Golf již pošesté pomůže lidem s poruchou srážlivosti krve

21.07.2017 | Zajímavosti

Stalo se příjemnou tradicí, že v závěru letních prázdnin patří jeden den na mistrovském 18jamkovém hřišti resortu Golf & Spa Kunětická Hora podpoře nadačního fondu AQUAPURA. Golfisté i účastníci golfové akademie se letos sejdou opět, a sice ve středu 30. srpna 2017. Registrace na turnaj i do akademie jsou zahájeny a zájemci se mohou hlásit již dnes.

Výtěžek turnaje je věnován na pomoc pacientům, kteří se léčí s poruchou srážlivosti krve. Letos svojí účastí podpoří dobrou věc také profesionální golfistka Lucie Hinnerová, sportovní komentátor ČT Sport David Pospíšil a trojici známých tváří doplňuje v tomto roce vůbec poprvé také hokejista Jaroslav Bednář.


Svou hrou pomůžete nadačnímu fondu AQUAPURA

Charitativní turnaj nadačního fondu AQUAPURA, který podporuje i Bety.cz, nabízí účastníkům celodenní program včetně turnaje na 18jamkovém mistrovském hřišti. Pro začínající golfisty otevírá golfovou akademii pořádanou pod vedením zkušeného trenéra. Nováčci, kteří se s golfem teprve seznamují, mají tedy možnost nahlédnout do pravidel golfu, osvojí si základy hry, odpalování i patování. Zkušení hráči na turnaji, i začínající golfisté tak společně přispějí na podporu dobré věci prostřednictvím nadačního fondu AQUAPURA.

Registrace je otevřená do 15. srpna 2017, proto neváhejte, a pokud se i Vy chcete zúčastnit, zahrát si turnaj na mistrovském hřišti nebo se naopak od základů seznámit s golfem, přihlaste sebe i své přátele. Podrobnosti k přihláškám jsou k dispozici na www.aquapura.cz.

Komu pomůžete


Termín registrace je do 15. srpna 2017

Výtěžek charitativního turnaje bude v závěru programu předán nadačnímu fondu AQUAPURA, který se sedmým rokem zaměřuje na zvýšení kvality péče poskytované pacientům s poruchami srážlivosti krve. Dovybavuje především hematologická oddělení nemocnic lékařskými přístroji a speciálními laboratorními sety, které napomáhají při monitorování krve pacientů na antikoagulační léčbě.

Tromboembolická nemoc patří mezi kardiovaskulární onemocnění, která představují třetí nejčastější příčinu úmrtí v České republice a v dalších rozvinutých zemích. Je způsobena porušením rovnováhy mezi tvorbou a rozpouštěním drobných sraženin v krvi. Projevuje se žilní trombózou, tedy vznikem krevní sraženiny, která se může uvolnit do krevního řečiště a způsobit embolii, jež může skončit až úmrtím.

Nejčastěji jsou výskytem trombu postiženy žíly v dolní končetině. Vytvořit se však může také v horních končetinách nebo jinde v žilním systému. Prevencí tromboembolie je zdravý a aktivní styl života s dostatkem pohybu včetně dodržování pitného režimu a vyvarování se obezity.

Jak se přihlásit

Pomáhejte společně s námi a přihlaste se na 6. ročník charitativního golfového turnaje nadačního fondu AQUAPURA. Rezervace jsou možné nejpozději do 15. srpna 2017 prostřednictvím emailu nebo telefonicky: info@aquapura.cz, 724 922 588.

Pro více informací o programu charitativního turnaje navštivte stránky www.aquapura.cz.






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36
281 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat