Na postavu snů vám stačí 30 minut: Víme, jak na to!

Cvičení je častým tématem a náplní volného času. Nejen že díky vyplaveným endorfinům přináší pocit radosti a spokojenosti, ale pomáhá nám především tvarovat svaly, postavu a tím podporuje naše sebevědomí.

To že na pravidelné návštěvy fitness center, posiloven, tělocvičen či bazénů není snadné vyhradit si několikrát týdně čas, to zde asi není potřeba zmiňovat. Časový pres je neúprosný, stejně jako pracovní tempo a potřeby rodiny. Řešení nabízí množství dámských klubů sjednocených do sítě Expreska. Zde se seznámíte se cvičením na speciálních strojích, zaměřených na posílení všech svalových skupin a to během pouhých 30 minut.

Komplexní cvičební program, který naleznete v každé Expresce v České republice, v sobě spojuje kardiovaskulární a silové cvičení. Tréninkový systém tvoří osm hydraulických posilovacích strojů a osm aerobních stanovišť.  Fáze cvičení jsou čtyři – zahřátí, kdy dojde ke zvýšení tepové frekvence a zahřátí svalů, aerobní cvičení, během kterého dochází ke spalování tuků, silový trénink, podporující tvarování postavy a posílení svalů, a závěrečné protažení.

 

Manipulací se závažími se bát nemusíte, vybavení tvoří hydraulické pístové stroje, které nepracují se systémem manuálního zvyšování a snižování zátěží. Tyto stroje zapojují svalové skupiny pro tah i tlak bez jakýchkoliv dalších potřeb. Na jednotlivých stanovištím procvičíte stehenní a hýžďové svaly, paže a ramena, svaly břišní, prsní a zádové.

Ani s předběžným plánováním návštěvy Expresky není třeba lámat si hlavu. Bez předchozí objednávky lze kamkoliv přijít, začít cvičit na volném stanovišti a pokračovat v kruhu. S pohledy mužských kolegů se zde nesetkáte, fitness je určeno pouze ženám. Bát se nemusíte ani pokud jste úplná začátečnice, k ruce vám vždy bude zkušená trenérka, která s vámi jednotlivé cviky projde a techniku ideálního provedení vysvětlí.

A jak jistě všichni ví, hubnutí není jen otázkou pravidelného cvičení. S tím by měl být v rovnováze také životní styl a především jídelníček a stravovací návyky. Expreska nyní nově nabízí výživové poradenství a poskytuje tak komplexní služby v oblasti redukce váhy. Výživová specialistka připraví jídelníček každé zájemkyni na míru. Cílem spolupráce není rychlý úbytek váhy s krátkodobým efektem, ale didaktika správných stravovacích návyků.

Více informací o kruhovém tréninku a výživovém poradenství naleznete na www.expreska.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat