Horoskop na týden od 6. do 12. července 2015 od naší astroložky Anny!

07.07.2015 | Zábava

Štíři, vaše odhodlanost je jednou z vašich nejsilnějších vlastností. Dokážete zabrat pokaždé, kdy je to opravdu potřeba. Váhy, tento týden vám rozhodně nebude chybět energie. Ať už za jejím nárůstem bude stát letní příroda nebo lidé ve vašem okolí, takhle skvěle už jste se necítili dlouho. Střelci, nepatříte k lidem, kteří nosí své pocity napsané na čele, naopak – občas je těžké zjistit, co si vlastně myslíte nebo co cítíte.

Beran (21. 3.–20. 4.)
Následující týden budete narážet především na potíže v komunikaci, a to hlavně doma. Jako by vám vaši nejbližší přestali rozumět, jako by každý z vás mluvil jinou řečí. Bohužel vás na to konto čeká i několik nepříjemných hádek. Snažte se nepoužívat při nich nefér argumenty, mohly by otevřít staré rány a vám by pomyslné vítězství rozhodně nepřinesly. Koncem týdne se naštěstí dostaví jisté uklidnění, jako by si hvězdy řekly, že už vás potrápily dost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Ačkoli jste přesvědčeni, že pro sebe i své okolí děláte jen to nejlepší, tento týden zjistíte, že jste v této snaze občas nechtěně „po cestě“ ublížili člověku, který si to rozhodně nezasloužil. Ačkoli se nejedná o žádnou velkou křivdu, stejně vás vaše chování bude mrzet. Nebojte, budete mít příležitost vše napravit – hvězdy vám jich poskytnou hned několik. Mimochodem, chystá se na vás milé překvapení od partnera/partnerky!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Tento týden nebudete mít právě nejromantičtější náladu. Ačkoli jindy nemáte v milostném životě problémy prakticky s ničím, nyní budete mít pocit, že od všeho toho „vrkání“ potřebujete pauzu. Ovšem váš partner/vaše partnerka na takový postoj není u vás zvyklý/á, a tak je zaděláno na pár nepříjemností. Nebojte, že byste začali pochybovat o svém vztahu, možná vám jen hvězdy napovídají, že už je čas posunout ho zase o stupínek výš a neustrnout v současném stavu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Nepatříte k lidem, kteří by si nedali poradit od ostatních, pokud máte pocit, že se od nich můžete něčemu přiučit. Jenže tento týden budete mít při řešení většiny situací, jež vám hvězdy uchystají, silný pocit, že jen vaše nápady jsou ty správné. Nenechte se odradit těmi, kdo vám budou tvrdit opak. Možná si totiž jen zvykli, že snadno ustoupíte. Prosaďte více svůj pohled na věc, uvidíte, že se vám to vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Inspiraci budete tento týden nacházet v podstatě ve všem, do čeho se jen pustíte. Ať už před vámi bude stát jakýkoli problém, jeho řešení vás napadne prakticky okamžitě. A to je dobře. Poslední dobou jste měli občas pocit, že se vaše kreativita a schopnost rychle dojít k cíli někam vytrácejí. Ačkoli ostatním může vaše konání připomínat spíše chaos, vy budete efektivně zdolávat jednu překážku za druhou. A to jak při řešení banalit, tak i závažnějších problémů.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Schopnost rychle se rozhodnout či vybrat z několika možností máte v krvi (na rozdíl od mnoha lidí ze svého okolí). A právě tuto vaši vlastnost spousta lidí využívá, aby se sama zbavila převzetí odpovědnosti za své činy („to jsem nerozhodl já“). Snažte se rozeznat, kdy lidé opravdu žádají o pomoc a kdy sledují jen vlastní zájmy a cíle. A naučte se říkat ne. Uvidíte, že vám toto rozhodnutí následující týden ušetří spoustu nepříjemností a práce!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Tento týden vám rozhodně nebude chybět energie. Ať už za jejím nárůstem bude stát letní příroda nebo lidé ve vašem okolí, takhle skvěle už jste se necítili dlouho. Tak toho využijte! Snažte se prožít těch několik dní opravdu aktivně, strhněte svým nadšením i svou rodinu či přátele – uvidíte, že vám budou vděční! Budete mít dokonce dost sil i na „pročištění“ pošramoceného vztahu s jedním ze svých známých, jehož řešení jste se nějakou dobu vyhýbali.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Vaše odhodlanost je jednou z vašich nejsilnějších vlastností. Dokážete zabrat pokaždé, kdy je to opravdu potřeba. A to vaše okolí velmi oceňuje, i když to nedává hlasitě najevo. Tento týden se však dočkáte zaslouženého uznání. A protože pozitivní motivace má na vás téměř zázračné účinky, budete se cítit přímo nabití optimismem a radostí. Nezapomínejte proto udělat obdobnou radost i svým nejbližším a oceňte je za něco, co už se tak nějak stalo automatickou součástí vašeho života.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Nepatříte k lidem, kteří nosí své pocity napsané na čele, naopak – občas je těžké zjistit, co si vlastně myslíte nebo co cítíte. Jenže tím se pro své nejbližší stáváte „nečitelnými“ i v situacích, v nichž by jim spíše pomohlo, pokud byste přestali být „tím nejsilnějším“ členem vašeho společenství, ale také jen člověkem, který je pustí do svého nitra. Hvězdy vám k tomu dají tento týden hned několik příležitostí, využijte je! I když se bojíte, že projevení citů vám může v očích vašeho okolí spíše uškodit, opak bude pravdou!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Tento týden se (ne zcela mile) připomenou resty z minulosti. Věci, které jste odkládali a o nichž jste byli přesvědčení, že mohou ještě dlouho počkat na své splnění, najednou nesnesou odkladu. A tak vás čeká dohánění a stíhání na poslední chvíli. Na energii vám to dvakrát nepřidá, a tak si jarní dny příliš neužijete. Alespoň přátelé vás povzbudí, kdykoli to budete potřebovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Překypujete všelijakými nápady (doma i v práci) a máte pocit, že vaše kreativita dosáhla vrcholu prakticky ve všem, do čeho se pustíte. A také umíráte touhou se o své nápady s někým podělit. Jenže jako by se proti vám všichni ve vašem okolí spikli – pokud vás už vyslechnou, rozhodně nebudou vypadat tak nadšeně, jak by podle vašich představ měli. A i když se budete ze všech sil snažit nebrat si to osobně, občas nějakému tomu konfliktu nezabráníte…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
V práci budete muset čelit některým ze svých největších obav. Zkuste je raději pojmout jako výzvu, překážku, kterou musíte zdolat na cestě k dalšímu směřování a úspěchu! Pokud si nebudete jisti, že jste zvolili správné řešení, neostýchejte se zeptat některého z kolegů. Uvidíte, že nakonec vše zvládnete a ani šrámy na vaší duši nebudou tak velké, jak jste se obávali. Nezapomínejte však pro samé pracovní starosti na rodinu – mohlo by se jí to nepříjemně dotknout.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat