Chcete sexy postavu? Musíte cvičit jako chlap!

Ženské a mužské cvičení je prý mýtus, který do jednadvacátého století nepatří. Zatímco minulé století se vyznačovalo oddělováním typicky mužských a typicky ženských sportů a stylů cvičení či posilování, dnes už víme, že co platí pro jedno pohlaví, platí i pro druhé. A pokud ženy chtějí dosahovat výsledků na svém těle jako muži, musejí stejně cvičit. Tvrdí to přední australský trenér a odborník na fitness.

Guru posilování Brando Hasick ze Sydney tvrdí, že posilování u žen nevede k žádnému extrémnímu nabývání na svalové hmotě, jako to známe u mužů. K tomu dochází jen u kulturistek, které ale jednak své tělo týrají nadměrně a navíc užívají preparáty a speciální výživu. Nicméně podle něj jsou ženské kurzy, sestavy a styly cvičení starou školou, která do dnešní společnosti nepatří.

Aby ženy měly štíhlou a vytvarovanou postavu, musejí stejně jako muži posilovat všechny svalové skupiny. Silové cvičení je také nezbytné pro zdravou mysl a zdravé držení těla.

„Existuje dnes tolik různých programů speciálně pro ženy, protože ženy mají pocit, že musejí věci dělat jinak než muži, aby si zachovaly ženské křivky. To ale není pravda. Ženy dosáhnou kýženého výsledku ze stejného cvičení jako muži, přitom u nich zůstane tělo ženské,“ vysvětluje Hasik v rozhovoru pro deník The Mail Australia.

Ženy u něj posilují stejně jako muži. Tím se jim zrychlí metabolismus a rychleji hubnou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat