Horoskop na týden od 24. do 30. dubna 2017 od naší astroložky Anny!

22.04.2017 | Zajímavosti

Jak nabitý týden mají před sebou Býci? A co hvězdy chystají na Panny? Komu se bude dařit více v přátelství a komu naopak spíš v lásce? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s city?

Beran (21. 3.–20. 4.)


S přáteli svého nového partnera si budete výborně rozumět. A to se cení! Ať se vám to líbí či ne, kamarádí hluboce ovlivňují každého člověka. Fakt, že s těmi partnerovými vycházíte, je velká výhoda. Nebojte se dopřát své drahé polovičce volnost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Získáte to, po čem už delší dobu toužíte. Paradoxně zjistíte, že ve chvíli, kdy se vám vysněná věc (v uvozovkách) dostane do rukou, tak trochu ztratíte zájem. Nenechte se však těmito pocity příliš ovlivnit. Užijte si pocit, že jste dosáhli svého.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Po delší době se ozve osoba, na které vám opravdu velmi záleží. Proto se snažte, abyste působili nenuceně a příjemně. Vyhněte se veškerým výčitkám a především stížnostem na svůj život. Raději buďte posluchačem a dotyčného nechte, ať se vám svěří.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Důvěru svého protějšku tento týden rozhodně nezklamete. Moc dobře si totiž uvědomujete, jaké jsou vaše priority, a nehodláte se jich jen tak vzdát. Vaše pevnost v názorech a odhodlání bránit své blízké jsou obdivuhodné. Držte se i nadále svých zásad!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

V práci konečně zúročíte nové znalosti z oboru! Předvedete tak šéfovi i kolegům, že když chcete, umíte na sobě zapracovat. A se zadostiučiněním zjistíte, že okolí to umí ocenit! Získáte tak respekt a dobrou náladu. Jen nezapomeňte, laťka je vysoko.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Nového partnera si pořádně oťukáte. Prověrka bude náročná, ale s výsledkem budete nadmíru spokojeni. Soustřeďte se na zásadní věci a vyhněte se povrchním soudům ohledně peněz a majetku. Nejsou v tuto chvíli směrodatné. Pozor na názor vaší rodiny!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

V práci se dočkáte mnoha příjemných změn k lepšímu. Važte si ochoty vašich zaměstnavatelů vyjít vám vstříc a dokažte, že umíte totéž. Občas je nutné se obětovat. Nebojte se proto chopit i těch méně příjemných úkolů. Uvidíte, že se vám to vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Pro chyby druhých budete mít pochopení. Moc dobře si uvědomujete, že každý je omylný a že ani vy nejste dokonalí. Díky tomu se vyhnete veškerým negativním emocím a výbuchům. Místo toho budete své blízké podporovat a dodáte jim potřebnou energii.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Jaro na vás opravdu začíná působit a ve vzduchu je cítit nová láska. Však si zasloužíte, aby vás opět někdo miloval. A aby i vy jste měli ve svém životě člověka, kterému můžete projevit své city. Nebojte se zklamání, tentokrát vás ho hvězdy ušetří!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Vaše rodinné finance nejsou tak optimistické, jak byste si představovali. Ačkoli vaše příjmy neklesly, máte poslední dobou problém udržet peníze na uzdě. Dávejte si pozor na zbytečné rozhazování, hvězdy vás k němu budou pořádně svádět!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Ve společnosti se budete držet spíše zpátky. V poslední době totiž nemáte náladu na bujaré veselí a družnou konverzaci. Je to dáno problémy v osobním životě, se kterými si nevíte rady. Trochu odreagování však potřebujete. Nestraňte se lidí úplně!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Kdosi vás požádá o diskrétnost. Přestože to s vaší prořízlou pusou bude těžké, dotyčnému vyhovíte a ukážete tak, že umíte dodržet dané slovo. Mile tím překvapíte nejen své okolí, ale hlavně sebe. Je vidět, že když vám na někom záleží, překonáváte se.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat