48 hodinová dieta zaručí ploché bříško: Shoďte až 3 kila a nastartujte další hubnutí

Za dva dny dokáže člověk shodit pár kilo a díky tomu nastartovat nejen svou pevnou vůli k hubnutí, ale i metabolismus.

Mnozí z nás mají problém přinutit se k tomu, aby si šli zacvičit. To je důvod, proč vznikla 48hodinová dieta, díky které za krátký čas shodíte pár kilo. Ovšem tím by to nemělo skončit. Dieta by vás měla inspirovat a motivovat k dalším výkonům, které budete potřebovat na to, abyste si postavu vytvarovali komplexně. Zde je pár rad, jak zhubnout.

Vylučte z jídelníčku sacharidy

Jak dobře víme, sacharidy se nacházejí v jídlech, z nichž nejvíce tloustneme. Dodají nám sice energii, ale jen na velmi krátkou dobu a následně vyvolají doslova vlčí hlad. Jde nejen o sladké pečivo, ale také o klasické pečivo, brambory, rýži či cereálie. Zejména z bílé mouky a bílého cukru se ukládá nejvíce tuků v oblasti pasu. Pokud se jejich vzdáte, tělo začne spalovat tuky a tím dojde k shození prvních kilogramů.

Nahraďte je proteiny

Váš jídelníček by měl být zaměřen na proteinovou stravu s důrazem na maso, ryby, mléčné výrobky a také vejce, které je ideální kombinovat s množstvím čerstvé nebo dušené zeleniny. Změnu pocítíte už jen tím, že změníte složení jídel, což se odrazí hlavně v nočních hodinách, na spalování během spánku.

Aktivní pohyb s maximálním nasazením

Nejlepším způsobem, jak se rychle zbavit zmiňovaných sacharidů, je aktivní pohyb a překonávání vlastních limitů. Měli byste začít hned v první den a aktivně se věnovat sportu asi hodinu a půl. Před samotným cvičením nejezte asi dvě hodiny. Začněte strečinkem a pak kardio asi 40 minut. Zdravý člověk by tento čas měl zvládnout bez problémů. Pak přejděte na silové cvičení, ať už s činkami nebo s vlastní váhou. Právě budování svalů vytlačuje z těla tukové zásoby. Po tréninku si dejte proteinový nápoj nebo později zdroj bílkovin, které se ukrývají ve vajíčkách, ale má je třeba i mozzarela, jogurt či tvaroh.

Zvýšený pitný režim

Aby se vaše tělo zbavilo škodlivin a pročistilo se, je nutné, abyste měli dostatečný příjem tekutin. Běžně jsou to dva litry, v případě aktivnějších dnů mohou být i tři litry. Voda, bylinné čaje jsou v pořádku, nad slazenými nápoji v tomto případě ani neuvažujte. A týká se to i light limonád.

Pozitivní myšlení

Když po těchto dvou dnech uvidíte, jak rychle se dokáže změnit vaše břicho, je pochopitelné, že vás to bude motivovat dál. Nesmíte mít však velká očekávání, následující dny nebudete hubnout obden dvě kila. Bude to těžší, ale důležité je vytrvat. Musíte si věřit a těšit se z toho, že vedete zdravý životní styl. Pozitivní myšlení se odrazí i na vaší náladě a pohodě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat