Módní ikonou v třiašedesáti? Tahle paní profesorka vás dostane

Jak si představujete průměrnou univerzitní profesorku? Lyn Slater zboří jakékoli vaše stereotypy a předsudky. Tahle paní profesorka je ve třiašedesáti prostě kočka, za kterou se na ulici každý otočí!

Tahle dáma patří v současnosti k nejstylovějším Newyorčankám. Však si ji často pletou se celebritou – jednou ji dokonce vyfotil jistý paparazzi, protože byl přesvědčen, že má před objektivem fotoaparátu slavnou celebritu či někoho důležitého z módního průmyslu.

Ačkoli tato příhoda zní spíše jako vtip, pro Lyn znamenala odrazový můstek – založila vlastní blog s příhodným názvem Accidental Icon (Náhodná ikona), na kterém uveřejňuje své fotografie a postřehy a snaží se ukázat nejen svým vrstevnicím, že ani po padesátce není nutné přestat experimentovat s módou. Naopak! Každá žena může mít svůj neopakovatelný styl. Bez ohledu na věk.


Lyn se rozhodně nesnaží předstírat, že nemá vrásky či šediny. Své fotografie neretušuje, ostatně to nemá zapotřebí. Jak je ze všech snímků patrné, tahle elegantní dáma prostě umí stárnout s grácií a noblesou.

Na svém instagramovém účtu má paní profesorka tisíce fanoušků. A zdaleka nejen mezi ženami podobného věku. Inspiraci u Lyn hledají i velmi mladé dívky. Ostatně není divu, od téhle dámy bychom se mohly učit všechny.

Přesvědčit se o tom můžete v naší galerii!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat