Okem šéfredaktorky Petry: Staňte se naší testerkou!

07.07.2015 | Zábava

Nevím, jestli je to nějaká vrozená vlastnost žen, ale jak se někde objeví nějaká novinka (a je jedno, jestli v drogerii, v potravinách nebo třeba obchodě s bytovými doplňky), mám pocit, že by se nejspíš zhroutil svět, kdybych ji nevyzkoušela.

Je to takové malé dobrodružství, které začíná velkým těšením se a občas skončí větším či menším zklamáním (tak například mám doma několik různých řasenek s „absolutně úžasnými“ kartáčky, tedy podle reklamy, se kterými si prostě řasy nenamaluju, aniž bych nezpůsobila nějaké středně těžké zranění oka). Většinou jsem ale z novinek nadšená, zatímco můj muž nechápavě kroutí hlavou („A proč jsi koupila další svíčku? Jak jako že jinak voní? A není to jedno?“ – není to jedno, mimochodem, protože je to ÚPLNĚ NOVÁ vůně).

A protože tuhle vlastnost sdílíme v redakci Bety.cz všechny, rozhodly jsme se zapojit do zkoušení novinek i vás, naše milé čtenářky. Spouštíme totiž novou akci – TESTOVÁNÍ. Vybereme nějakou šikovnou novinku na trhu, třeba z oblasti kosmetiky, ale také pomocníků v domácnosti, módy či zdraví a pak z vás, našich čtenářek, uděláme testerky, kterým výrobek zašleme a které budou mít velmi odpovědný (ale nijak složitý) úkol – podělit se s ostatními o své zkušenosti a napsat klady a zápory testované novinky. Pomůžete tak dalším čtenářkám v rozhodování, zda by si měly výrobek pořídit, aby nedopadly jako já s těmi řasenkami.

Jak se stát testerkou? Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE!

Sledujte náš Facebook, abyste věděla, jaké novinky budeme testovat v nejbližších dnech!






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat