Horoskop na týden od 18. do 24. května 2015 od naší astroložky Anny!

18.05.2015 | Zábava

Kozorozi, některé rodinné záležitosti dokáží pořádně zkomplikovat život, takže se vám následující týden bude občas zdát, jako byste se utápěli v maličkostech. Ryby, v průběhu následujících dnů si opakujte, že silou a hrubostí ničeho nedosáhnete. Býci, tento týden budete především v roli pomáhajícího. Nečekejte ale, až vás někdo o pomoc požádá, nabídněte ji sami. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Ačkoli obvykle nemíváte problémy s respektováním autorit, tento týden se ponese ve znamení vašeho vnitřního boje právě s rozhodnutími některých z nich. Jako silná osobnost s poměrně jasnými zásadami a silným svědomím máte problém, pokud vás někdo nutí do věcí, s nimiž nejste vnitřně srozuměni. A pokud je to navíc člověk, kterého musíte či chcete respektovat, vaše rozpolcenost dosahuje vrcholu. Jak se zachováte, může významně ovlivnit vaše další směřování. Zvažte proto důkladně všechna pro a proti!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Tento týden budete především v roli pomáhajícího. Nečekejte ale, až vás někdo o pomoc požádá, nabídněte ji sami. Pamatujte totiž, že pro některé lidi – a to i vaše nejbližší – je stále těžké si o pomoc říci, protože by se pak cítili jako někdo, kdo vám jen přidělává starosti. Pokud s pomocnou rukou přijdete vy sami, chopí se jí s vděčností a bez takových rozpaků. Mimochodem, ona pomoc může mít i podobu psychické podpory!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Většinou vám k vybruslení z problémů postačí váš přirozený šarm, jehož umíte skvěle využívat. Jenže tento týden budete muset zapracovat i na jiných strategiích. A také na vlastní otevřenosti. Ačkoli úsměvy a gesta umí napovědět ledasco, některé své námitky či požadavky budete muset prosazovat s konkrétnějšími argumenty. Ačkoli se vám do něčeho takového nebude zpočátku tak docela chtít, uvidíte, že se mnoho věcí vyjasní a i vy odejdete z případných sporů jako jedna z vítězných stran.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
I když tak docela nepatříte k těm rodičům či partnerům, kteří se vůči druhým chovají až přehnaně ochranitelsky, tento týden po dlouhé době zažijete pocit, že byste měli své nejbližší více zaštiťovat před některými negativními aspekty každodenní reality. Snažte se ale, abyste zbytečně neomezovali jejich životní prostor či nezávislost. Vaše snaha by se totiž mohla v takovém případě obrátit proti vám samotným. Spíše zkuste svým blízkým častěji vyjadřovat svou podporu než vyslovovat nejrůznější zákazy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Tento týden budete rozpolcení mezi snahou uspokojovat své vlastní potřeby a touhou zajistit to nejlepší pro své nejbližší. Jak totiž zjistíte, ne vždy jsou tyhle dva aspekty života dobře propojitelné. Občas vaše osobní štěstí negativně ovlivní štěstí člověka, na němž vám záleží, a vaše radost je v konečném důsledku o to menší. Nezoufejte si a pamatujte, že jsou zkrátka situace, z nichž nemohou vzejít dva vítězové, a také že není možné vždy uspokojit všechny. Řiďte se svou intuicí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Pozor byste si měli tento týden dávat především na nejrůznější pomluvy a intriky. I když se nemusejí týkat přímo vaší osoby, rozhodně ovlivní vaši náladu i atmosféru, ve které vám nebude právě nejpříjemněji.  I když už umíte s negativními emocemi pracovat, vaše trpělivost také není nekonečná, a tak hrozí, že se do konfliktu, kterému nebude možné se zcela vyhnout, zapojíte více, než byste sami chtěli. Jste přímý člověk, a tak vás zákulisní intriky o to více rozčilují. Jen dávejte pozor, abyste se vzniklou situací nenechali pohltit až příliš – rány na duši se hojí pomalu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Tento týden se budete muset vydat do neznáma. A ť už obrazně nebo doslova, bude to pro vás týden objevování nových věcí, zážitků, ale i lidí. Ačkoli sami dobře víte, že nové zkušenosti se vždycky nakonec hodí, prvotní strach z nejistoty, která vás čeká, s vámi pořádně zamává. Ale nebojte a věřte si – jste opravdu dostatečně silní, takže vše nakonec zvládnete. A ze svých „výletů do neznáma“ se vrátíte mnohem silnější. Navíc vás podrží rodina, která vám bude poskytovat takovou podporu, jakou potřebujete. O to víc si budete blízcí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Tento týden budete mít tendenci věnovat veškerou svou pozornost své práci a kariéře obecně. Jenže to se nesetká s přílišným pochopením ze strany vašich nejbližších, kteří se budou cítit, jako byste je zanedbávali. Vy naopak budete bojovat s pocitem, že se vaši pozornost snaží odpoutat od něčeho, co je pro vás aktuálně velmi důležité, a tak příležitostí ke konfliktům bude požehnaně. Pozor na příliš tvrdá slova, která se již nedají vzít zpátky!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Zrozenci tohoto znamení budou mít následujících několik dní pocit, že vše zapadá na své místo a daří se jim prakticky všechno, na co sáhnou. A to je po delší době skvělá zpráva! Jen neusněte na vavřínech a nezapomínejte si dávat i další cíle, včetně těch, které patří do kategorie „hůře splnitelných“ (a platí to jak pro život osobní, tak i pracovní). Vlna optimismu z dobře vykonané práce vám v jejich dosažení totiž významně pomůže!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Některé rodinné záležitosti dokáží pořádně zkomplikovat život, takže se vám následující týden bude občas zdát, jako byste se utápěli v maličkostech, které sice na nějaký čas zajistí na domácí frontě klid, ale z dlouhodobého hlediska nemají přílišný efekt. Jenže jako byste byli jediní, kdo si to ve vašem okruhu nejbližších uvědomuje. Snažte se trpělivě vysvětlovat své postoje, jinak hrozí, že namísto vytouženého klidu a duševní pohody se dostaví frustrace a pocit marnosti...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Tento týden budete mít pocit, jako byste byli loutkou, kterou se každý – doma i v práci – snaží vodit na špagátkách tím směrem, který se mu právě hodí. I když se vám taková pozice může zdát zpočátku poměrně pohodlná (odpovědnost za rozhodování a případné dopady leží na jiných), tahle pasivní role vás brzy přestane bavit. Jediným řešením je, že ve větší míře převezmete odpovědnost za své činy a postavíte se k problémům čelem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
V průběhu následujících dnů si opakujte, že silou a hrubostí ničeho nedosáhnete. Ačkoli události, kterých budete svědky, by si takovou reakci skoro zasloužily, ovládněte se a zachovejte raději stoický klid společně s chladným úsudkem. Ve chvílích, kdy všichni okolo vás právě tyto vlastnosti ztrácejí, zazáříte. Využijte příležitosti projevit své přirozené vůdcovské sklony a charisma! Jen pozor, abyste si nespletli rozvahu s tvrdostí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat