Sexy model si potetoval obličej a celou hlavu frázemi. Chce být nejslavnější muž (FOTO)

Čtyřiadvacetiletému Vinu Losovi příroda nadělila do vínku poměrně hezký obličej, bohužel obsah jeho lebky kvalitu postrádá. Aspirující model to dokázal činem zoufalce. Potetoval si obličej a hlavu několika slovy, jejichž výběr svědčí o jeho nevalné inteligenci. A dotyčný to udělal prý proto, aby byl nejslavnějším mužem planety. Pár dní se o něm skutečně psát bude.

Ale kdo bude znát jeho jméno na konci prázdnin, to je ve hvězdách. Nemluvě vůbec o obsahu vybraných frází a slov, způsob tetování není esteticky nijak cenný. Los má na čele slovíčka „nejslavnější, sláva, řvěte mé jméno, ikonický obličej, vinen, olizovat, teď, New York, Londýn, Los Angeles, sex, Tokio, ten, o němž se nejvíc mluví, dej mi“ a mnohé další, jak sám přiznává, prázdné fráze. Vybral je prý náhodně při poslechu hudby na YouTube.

Vin má rozhodně krásně vypracované tělo. A s výraznými mužskými rysy by bezpochyby našel práci v modelingu. Jenže jemu to nestačilo. Čtyřiadvacetiletý Kanaďan chtěl být nejslavnějším mužem planety. A hned. Proto se nechal potetovat nápisy, které vypadají, jako by někdo vzal fix a ledabyle je načmáral.

Los natočil videoklip, v němž si své krásné tělo tře vlhkým hadrem. Chce tak prý dokázat, že je tetování skutečné.

Ty nápisy pro mě nic neznamenají. Může to vypadat tak, že nemám dobré hodnoty nebo něco, ale ta tetování nejsou pro mě. Chci být živým obrazem pro lidi, kteří se na něj budou dívat, chci být něčím, co bude mít na ně vliv. Každý, kdo mě vidí, se ptá, proč sláva? Co dělá?“ mudroval Los v rozhovoru pro Vice.

Na internetu přitahuje pozornost dost velkou. Otázkou zůstává, jestli to vše bude stačit k tomu, aby byl nejslavnějším mužem planety.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat