Návrhářka si upletla syna v životní velikosti. Protože ten její ji odmítá objímat

Nizozemský magazín Club Geluk už publikoval různě bizarní výrobky žen a mužů, kteří jsou posedlí pletacími jehlicemi. Ovšem dílo a příběh návrhářky Marieke Voorsluijsové je skutečně perličkou. Ona si totiž upletla syna. Kopii toho vlastního z masa a kostí. Proč? Živý potomek vstoupil do puberty a už nestojí o matčina objetí a fyzickou náklonnost.

Textilní výtvarníci a návrhářce Voorsluijs zabralo dva měsíce pletení a háčkování, než mohla syna z příze obejmout a pomazlit se s ním. „Můj syn vstupuje do puberty. Dříve jsme se pořád mazlili, ale teď už se začíná odtahovat… Teď jde raději s kamarády ven, hraje si s telefonem a poslouchá iPod,“ stěžovala si Nizozemka v rozhovoru pro Bored Panda.
Magazín Club Geluk pak otiskl fotky díla, které má svůj vlastní svetr, pletené tenisky či pletená sluchátka.

Nakonec nás práce na tomto díle sblížila jako rodinu,“ tvrdí matka dvou dětí z Nizozemska, která prodává pletenou módu a přehozy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat