Chcete zhubnout a dostat se do kondice? Vyzkoušejte Get Fit Online

Get fit online je revoluční nástroj, který vás jednou pro vždy dostane do kondice a pomůže vám shodit přebytečná kila. Dobrá zpráva je, že se nejedná o nezdravou (a nefunkční) dietu a dril pro fyzicky zdatné jedince. Program je naopak koncipován tak, aby vás zdravé hubnutí bavilo.

Jak to funguje?

Zvolte si program v délce od 15 do 90 dnů přesně podle svých potřeb. Již při registraci musíte vyplnit pravdivé údaje o sobě, jako je váha, výška, věk, pohlaví a tak dále. Podle vašich informací vám nástroj sestaví denní program na míru včetně přesných gramáží jídel a obtížnosti cvičebních videí.

Pravidelně budete dostávat seznam surovin, ze kterých si budete připravovat jídla, a to každých 5 dní i s přesnou gramáží. Nic jiného už nebudete potřebovat nakoupit.

Pokud vám některé potraviny nebudou úplně po chuti, tak vám nástroj nabídne alternativu, která nutričně zcela zapadne do celého dne.

Přímo na svém profilu rovněž najdete generátor jídelníčku, na němž si budete moc zadat suroviny dle své chuti. Generátor pak přesně spočítá gramáže jednotlivých surovin, které budou zapadat nutričně do vašeho programu. Navíc nástroj Get Fit Online vás po celou dobu bude motivovat.

Dosažení vašeho cíle je velice jednoduché. Nad ničím nemusíte přemýšlet. Dodržíte denní program – zhubnete – dostanete se do kondice.

Dárkové poukazy Getfitonline

  • Máte někoho ve svém okolí, kdo se potřebuje dostat do formy, zhubnout pár kilo a získat sebevědomí?
  • Znáte někoho kdo chce začít se zdravým životním stylem, ale neví, jak na to?
  • Chcete aby vaši blízcí začali žít zdravěji a vyhnuli se tak závažným zdravotním problémům?

Getfitonline nabízí dárkové poukazy se speciálním vánočním designem. Navštivte stránku getfitonline.cz, kupte dárkový poukaz a po Vánocích můžete začít pozorovat fyzickou a psychickou proměnu svých blízkých.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat