Horoskop na týden od 22. do 28. května 2017 od naší astroložky Anny!

20.05.2017 | Zajímavosti

Jak nabitý týden mají před sebou Raci? A co hvězdy chystají na Střelce? Komu se bude dařit více v partnerství a komu naopak spíš v práci? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s láskou?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Přátelé vám budou závidět. Faktem totiž je, že váš život je v poslední době plný dobrodružství. Nejenom, že se rutina a stereotyp vám budou v týdnu cizí, ale dokonce investujete do několika nových věcí. Není tedy divu, že kamarádi touží po tom samém.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Dostanete šanci okouzlit opačné pohlaví! A můžete si být jisti, že ji rozhodně nepropásnete. Naopak. Nápadníci vám budou doslova padat k nohám. Je jenom na vás, jak si vyberete. Nezapomenete na své priority. Máte velké nároky, kterým každý nevyhoví.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Kolegům budete přát úspěchy! Spolupracovníci, kterým se daří, ve vás nebudou vzbuzovat sebemenší závist. Naopak. Jejich úspěchy budete nadšeni a dáte jim najevo, že jsou pro vás velkou inspirací a motivací! Začnete na sobě také mnohem více pracovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

S kariérou by vám mohl pomoci zběhlý známý. Nebojte se proto požádat o laskavost! V tomto případě nemá cenu hrát si na falešnou hrdost. Naopak, svou pokorou ukážete zároveň jistotu a především sebevědomí! Podaří se vám tak dosáhnout toho, co chcete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Manuální práce v domácnosti vás budou bavit! I když to je to poslední, co byste čekali, nakonec se vám povinnosti zalíbí. Krásně si při nich totiž vyčistíte hlavu a zapomenete na všechny starosti a problémy. Bude to ideální relaxace a odpočinek.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Volný čas věnujete především rodině. Uvědomujete si, že jste ji v poslední době poněkud zanedbávali, a rozhodnete se to napravit. Užijete si tak příjemný týden v pohodové atmosféře. Hádky se vám vyhnou obloukem a blízcí budou naprosto spokojení!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Šanci na nový vztah si nenecháte ujít, a to i přesto, že vás okolí bude od potenciálního partnera odrazovat. Vy však víte své a rozhodně se nenecháte názory ostatních nijak ovlivnit. Láska je vždy risk. Ovšem je to risk, který stojí za to podstoupit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Potkáte někoho, o kom se vám ani nesnilo! Ideální protějšek vám nejenom zvedne náladu, ale také podstatně zlepší vaše vyhlídky do budoucna. Láska vám dá energii a elán. Obojí budete potřebovat, máte totiž velké plány. Odvaha a smělost vám nechybí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Pro okolí budete tento týden poněkud nečitelní. Je to tím, že se ve vás odehrává velký emoční kolotoč, ze kterého jste zmatení především vy sami a který se navenek projevuje zdánlivou neproniknutelností. Dejte blízkým najevo, že nejde o nic osobního.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

K jisté osobě pocítíte velkou náklonnost, a to více než jen přátelskou. Než se rozhodnete dát to dotyčnému najevo, budete výrazně váhat. Uvědomujete si totiž, že existují jisté překážky, které by mohli bránit tomu, aby se potenciální vztah naplnil.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Vaše popularita u přátel vzroste. Příčinou bude nejen váš smysl pro humor a dobrodružství, který způsobuje, že se s vámi nikdo nenudí, ale také empatie a pozorné chování. Umíte zařídit, aby se lidé ve vašem okolí cítili výjimeční. A to je důležité!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pro jistou osobu se stanete nedosažitelným idolem. I když vám nebude jasné, co dotyčného k onomu závěru přivedlo, budete právem značně polichoceni. Važte si toho, že k vám ostatní vzhlížejí, ale raději nevyužívejte jejich oddanosti. Nebylo by to fér.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat