Fenka hitem internetu. Tihle hafíci si umí užít večírek!

Americké středisko Happy Tails Resort, které se zabývá výcvikem a hlídáním psů, zveřejnilo video, na kterém je zachycena pořádná psí bazénová party. A ukázalo tak, že psi se umí ve vodě opravdu zabavit.

Už samo o sobě je dovádění pejsků, které bazénové hrátky evidentně baví, pořádná zábava, která vám vykouzlí úsměv na rtech (a to nemusíte být nijak velkým milovníkem štěkajících miláčků). Ovšem největší úspěch z celého krátkého spotu má pětiletá Beya, Chesapeake Bay retrívr, která jako jediná po celou dobu upřeně zírá do kamery a její dovádějící kamarádi ji nechávají zcela klidnou.

Podle vedení střediska tohle Beya dělá pokaždé, když někdo drží v ruce tenisák. Prostě zcela ztuhne a hypnotizuje míček. Pracovníci resortu také vyvrátili obavy fanoušků videa, kteří měli strach, že Beya prostě neumí plavat, a proto se ve vodě ani nehne. Opak je prý pravdou – fenka je skvělý plavec, jen se prostě rozhodla, že si bazén vychutná jinak.

Tak snad pobaví i vás! Ostatně už se jí povedlo rozesmát více než 14 milionů uživatelů! Zkrátka je z ní pořádná celebrita.






Celkem 14 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat