Chcete mít »prdíky« vonící po čokoládě?!

Pětašedesátiletý Christian Poincheval ze severozápadní Francie tvrdí, že pokud člověk trpí flatulencí a neumí udržet střevní plyny ani ve společnosti, s jeho pilulkou se už večírků bát nemusí. Jeho preparát prý mění zápach lidských střevních plynů v růžové, fialkové či nově čokoládové aroma. Tableta je prý přírodní, má certifikát francouzských úřadů a stojí v přepočtu pět korun.

Poincheval také vyvinul preparát pro psy. Prášek po přidání do psího krmiva mění střevní plyny těchto zvířat ve voňavou čokoládu. U lidí už v roce 2006 vyvinul nejdříve růžové a fialkové aroma, ale teď před Vánocemi nabízí také čokoládovou pilulku.

Na nápad přišel Poincheval prý během jedné večeře, u níž si ulevilo více osob najednou. „Byli jsme u stolu s přáteli a po velmi sytém jídle jsme měli tak páchnoucí prdy, že jsme se málem udusili. Ty větry nebyly moc příjemné pro naše spolustolovníky. Muselo se s tím něco udělat,“ píše autor výrobku na svém webu Pilulepet.com, kde tablety nabízí k prodeji.

Sklenice s šedesáti tabletami vyjde bez centu na deset eur – asi 276 korun. „Je to hezký dárek na Vánoce,“ uvedl Poincheval v rozhovoru pro deník Ouest France.

„Někdo si je kupuje, protože má problém s flatulencí, někdo je kupuje jako žertovný dárek pro přátele. Kolem Vánoc je vždy velká poptávka,“ tvrdil Poincheval v rozhovoru pro Ouest France.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat