Horoskop na týden od 25. do 31. května 2015 od naší astroložky Anny!

25.05.2015 | Zábava

Střelci, tento týden bude týdnem začátků. A nezáleží na tom, zda půjde o začátek v oblasti vztahů, nového projektu, zdravého životního stylu. Blíženci, navzdory představám některých lidí, že jako zrozenec tohoto znamení býváte často povrchní a nespoutaní, dostanete tento týden příležitost ukázat i svou méně známu stránku. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Nejste zrovna pověstní respektováním pravidel za každou cenu. Pokud se nějaké zcela vymyká vašemu přesvědčení, upravíte ho podle sebe. A i když vám to většinou prochází bez nějakých následků, tento týden by vám takový postup štěstí přinést nemusel... Zkuste raději zapojit veškeré své sebeovládání a poslední zbytky smyslu pro dodržování pravidel. Uvidíte, že vás nakonec hvězdy odmění!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Tento týden se budete zmítat mezi touhou po samotě a lákáním svého okolí, které se vás bude snažit přesvědčit k účasti na nejrůznějších společenských událostech. Nepatříte k uzavřeným typům, ale vnitřně budete cítit, že klidu se vám v poslední době příliš nedostávalo a potřebujete nějakou chvíli i jen pro sebe sama. Pamatujte, že vaše duševní pohoda je důležitější než společenský život, a tak si akce pečlivě vybírejte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Navzdory představám některých lidí, že jako zrozenec tohoto znamení býváte často povrchní a nespoutaní, dostanete tento týden příležitost ukázat i svou méně známu stránku. Totiž tu citlivou, hlubokou, kterou znají spíše vaši nejbližší. Nebojte se odhalit své nitro, a to ani lidem, před nimiž své pocity většinou pečlivě chráníte. Když vás uvidí v novém světle, získáte si je mnohem snáze.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Nápady, inspirace, kreativita. Tak tahle trojice bude vládnout vašemu v následujících dnech. Kdykoli narazíte vy nebo některý z vašich kolegů či nejbližších na nějaký problém, vy jej vyřešíte s lehkostí a originalitou. Jen nezapomínejte také řešit své vlastní potíže, které se vyskytnou. Mohlo by se totiž stát, že pro starost o druhé nebudete mít dostatek času na sebe. A to by se vám nemuselo vyplatit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Po nějaké době zase dostanete pocit, že prostředí, ve kterém žijete či pracujete, by zasloužilo změnu. Jako by se završil čas, kdy vás bavilo koukat na pořád stejné vybavení. Ještě než se vrhnete do nějakých převratných změn, zkuste se zamyslet, co ve vás tyto touhy vlastně vyvolává. Neskrývá se za nimi závažnější problém? A pokud ano, nebylo by lepší nejprve řešit ten? Nikdo vás samozřejmě nebrzdí v úpravách interiéru, tedy pokud je to skutečně to, co chcete...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Poslední dobou jste svůj společenský a soukromý život dokázali prakticky dokonale balancovat – ani vaši přátelé, ani vaši nejbližší si nemohli na nedostatek pozornosti z vaší strany stěžovat. Jenže ruku na srdce, sami tušíte, že taková pozornost vás stála hodně sil. A tak se tento týden raději soustřeďte na sebe. Možná to pro některé lidi bude trochu překvapení, ale vás to osvěží. Naberete energii, abyste mohli ostatním rozdávat radost dál.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Romantické plány budete muset na chvíli odložit. Tedy ne že by se vám v lásce samotné nedařilo, ale okolnosti a události, které vás tento týden potkají, nebudou romantice přát. Ačkoli jste nečekali žádné potíže, prožijete týden poměrně hekticky. A tak směřujte partnerské či milostné aktivity raději na konec týdne, nejlépe na víkend. To pro ně hvězdy přichystaly ty nejlepší podmínky!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Ačkoli jste do právě začínajícího týdne vstoupili s přesvědčením, že od podlahy změníte některou část svého života (budu zdravě jíst, začnu cvičit apod.), hvězdy vám k tomu příliš možností neposkytnou. Ale bude na jen a jen na vás, jestli využijete ty příležitosti, jež se vám do cesty postaví. Ano, bojovat budete především se svou slabou vůlí. Zkuste si proto přidat ještě jedno předsevzetí – že splníte ta předchozí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Tento týden bude týdnem začátků. A nezáleží na tom, zda půjde o začátek v oblasti vztahů, nového projektu, zdravého životního stylu. Zkrátka se ve vašem životě objeví hned několik novinek – a to většinou novinek milých. Bohužel, i ty nepříjemné se občas přihlásí o slovo, ale kvůli nim vás nebude moci nikdo obviňovat. Mimochodem, původcem jednoho z méně sympatických překvapení bude i osoba z vašeho blízkého okolí…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Jako by se proti vám tento týden všichni spikli. Budete mít totiž pocit, že zas a znova někoho přesvědčujete o svých schopnostech, kvalitách, nesporném talentu… Dokonce budete chvílemi bojovat s myšlenkou, že nejste pro své okolí (ať už v práci nebo mezi přáteli) tak dobří, jak jste si vždy mysleli. Nenechejte si ale něco takového namluvit! Opak je totiž pravdou. A vaše okolí se o tom záhy samo přesvědčí. Neztrácejte svůj pověstný klid, ale ani sebedůvěru!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Tento týden vás zaskočí nepříjemná roztržka s jedním z vašich blízkých přátel, která na vašem vztahu bohužel zanechá nepříjemnou pachuť. Bylo by ale chybou nad vaším vztahem lámat hůl! Pamatujte, že tak jako vy sami i vaše přátelství prochází vývojem. A to rozhodně není na škodu. I takhle na první pohled nepříjemná situace vás může v lecčems obohatit. Zkuste se spíše zamyslet, co bylo motivem vašeho i jejich jednání a znovu se kamarádce/kamarádovi ozvěte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Ačkoli vás vaše okolí považuje za sebevědomého a suverénního člověka, vy sami dobře víte, že je to většinou jen maska, kterou si nasazujete ve snaze ochránit nejen sebe, ale i své nejbližší. Právě začínající týden vás několikrát postaví do situace, kdy byste nejraději utekli před světem, ale tenhle luxus už vám hvězdy nedopřejí. Neodmítejte pomocnou ruku, nebojte se ukázat svou zranitelnost. Překvapivě vám dokáže v mnoha situacích pomoci!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat