Intuice a telepatie. Lidé jsou propojeni víc, než si myslí

29.04.2018 | Zajímavosti

Stalo se vám někdy, že jste při rozhovoru s někým blízkým řekli najednou oba to samé? Nebo na někoho myslíte a on vám zrovna zavolá? Není to až taková náhoda, jak by se na první dojem mohlo zdát. Lidé jsou v mnoha ohledech mentálně propojení, tak jako je tomu u zvířat. Někteří lidé jsou citlivější ve smyslu vnímání těch druhých, jiní méně.

Neomylná intuice

Lidé, kteří jsou si blízcí, se postupem času naladí na stejnou vlnu a může se často stávat, že vědí, co chce druhý říct, dříve, než to vysloví. Zdá se to mnohdy až neuvěřitelné, ale intuitivně předvídat co chce druhý říci nebo jeho chování, není až tak zvláštní, když spolu například dlouho žijí nebo se znají opravdu důvěrně.

Záhadná telepatie

Něco jiného je schopnost telepatie. Touto vědou se zabýval i samotný Sigmund Freud, který také tvrdil následující: „Telepatie je regresivní, prvotní schopnost, kterou jsme ztratili, ale stále, za určitých podmínek, máme všichni schopnost ji projevit“. V podstatě nám říká, že jsme se se schopností odhadovat předem, co kdo řekne, co si myslí anebo naopak pomocí myšlenek někoho oslovit, již narodili, pouze jsme ji postupem času přestali vnímat a používat.

Vytváříme vlny

Ať chceme nebo ne, stejně jako zvířata, kterým je telepatie vlastní, jsme taktéž živočichové. Každý tvor na světě vytváří kolem sebe energii a na základě různých aktivit síla energie v nás stoupá nebo klesá. A stejně jako ji umíme vytvářet, umíme ji i vnímat. Určitě jste si všimli, že když někde na ulici nebo v metru urputně přemýšlíte, odkud znáte osobu sedící naproti, dříve nebo později se začne rozhlížet, jelikož podvědomě cítí, že ho někdo pozoruje. Reaguje stejně, jako zvířata, která cítí ohrožení.

Neverbální SMS

Někdy si z ničeho nic vzpomene na nějakou osobu a považujeme to za náhodu. Lidé jsou ale schopni podvědomě posílat své myšlenky do mozku jiných lidí. Když na vás někdo usilovně myslí, může se pak stát, že si na něj nečekaně vzpomenete. Vědci se otázkou schopnosti telepaticky komunikovat zabývají už dlouho. Povedlo se jim již telepatii dokázat, ale neumějí objasnit způsob, jakým funguje.

Potkáme se ve snu

Nejen telepatie je důležitou součástí napojení na druhé osoby. Naše sny mají také svůj velký význam. Ve většině z nich jde jen o obrazy vyvolané našimi zážitky, které si mozek upraví podle vlastních představ a vám je odvysílá, jako reklamu v televizi. Někdy má ale sen svůj důvod. Například, když se vám často zdá o někom blízkém, nejspíš s ním máte něco nedořešeného. Záležitosti s danou osobou jsou ukryté hluboko v podvědomí a mozek vám je prostřednictvím snu připomíná. Možná je to i tím, že před spaním na vás údajně myslí 13 lidí a to už se musí někde projevit. V tomto případě ale opět koketujeme s telepatií.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat