Horoskop na týden od 23. do 29. března 2015 od naší astroložky Anny!

23.03.2015 | Zábava

Zrozenci ve znamení Lva budou muset hned na zpočátku týdne zmobilizovat poslední zbytky sil (a upřímně řečeno, jarní únava jim tentokrát dává opravdu zabrat). Bohužel, Střelce nečeká navzdory jejich přání právě nejklidnější březnový týden – především v pracovním životě jim dají kolegové pořádně zabrat, paradoxně především ti, od kterých by to čekali nejméně. A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Navzdory svým snahám a předsevzetím jste si právě uplynulý víkend zrovna moc neodpočinuli – kmitání mezi vyřizováním nejrůznějších restů, jež jste přes týden nestihli, a požadavky svých nejbližších (především děti byly občas až příliš neodbytné) vám na náladě a energii zrovna nepřidalo. A navíc už se na vás valí další nápor úkolů. Nejen v práci, ale i doma. Budete zkrátka v jednom kole, žádné jarní lenošení v prvních teplých slunečních paprscích se pro vás nechystá. Naštěstí najdete oporu u svých nejbližších, to jen díky nim vykřešete ještě nějaké zbytky energie!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Právě začínající jarní týden konečně trochu uberete z tempa (a týká se to především vašeho pracovního nasazení), s nímž jste se vrhli do několika posledních dnů. A věřte, že bylo na čase – sami jste již nějakou dobu tušili, že takové tempo váš organismus nemůže vydržet dlouho. Když k vypětí v práci přidáte všechen ten shon doma, je jasné, že vaše imunita zažívá nejednu horkou chvilku (nemyslete, že na jaře už virózy nehrozí). Snažte se o určité zklidnění, a držte se toho! I vaše rodina ocení, že na ni máte více času, a přestanete jim dělat vrásky na čele.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Zrozencům tohoto znamení bude následující březnový týden přát především v oblasti vztahů a rodinného života. Sice to byl poslední dobou spíše jev nevídaný (nikoli pouze vaší vinou, i když svůj podíl nesete rovněž), rozhodně si jej zkuste co nejvíce užít! Vydejte se namísto do přeplněných obchodních center na první jarní farmářské trhy a vychutnejte si tu pravou atmosféru mezi bylinkami a dobrotami všeho druhu! Jen si hlídejte peněženku, máte tendence občas utrácet, což není vždycky strategické! Jen v práci počítejte s tím, že si rozhodně neodpočinete. Nepropadejte však stresu více, než je nutné!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Po minulém týdnu, kdy jste doslova ocitli uprostřed kolotoče práce – rodina, přijde konečně zasloužené zklidnění. Jako by vám jaro chtělo konečně ukázat milou a přívětivou tvář. Tak si jej pořádně vychutnejte! O víkendu se zkuste naladit na tu pravou jarní atmosféru – vyrazte do přírody, na procházku po městě, poslouchejte zpěv ptáků...
Jen pozor na malé partnerské rozmíšky, co se na první pohled může zdát jako naprostá banalita, hrozí přerůst v konflikt větších rozměrů. A to i v době, kdy vy už vůbec nebudete tušit, co se děje. Nenechte si zbytečně pokazit jarní náladu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Zrozenci ve znamení Lva budou muset hned na zpočátku týdne zmobilizovat poslední zbytky sil (a upřímně řečeno, jarní únava vám tentokrát dává opravdu zabrat). Ať už se budete zabývat zmatky v práci nebo řešit „průšvihy“ svých potomků (ti vám s jarní únavou právě nepomáhají), odpočinek se vám bude zdát v nedohlednu. Zkrátka budete v jednom kole. Vydržte, zasloužené zklidnění se blíží. Hned následující březnový víkend prožijete ve větší pohodě, než byste původně čekali! Pozor na přílišné nadšení pro jarní sporty, hvězdy dokáží být občas pěkně škodolibé a nepěkné úrazy nejsou nikdy ničím příjemným!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Zrozenci ve znamení Panny začnou následující jarní týden až nezvykle poklidně. Na rozdíl od posledních let se vám jarní únava zatím vyhýbá. Jistě, sem tam budete muset vyřešit nějaký ten spor nebo nepříjemnost, co vás na chvíli „vyhodí ze zajetých kolejí“, ale nepůjde o nic vážného. Ale jinak můžete být klidní, hvězdy vám dokonce poskytnou i nějaký ten odpočinek.
Jen dávejte pozor, abyste při všem tom jarním hemžení nezapomněli na ty členy svého nejbližšího okolí, které třeba tak často nevídáte, ale kteří si vaši pozornost určitě zaslouží!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Lidé narození ve znamení Vah budou muset po náročném závěru minulého týdne (náročný byl především pro single Váhy, takový zájem o svou osobu jste nečekali, bohužel nepřišel od těch „pravých“) výrazným způsobem zvolnit. Pokud vás hned zkraje týdne čeká příležitost k nějaké relaxaci, využijte ji, co to jen půjde, však to bude nadlouho naposledy. Váš organismus totiž už dojíždí nadoraz. A to není zrovna v tomto nepředvídatelném počasí právě strategické.
Mimochodem, ozvěte se známým, s nimiž jste již nějakou dobu nemluvili – mají pro vás překvapivé a potěšující informace!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Minulý týden jste dostali docela nečekaně zabrat (především v práci se na vás valil jeden úkol za druhým), alespoň víkend jste prožili v relativním klidu – a že jste si ho zasloužili. Navzdory svému odhodlání předejít letos jarní únavě všemi dostupnými prostředky se na vás podepisuje víc, než byste si mysleli.
Navíc vám dvakrát nepřidá ani vaše rodina – namísto pomoci, o kterou je požádáte, se dočkáte spíše většího zmatku (i když vzešlého z dobrých úmyslů). Pozor, abyste ve vypjaté chvíli neřekli něco, čeho budete litovat!
Snažte se co nejvíce relaxovat, sílu čerpejte v jarní přírodě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Bohužel, Střelce nečeká navzdory jejich přání právě nejklidnější březnový týden – především v pracovním životě vám dají kolegové pořádně zabrat, paradoxně především ti, od kterých byste to čekali nejméně. Ačkoli se dušovali, že všechny podklady, které potřebujete pro vlastní práci, dodají včas, situace je poněkud jiná a vy musíte kromě svých úkolů řešit i některé jejich. Spousta takových maličkostí dovede velmi spolehlivě pokazit náladu, a tu si bohužel ponesete i domů. Snažte se o trochu nadhledu (i když hledat se vám bude těžko), koncem týdne by už mělo přijít uklidnění. Využijte ho!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Právě začínající březnový týden na vás chystá nikterak příjemné zážitky v podobě menších neshod s kolegy v práci (i když tak nečekaná situace to nebude, napětí v posledních dnech eskalovalo tak, že ani jiná možnost není). A na vás zbude velmi nevděčná role toho, kdo chtě nechtě převezme „velení“. Ačkoli si tím z počátku příliš sympatií nezískáte, nakonec všichni (i ti, kteří se řadili k vašim názorovým oponentům) uznají, že byl váš „zásah“ potřeba. Řeči o tom, že na jaře by měl být klid a člověk by se měl vznášet na obláčku optimismu, prostě ignorujte. Alespoň doma najdete potřebné zázemí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Minulým týdnem jste se neprokousávali právě hladce, nic ve vašem životě nenasvědčovalo, že už je konečně jaro a s ním i příhodný klid – v práci jste dostávali zabrat víc než obvykle, ale nakonec jste se s tím vším poprali podle svých představ (a představ nadřízených). A nejinak tomu bylo i ve vašem rodinném životě. Bohužel, minimálně první polovina tohoto týdne by měla být dost podobná, i když zdaleka ne tak intenzivní – spíše ještě budete dobojovávat s následky jarní únavy a stresu. Ta druhá polovina pak přinese první známky pohody – především s vašimi blízkými začnete období téměř harmonické (co takhle vyrazit na první jarní výlet?).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Zdá se, že tento týden proběhne navzdory vašim obavám poměrně bez potíží. Tak využijte přízně hvězd! V posledních dnech jste se téměř nezastavili (i přes vaše předsevzetí, že nebudete podléhat „jarním“ úklidům apod.) a také doma vám dávali vaši nejbližší docela zabrat. Nyní se však zdá, že by pro vás mělo nastat mnohem klidnější období.
Jediné, co by vám ho mohlo přeci jen pokazit, je bohužel vaše zdraví – přeci jen se na vás začíná podepisovat shon minulých dnů, navíc v kombinaci s nevypočitatelným jarním počasím. Škrábání v krku se vám nepříjemně připomene. Rozhodně tedy nezanedbávejte odpočinek, bude k němu konečně příležitost, především o víkendu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat