Budete dobré kamarádky? Zeptejte se hvězd

Některá znamená zvěrokruhu jsou přímo stvořená pro to, aby byla skvělými přáteli. Nejenže dokážou vyjít s každým, ale také jsou vám oporou, kdykoli to potřebujete. Máte za kamarádku zrozenkyni některého z následujících znamení? Pak jste šťastným člověkem!

Beran

Zrozenci znamení Berana jsou pověstní svou otevřeností a upřímností. Nikdy před vámi nebudou skrývat pravdu, což se sice na první pohled nemusí zdát jako nejpřitažlivější vlastnost (pravda zkrátka někdy bolí), ale opak je pravdou.

Kamarádka-Beran před vámi nikdy nebude tajit, když se jí bude zdát, že žijete ve vztahu s mužem, který vás jen využívá, že ty boty, jež si právě chystáte koupit, jsou vážně průšvih, nebo že je nejvyšší čas změnit zaměstnání, než vás úplně zničí stres.

A co víc, jejímu úsudku budete moci vždy důvěřovat. I když budete mít na spoustu věcí odlišné názory, nemusíte se bát řídit se její radou. Má totiž na mysli jen vaše dobro.

Býk

Pokud hledáte spolehlivou kamarádku, zapátrejte mezi Býky. Nikdy vás nenechá ve štychu, nezneužije vašich slabostí, zkrátka se na ni budete moci vždy stoprocentně spolehnout. Svěřit jí jakékoli tajemství také není problém – nikdy by vaši důvěru nezradila tím, že by jej „vyzvonila“ někomu dalšímu.

Kamarádky-Býci jsou navíc velmi pozorné i vůči úplným maličkostem – pamatují si, jaké máte oblíbené jídlo, co nesnášíte, z jaké situace vám naskakuje husí kůže.

Od přírody jsou pak Býci přirozeně ochranitelští, a tak je jasné, že když vám bude úzko, bude vám kamarádka vždy nablízku a bude se vám snažit za každou cenu pomoci,

Váhy

Jejich smysl pro rovnováhu, spravedlnost a takt z nich dělají dokonalé kamarádky. Přičtěte k tomu loajalitu až za hrob a je jasné, proč se vyplatí mít kamarádku-Váhu po boku nejen v těžkých životních situacích.

Na Váhy se můžete vždy spolehnout. Budou vás podporovat v každém vašem rozhodnutí, ovšem pokud s ním nebudou samy souhlasit, jemně a s ohleduplností sobě vlastní vás na to upozorní.

Jsou vždy připraveny vás vyslechnout a poradit vám, ale nikdy se vás nebudou snažit přesvědčit o své vlastní pravdě. Jsou tolerantní vůči chybám druhých, a tak jsou připraveny vám dát další a další šanci.

Kamarádky-Váhy nesnášejí bezpráví a chaos, a tak se vás vždy budou snažit před takovými situacemi uchránit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat