Horoskop na týden od 20. do 26. dubna 2015 od naší astroložky Anny!

20.04.2015 | Zábava

Ryby, tento týden skutečně pocítíte, co znamená snažit se o zachování objektivity. Býci, zaměřte se v následujících dnech na svou praktickou stránku osobnosti. Berani, tento týden budete mít v práci několikrát pocit, že by se vše nejlépe vyřešilo tím, kdybyste prostě se vším sekli a odešli. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Tento týden budete mít v práci několikrát pocit, že by se vše nejlépe vyřešilo tím, kdybyste prostě se vším sekli a odešli. Ano, jaro je jako stvořené pro nové začátky, ale nepodléhejte svým touhám. Pamatujte, že věci zkrátka nejdou vždy podle plánu, který jste si vysnili. Ale to není důvod pro to, abyste se vzdávali. Najděte v sobě poslední zbytky odhodlání, uvidíte, že to bude krok správným směrem!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Zaměřte se v následujících dnech na svou praktickou stránku osobnosti. Někdy je totiž metoda pokus-omyl mnohem přínosnější než teoretizování o daném problému. Ačkoli své okolí změnou přístupu nejprve zaskočíte, nakonec i oni uznají, že máte pravdu. A to pozitivně „polechtá“ vaše ego.
Mimochodem, využijte každou příležitost pro romantické chvilky, „investice“ v této oblasti se vám vrátí dvojnásobně!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
V konfliktu, který se vynoří ve vztahu práce versus rodina, se raději přikloňte na stranu svých nejbližších. Bohužel tento týden nebude ve vašich silách stíhat obojí. A i když se budete bát, že v očích svých kolegů či nadřízených ztratíte, rozhodně se tak nestane a vy si zajistíte klid doma, po němž tak dlouho toužíte. O víkendu zkuste vyrazit do jarní přírody, načerpáte z ní tolik potřebnou energii.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Zaměřte se tento týden na vzdělávání sebe sama. Váš mozek prahne po nových vědomostech, tak mu je dopřejte! Nemusíte se vrhat na učení nového jazyka, stačí, když si osvojíte nějakou novou dovednost – proč nezkusit třeba uvařit nějaké netradiční jídlo nebo se naučit práce s Photoshopem? Jaro je opravdu jako stvořené pro nové věci, zážitky a začátky. Půjde vám to všechno lépe než kdy jindy!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Tento týden budete mít možnost ukázat, že máte potřebnou autoritu k prosazení svých cílů. Ačkoli na to není vaše okolí příliš zvyklé, vůbec neuškodí, pokud jednou prosadíte svou. Při řešení všech problémů, jež před vás hvězdy postaví, totiž bude váš pohled tím správným. Jen dejte pozor, abyste nepůsobili arogantně. To by se nemuselo především u vašich nejbližších setkat s pochopením. Potěšte je nějakým jarním výletem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Zamyslete se nad svými dlouhodobými cíly. Opravdu jsou splnitelné? Nestraší vás ve snech jako připomínky toho, čeho jste nebyli schopni dosáhnout? Zkuste své představy o vlastním směřování trochu přehodnotit – je jaro, i příroda začíná od počátku. Ale pozor! Neznamená to, že byste měli rezignovat na své úsilí být lepším člověkem, ale zkuste si stanovit i cíle, které jdou splnit snáz. Uleví se vám.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Tento týden se ozvěte člověku, kterého jste již nějakou dobu zanedbávali (ať už schválně nebo bez nějakého jasného důvodu – prostě proto, že jste se míjeli). Váš pokus o navázání kontaktu přijde v pro něj velmi důležitou chvíli, čímž navíc odpadne pocit rozpaků z dlouho odkládaného rozhovoru. Navažte na dávné přátelství a čerpejte z něj energii!
Nezanedbávejte ale ani rodinu, některá nepochopení by se špatně vysvětlovala.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Tento týden budete několikrát v pokušení posunout směrem dolů laťku svých vysokých pracovních standardů. Nenechte se v žádném případě k něčemu takovému přemluvit! Vaše preciznost je tím, co vám zajistí skutečný úspěch, na němž mohou stavět i ostatní. I když s vaším postojem nebudou zpočátku všichni souhlasit, nepolevujte.
Koncem týdne vás čeká nějaká ta romantika, tak si ji užijte. Překvapte partnera/partnerku malým dárkem!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Nepouštějte se na neznámé teritorium bez předchozí důkladné přípravy. A platí to jak pro oblast pracovní, tak i rodinnou. Nebojte se změny a neznámých výzev, ale buďte připraveni se s nimi popasovat. Odhoďte svou impulzivnost a jednejte s chladnou hlavou. Vyplatí se být při důležitých rozhodnutích o krok napřed před ostatními! Jen si dejte pozor, abyste při honbě za vlastním prospěchem nepřehlédli důležitou maličkost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Následující dny poznáte, že co si neuděláte sami, nebude odvedeno dobře. A i když vám tím rozhodně naroste sebevědomí (což už nějakou dobu potřebujete), neuzavírejte se před svým okolím! Neodmítejte rady kolegů a rodinných příslušníků, nepohrdejte pravidly. Pamatujte, že v roli „neúspěšných“ se můžete ocitnout až příliš snadno.
Malou lekci vám v tomto ohledu hvězdy přichystaly na druhou polovinu pracovního týdne, ale poperete se s ní až překvapivě snadno.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Tento týden se vám vyplatí držet se plánu. Ať už pochází z vaší hlavy či z hlavy vašich kolegů/rodinných příslušníků. Převratné změny by se vám totiž nemusely v následujících dnech vyplatit. Navíc konflikty, které byste svým chováním na sebe přivolaly, by mohly zanechat nesmazatelné trhliny na důvěře, kterou ve vás vaše okolí vkládá. A opravdu byste takhle chtěli sobě i svým nejbližším pokazit jarní dny? Snažte se více myslet na druhé.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Tento týden skutečně pocítíte, co znamená snažit se o zachování objektivity. Vzhledem k tomu, že takovou schopnost nemáte tak docela v krvi, neuvědomujete si, že usilováním o „spravedlnost pro všechny“ můžete někomu ublížit. Jen dejte pozor, abyste jako ranění z konfliktů nakonec neodcházeli vy...
O víkendu už se situace trochu uklidní, i když to neznamená, že by vás hvězdy nechaly zahálet. Snažte se na všechno dívat z té lepší stránky – pomůžete nejen sobě, ale i svým nejbližším.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat