Horoskop na týden od 29. června do 5. července 2015 od naší astroložky Anny!

29.06.2015 | Zábava

Zrozenci znamení Vah by se pro následující dny měli vyvarovat rozdávání nejrůznějších dobře míněných rad. Pro Střelce se právě začínající týden ponese ve znamení nečekané kreativity. Na Blížence se tento týden chystá několik překvapení v osobním životě, které je zaměstnají víc, než by předpokládali. A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
V právě začínajícím týdnu budete mít skvělou příležitost stát se v práci takovým „malým hrdinou“. Řešení problému, s nímž už nějaký čas nejen vy bojujete, o kterém jste byli přesvědčeni, že je kolegové odmítnou, totiž nečekaně přinese úspěch. Užijte si svých pár minut slávy, nesnižujte své zásluhy! Nebude trvat dlouho a i ti největší skeptici pochopí, že se opravdu vyplatí mít vás v týmu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Pokud už nějaký čas po něčem toužíte, zkuste si splnění tohoto snu zase o něco přiblížit! Nezáleží na tom, zda se vaše sny upínají k pořízení nové věci, zdokonalení sebe sama nebo k návštěvě nějakého více či méně exotického místa – pamatujte, že i sebemenší sny mají smysl, a i když se některé „velké“ sny zdají nedosažitelné, není třeba je zavrhovat. I kdybyste si měli jen představovat, jaké to bude, až se vaše přání vyplní, nechejte se svými sny prostoupit a ten pocit si hezky užijte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Na Blížence se tento týden chystá několik překvapení v osobním životě, které je zaměstnají víc, než by předpokládali. Nicméně i díky vašemu úsilí se všechno v dobré obrátí a i díky vám se do vašeho rodinného života vrátí stabilita a klid. Pamatujte, že i drobné překážky v partnerském vztahu mohou vaše vzájemné city s partnerem/partnerkou posílit a vy si budete blíž než kdy předtím.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Z konfliktů a hádek, které vás následující týden (bohužel) čekají, vyjdete většinou jako vítěz. Jen dejte pozor, abyste svým postojem svému „protivníkovi“ neublížili víc, než je nezbytně nutné! Ucítíte-li, že v hádce či sporu můžete i přes své vítězství víc ztratit než získat, raději se stáhněte a hledejte jiné řešení, jak prosadit své názory. Vaše okolí vám za to bude v konečném důsledku vděčné.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Pro zrozence ve znamení Lva se následující týden ponese především ve znamení neustálé inspirace. Budete ji nalézat prakticky ve všech aspektech života. Nechte se jí unášet, využijte svého potenciálu a ponořte se plně do nových nápadů. Nesnášíte nudu a stereotypy, a tak se rádi obklopujete věcmi a lidmi, kteří jsou pro vás zdroji neustálé inspirace. Nebojte se na chvíli opustit svou „ulitu“ a pusťte se do něčeho úplně nového!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Tento týden dostanete jedinečnou příležitost odhodit svou masku a ukázat i tu část své osobnosti, kterou před většinou lidí ze svého okolí pečlivě skrýváte. Ke svému překvapení zjistíte, že tento čin lidi okolo vás neodradil, ale naopak posílil vaše vztahy s nimi. Nebojte se projevit své pravé já. Snaha o předstírání dokonalosti jen zbytečně vysiluje, navíc všichni ocení, pokud ukážete, že jste také „jenom člověkem“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Zrozenci znamení Vah by se pro následující dny měli vyvarovat rozdávání nejrůznějších dobře míněných rad. Naopak by měli své nejbližší nechat dělat věci po jejich, i když to znamená, že se spálí a budou dělat chyby. Pokud totiž svou přirozenou touhu ukazovat ostatním ten „správný“ směr neovládnete, může se stát, že se vaše snahy obrátí proti vám. Ačkoli vy chcete ostatním pomoci, oni by si váš postoj mohli vyložit jako mentorování a pokus o získání převahy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
V následujícím týdnu postihne Štíry přímo „rebelská“ nálada. Ačkoli to nemíváte úplně ve zvyku, chuť porušovat pravidla a vytvářet svá vlastní vás úplně ovládne. I když není občas na škodu popustit trochu uzdy fantazie, dejte pozor, aby vás touhy po boření řádu nezavedly někam, kam nechcete. Mohli byste si totiž nepěkně ublížit (a to jak v přeneseném významu, tak i doslova).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Pro Střelce se právě začínající týden ponese ve znamení nečekané kreativity. Obvykle nechodíte s hlavou v oblacích, vytváření (více či méně) uměleckých předmětů či nejrůznější kreativní domácí práce vás nikdy příliš nelákaly, ale teď se ve vás tyto sklony projeví naplno. Nechejte se jimi unášet – získáte zajímavou zkušenost a možná zjistíte, že jsou kreativní činnosti skvělým způsobem relaxace i pro Střelce!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Spousta věcí ve vašem životě se v následujících dnech odehraje v takovém sledu a rychlosti, že nebudete mít čas na nějaké delší rozmýšlení a nezbude vám nic jiného, než do nich skočit po hlavě. Ačkoli takový postup vám není jako Kozorohům tak úplně proti srsti, přeci jen zjistíte, že i bezhlavost mívá své pevné limity. Pozor si dejte především na svou rychlou výmluvnost – pamatujte, že i slova mohou velmi ublížit. A vám by se to mohlo „povést“ zrovna u lidí, kteří si takový přístup z vaší strany rozhodně nezaslouží.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Hvězdy vás budou tento týden nabádat k nějakému dobrodružství, tak proč toho nevyužít? Přestaňte (alespoň na pár dní) brát neustálé ohledy na ostatní a dopřejte nevšední zážitky také jednou i sami sobě! Mimochodem, podobné choutky jako vy bude mít i člověk z vašeho okolí, do něhož byste nikdy nic takového neřekli. Tak jej přizvěte „do party“. Sdílené zážitky jsou totiž ty nejlepší!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Možná nebudete úplně nadšeni z toho, že se po vás chce společenské vystupování „družení se“ s ostatními, ale tentokrát překonejte své zábrany a naplno si užijte všechny příležitosti ke společenskému životu, jež vám následující týden přichystá. I když tím možná některé lidi ze svého okolí překvapíte, umíte být středem pozornosti!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat