Prostreno.cz

Ranní rituály pro úspěšný den. Tyhle dodržujte

Jak si zajistit úspěšný den? Správně nastavenými ranními zvyky. Protože právě ráno udává rytmus a tón celému dnu, který vás čeká.

Buďte vyspalí

Tenhle rituál vlastně začíná už večer – odcházejte spát tak, abyste si zabezpečili dostatek spánku. Ideálně 7 až 9 hodin. Jedině tak budete vstávat svěží a přes den nebudete mít tolik potíží s koncentrací nebo třeba rozhodováním.

Vstávejte brzy

Nechávejte si ráno dostatek času na vše, co potřebujete před odchodem do práce stihnout. Jistě, přispat si je krásná představa, jenže zběsilé poletování po bytě a stres hned po ránu mohou vyústit v nervózní a nikterak pohodový den.

Nasnídejte se

Nepodceňujte a neignorujte snídani! Vaše maminka měla pravdu, je to skutečně nejdůležitější jídlo dne! Budete soustředěnější, nebudete mít potíže s pamětí, ale především neskončíte ještě před obědem u automatu s bagetami a sladkosti. Nastartujte svůj metabolismus hned zrána!

Zacvičte si

Pořád víc se ukazuje, že večer není tím nejvhodnějším obdobím pro cvičení. Lepší je jít si zacvičit už ráno. Pořádně nastartujete organismus a navíc svému tělu dodáte ty správné hormony, které vám zajistí nejen úsměv na rtech, ale také lepší paměť a soustředění.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat