Jak jste na tom se zdravím? Znamení napoví!

Nedávno byla uveřejněna studie, která odhalila, že lidé, kteří jsou narození na podzim, mají tendenci být více nemocní než ti, kteří se narodili na jaře a v létě. Co všechno o vašem zdraví a organismu napoví znamení zvěrokruhu?

Beran a Střelec

Jsou od přírody nabití energií, kterou potřebují někde vybít, aby si uchovali tělesné i duševní zdraví. Proto by neměli podceňovat pohyb a měli by si najít sport, který je bude bavit a zbaví je nebezpečného napětí. Odměnou jim bude nejen pevné zdraví, ale také skvělý pocit pohody.

Býk a Štír

Ač si to o nich lidé příliš nemyslí, patří tato dvě znamení ve zvěrokruhu vůbec k nejcitlivějším. A často také nejnáchylnějším k nejrůznějším infekcím. Proto by zrozenci neměli podceňovat základní hygienická pravidla a zvážit by měli pořízení desinfekčního přípravku, který mohou nosit stále s sebou.

Blíženci a Váhy

Jsou to velmi štědrá a nesobecká znamení, což z nich sice dělá skvělé opatrovatele lidí, kteří právě bojují s nějakou nemocí, ale také u nich kvůli tomu roste riziko, že se něčím nakazí. A tak by zrozenci neměli podceňovat prevenci v podobě dostatečného přísunu vitaminů a antioxidantů.

Rak a Ryby

Lidem narozeným v tomto znamení trvá o něco déle, než seberou všechny síly a opět najdou ztracenou energii. Proto by neměli v žádném případě zanedbávat spánek, dostatek odpočinku a relaxace. Jinak jim hrozí, že oslabí svůj organismus.

Lev

Lvi jsou sice považováni za mimořádně silné znamení, ale co se zdraví týče, jejich fyzický stav je významně provázán s tím psychickým. A tak potřebují neustálé stimuly okolí, které je udrží v dobré duševní pohodě. Pozor na stresové situace!

Panna a Kozoroh

Zrozenci těchto znamení mohou často bojovat se svým zažíváním. A tak by se měli především soustředit na to, co jedí, a vybírat si, které pochoutky si pustí na talíř. Bohužel jsou také často požitkáři, kteří sem tam upřednostní gurmánský zážitek před vlastním zdravím. A to by se jim nemuselo vyplatit…

Vodnář

Vodnáři by se měli vyvarovat přílišného užívání nejnovějších technologií – velmi snadno se totiž na těchto „vychytávkách moderní doby“ stávají závislými. Rozbitý telefon nebo tablet u nich vede ke zvýšené míře stresu a tím snížení imunity. Kvůli tomu jsou pak náchylnější k nejrůznějším virózám.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat