Horoskop na týden od 21. do 28. prosince 2014 od naší astroložky Anny!

22.12.2014 | Zábava

Střelci, v Den D - tedy ve středu - budete mít pocit, že se vám daří vše, na co sáhnete. Po delší době zase ucítíte, že vám jsou hvězdy opravdu nakloněny, což v nejslavnější den v roce vážně přijde vhod! Býci si nastávající týden připomenou, že vánoční čas může být i příležitostí k zajímavým setkáváním. Raky poslední přípravy na Vánoce doslova pohltí. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Vánoční svátky pro vás znamenají vždycky trochu rozporuplnou událost – na jednu stranu se těšíte, jak si je užijete, na stranu druhou už dopředu žijete ve stresu z toho, co všechno se může pokazit. Jenže ve své „honbě za dokonalými Vánocemi“ občas zapomínáte, že do jejich průběhu může mluvit i vaše okolí. Občas máte tendenci na věci nahlížet jen svým okem, aplikujete na ně jen své postoje. A to je chyba. Snažte se tento sváteční týden poskytovat dostatek prostoru i pohledům lidí okolo sebe. Uvidíte, že svátky proběhnou v mnohem větší harmonii.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Zrozenci tohoto znamení si nastávající týden připomenou, že vánoční čas může být i příležitostí k zajímavým setkáváním. Nenechejte si tento týden ujít žádnou příležitost ke společenskému životu – ať už se bude jednat o poslední vánoční večírky, posezení s přáteli nebo tradiční vánoční návštěvy příbuzných, využijte jich naplno! I když se vám často nebude chtít ještě někam vyrážet (všichni víme, kolik je toho potřeba i v samotný vánoční týden stihnout), přemozte se! Setkání se zajímavými lidmi dokáže dodat vánoční atmosféře to pravé kouzlo!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Vánoce jsou pro vás časem k zastavení se a rozjímání nad vlastním životem a jeho směřováním. To pro vás není zcela typická pozice, většinou nemáte tendenci rozebírat sebe sama ze všech možných úhlů, ale není to vůbec na škodu! Využijte tedy svátečních dnů pro zklidnění, ale i přemýšlení. Jen pozor, abyste nesklouzli do přílišné melancholie! Vánoce jsou především o radosti, zkuste tedy své myšlenky směřovat na to, co se vám povedlo, na co jste pyšní. A nezapomínejte, že vaše nejbližší okolí jistě ocení, když jim projevíte (nejen dárky pod stromečkem) vděčnost za to, že při vás po celý rok stáli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Poslední přípravy na Vánoce vás doslova pohltí. Ačkoli jste spíše systematičtí a zvyklí, že máte všechno nachystáno s předstihem, tento rok to vypadá, jako by se proti vám hvězdy spikly, a vy se stále potácíte ve zmatku mezi cukrovím, dárky a úklidem. Zvolněte! Pamatujte, že Štědrý den se bude konat, i když nebudete mít všude dokonale vysmýčeno!
Co se vztahů a rodiny týče, čeká vás skoro ideální týden (co více si o Vánocích přát). Jako byste i po letech opět cítili onu „chemii“ která mezi vámi a vaším partnerem/partnerkou tak úžasně fungovala na počátku vztahu. Využijte tohoto kouzla, užijte si ho.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Vaše práce a přípravy na Vánoce, do kterých jste se letos ponořili až s nebývalou urputností, vám bohužel seberou víc sil – fyzických i psychických –, než byste si chtěli nebo byli ochotni připustit. A tak hrozí, že namísto v klidu, radosti a kruhu rodinném strávíte největší svátky roku v posteli s nějakou nepěknou virózou, které se váš vysílený organismus už nedokázal ubránit. A to není úplně ideální způsob. Takže zpomalte a připomínejte si, o čem Vánoce ve skutečnosti jsou – o rodině, klidu, pohodě a radosti nad společně stráveným časem. Neodmítejte pomocnou ruku a přestaňte se trápit, že něco nevyjde podle vašich představ.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Právě začínající týden bude pro zrozence tohoto znamení až nečekaně poklidný. Vánoce pojmete jako příležitost k odpočinku, který jste už opravdu dlouho potřebovali. A to je správný přístup. Doma budete velmi platným členem při přípravách a všem tom chystání na Den D (tedy Štědrý den), ale nebudete se trápit maličkostmi, které nevyjdou.
Pozor si jen dejte, abyste se nenechali zatáhnout do případných rodinných sporů, které se mohou koncem týdne vyskytnout – zachovávejte si nestrannost a všem zúčastněným nabídněte spíše podporu než pokárání.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Spousta věcí se tento týden bude točit kolem vás. A vy budete – překvapivě – ve svém živlu! Ačkoli nejste na takovou roli tak docela zvyklí, zjistíte, že je vám v ní lépe, než byste čekali. I díky tomu se vám zvedne sebevědomí a vy prožijete svátky v příjemné náladě, kterou nepokazí ani občasná nedorozumění s příbuznými (bez nich by to snad ani nebyly Vánoce). Zapojte svou přirozenou výmluvnost a smysl pro spravedlnost a uvidíte, jak vše půjde téměř samo.
Pokud jste opět nechali dárky na poslední chvíli, nepanikařte – nápad, na který tak dlouho čekáte, nakonec přijde a vy si budete u stromečku užívat radost svých nejbližších!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Sami moc dobře víte, byste si představovali ideální trávení Vánoce, jenže vaše rodina není tak úplně naladěna na stejnou notu. Ne že by s vámi nesouhlasila, ale možná přesně neví, co vlastně chcete.
Pokud budete předpokládat, že vám lidé dokáží číst myšlenky, dočkáte se v tento sváteční týden nepříjemného střetu s realitou. Budete muset zapracovat na své komunikaci, zpřesnit své požadavky a promluvit o svých přáních a touhách. Zkuste být otevřenější pohledu ostatních a uvidíte, že s kompromisem, k němuž nakonec dospějete, budete spokojení všichni! Největší svátky tak prožijete především v klidu a v harmonii, po které navzdory pověstem o vašem znamení také přirozeně toužíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
V Den D, tedy ve středu, budete mít pocit, že se vám daří vše, na co sáhnete. Po delší době zase ucítíte, že vám jsou hvězdy opravdu nakloněny, což v nejslavnější den v roce vážně přijde vhod! Budete středem rodiny a zároveň oním členem, který udává směr a zajišťuje přirozenou autoritou tolik potřebný klid. Ano, občas po celý týden zahrozí malá domácí dramata (Vánoce jsou přeci jen stresující záležitostí, pro některá znamení více než pro jiná), ale ze všech dokážete vybruslit s přirozenou elegancí. Nezapomínejte ve svém opojení také na své přátele – stáli při vás celý rok, zaslouží si pozornost i o Vánocích.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Poslední přípravy na Vánoce sice proběhnou ve zmatku a spěchu, ale navzdory tomu se vám povede strávit svátky v klidu. Spíše vaše okolí by mohl váš přístup „všechno na poslední chvíli“ trochu rozladit – zkuste být proto vnímaví k jejich potřebám a nepřebírejte veškerou odpovědnost jen na sebe!
Využijte rovněž nejrůznějších vánočních setkání - vaše přirozená ochota, otevřenost a vlídnost vám otevře dveře k zajímavým příběhům. Nechte se jimi inspirovat! Překvapí vás (v dobrém) i lidé, od kterých byste něco takového nečekali. Případné konflikty, které by se mohly v závěru týdne objevit, řešte s nadhledem, ale nikoli přezíravostí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Pro vás jsou Vánoce především svátky duchovní (nikoli nutně ve smyslu náboženském), ne materiální. Ano, rádi druhé potěšíte dárky a sami z nich také máte radost, ale sváteční čas využíváte spíše k přemýšlení. Nad sebou, svým směřováním, budoucností. Jsou pro vás i časem vzpomínek. Vašemu okolí se můžete zdát uzavření, nepřístupní, ale vy jen rozjímáte. Zkuste se více otevřít svým nejbližším!
Především ve druhé polovině týdne využijete naplno svůj dar řeči a rychlé a jasné komunikace. Zatímco ostatní kolem vás si budou lámat hlavu nad cestou k řešení problému, vy půjdete přímo k cíli. A povede se vám zachránit nejednu ošemetnou situaci, kterých jsou Vánoce plné.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Na Vánoce se samozřejmě těšíte a chystáte se na ně se vší pečlivostí, která je pro vaše znamení tak typická, ale nezapomínejte přenechat část povinností také svému okolí! Chtějí vám pomoci, ale vy je málokdy necháte. Vánoce jsou rodinné svátky, tak na to nezapomínejte! Navíc budete mít občas tendenci až příliš se soustředit na maličkosti, což by se vám ve výsledku mohlo vymstít. Snažte se pojmout svátky více s nadhledem! Nikdo vás nebude kritizovat kvůli malým nedokonalostem, i tak budete pro své okolí hrdinou, že jste všechno tak skvěle zvládli. A spokojená rodina je přeci to, co si od Vánoc přejete!
Koncem týdne dostanete možnost zažít nové věci a poznávat nová místa – využijte jich na maximum!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat