, jejich barvou je červená ve všech odstínech. A tak si zamilují cokoli v této barvě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Zrozenci tohoto znamení milují luxus, ale nikoli nevkus. Nadchne je elegance ve své nejčistší podobě a jednoduchosti. Mají rádi věci, které nejsou „na jedno použití“, zkrátka které přetrvávají.

Rozhodně byste měli u dárků pro Býky popřemýšlet spíše o kvalitě než o kvantitě. Mají rádi značkové zboží. Protože jejich nejdokonalejším smyslem je čich, potěší je přepychový parfém, ale také třeba luxusní aromatická svíčka nebo mýdlo (nezáleží jim na ceně dárku, ale na radosti z přepychu, který jim přinese).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Lidé narození v tomto znamení jsou od přírody skvělí v komunikaci s ostatními, ale v kontrastu k tomu mají chvíle, kdy si necení ničeho jiného tolik jako svého klidu.

Jejich extrovertní já miluje extravagantní doplňky na ruce – prsteny, náramky, vše musí být výrazné a originální. Jejich introvertní strana pak ocení věci, které jim poskytnou onu chvíli jen pro ně, například jejich oblíbená hudba (a příslušenství, třeba v podobě sluchátek) nebo dobrá kniha.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Raci zbožňují pohodlí a nade všechno milují svůj domov, který jim umožňuje být těmi osobnostmi, jimiž opravdu jsou.

Radost jim pod vánočním stromkem jistě udělá pohodlný doplněk do domácnosti, například měkoučký polštář, huňatý pléd nebo romantický obrázek. Pokud se zaměříte na oblečení, ženám-Rakům kupte něco, co výrazně podtrhuje jejich ženskost, u Raků-mužů pak něco typicky mužského.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Zrozenci ve znamení Lva jsou milovníci módy. Milují, když mohou zazářit, a to nejen v přeneseném smyslu, ale i doslova.

Lvi moc rádi nechávají vyniknout svou osobnost, takže nic nepokazíte něčím originálním vyrobeným jen a jen pro ně. I věci s jejich jménem jim udělají radost. A když už jsme zmínili onu touhu zářit, především ženy potěšíte něčím třpytivým. Nemusí to být jen oblečení nebo šperky, ale třeba i doplňky, kterými si budou moci zkrášlit domov.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Panny patří k nejorganizovanějším znamením zvěrokruhu. Milují řád a pořádek, často jsou stoupenci zdravého životního stylu.

Nic proto nezkazíte, pokud jim pod stromeček nadělíte nějakou sportovní „vychytávku“ (krokoměr, podložka na jógu apod.) nebo pomocníka pro zdravý život (odšťavňovač, nepřilnavá pánev...). Radost jim udělá i předmět, který jim pomůže udržet řád ve věcech, třeba originální organizér nebo luxusní diář.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Zrozenci znamení Vah jsou poměrně vděčnými obdarovávanými. Milují romantiku a krásu se špetkou luxusu (ale nepotřebují drahé značky, spíše rozmazlování), ale i dekadence.

Pod stromečkem zajásají nad dárky hudebními či knižními, ale také nad doplňkem, který jim zkrášlí domov, nad parfémem, krabičkou s luxusní čokoládou, zkrátka vším, co jim dopřeje pocit, že jsou opečovávané, nebo co jim pozvedne jejich prostředí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Štíři mají pověst lidí, kteří milují sex a jsou velmi vášniví. Tak proč toho nevyužít i při výběru vánočních dárků?

Zkuste jim pod stromeček nadělit třeba sexy spodní prádlo nebo erotický román. Kromě toho jsou poměrně záhadným znamením, mají rádi tajemství. Jejich oblíbenou barvou je černá, takže jim pořiďte nějaký pěkný doplněk v této barvě. Skvělé jsou třeba sluneční brýle, které je učiní trochu „záhadnými“, protože jim okolí neuvidí do očí...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Lidé narození ve znamení Střelce milují cestování a poznávání dosud (pro ně) neobjeveného.

Proto jim uděláte radost čímkoli, co s cestováním souvisí. Nemusíte jim nutně pořizovat zájezd do exotických krajin, potěší je i cestopis, průvodce, ale například i „vychytávky“, které jim zpříjemní dlouhé cesty – od stylové láhve na pití pro výšlapy v horách přes plážovou deku až po pohodlný batůžek pro objevování nesčetných historických památek.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Kozorohové patří k takovým „byznysmenům“ mezi znameními zvěrokruhu. Jsou ambiciózní a zakládají si na své práci.

Proto je rozhodně neurazíte (právě naopak) maličkostmi, které jim zpříjemní pracovní stránku jejich života. Například je můžete obdarovat originálním obalem na notebook nebo elegantním pouzdrem na vizitky. Kromě toho rádi sportují, a tak jim udělá radost maličkost, která souvisí s jejich láskou k pohybu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Vodnáři jsou bohémové, vznášejí se často v oblacích a touží zažívat a objevovat stále nové věci. Jsou také velmi společenští.

Pod stromečkem jim udělá radost dárek v podobě netradičního doplňku do bytu, ale také originální umělecké dílko (rozhodně nekoukají na autora nebo cenu, musíte se spíše strefit do jejich vkusu). Občas tíhnou k alternativním pohledům na svět, proto určitě nepohrdnou duchovní literaturou. Mají také silné humanitární sklony, proto je velká pravděpodobnost, že na otázku, po čem k Vánocům touží, odpovědí, že po ničem, a vyzvou vás, ať raději finance, které byste vynaložili na jejich dárek, věnujete na charitu. A myslí to skutečně vážně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Jako vodní znamení jsou občas v zajetí svých vlastních snů, které však nezřídka kolidují s jejich každodenní realitou. Mají tendenci být na sebe příliš přísní a nabírat si víc, než je zdrávo (a to jak v práci, tak i v osobním životě).

Potěšte je proto něčím, co jim pomůže relaxovat. Zkuste jim věnovat poukaz na welness proceduru nebo víkend pro dva někde, kde utečou od starostí. Ryby rovněž milují čistotu a spořádanost. Radost jim udělá i něco vkusného do domácnosti, co však přináší i praktický užitek a není jen dekorací (stylová konvička na čaj, ale také třeba čistička vzduchu nebo aroma lampa apod.).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat