Mějte oblečení i penály svých dětí pod kontrolou. Jak na hravé jmenovky do školy

18.07.2019 | Děti a rodina

Znáte to. Přijdete se svými dětmi ze školky či školy domů a zjistíte, že je vaše ratolest oblečena do úplně jiného svetru, než ve kterém ráno opustila dům. Zahájíte „vyšetřování“, který spolužák či spolužačka odešli domů v cizím svršku, a doufáte, že se ten váš najde. Jak takovým nepříjemnostem zabránit?

Na první pohled je řešení jasné. Jen si vzpomeňte, jak nám naše maminky či babičky našívaly na všechno oblečení tkalouny se jmény a po nocích podepisovaly výbavu školní aktovky (o tom, kolik probdělých nocí je stála taková příprava, když jsme odjížděli na školu v přírodě nebo na tábor, ani nemluvě). Jenže ruku na srdce – v dnešní uspěchané době tento čas raději využijeme na aktivity s rodinou či přáteli. A tak mnozí z nás jménem ratolesti „vybaví“ jen to nejnutnější a u zbytku doufá, že se nic důležitějšího neztratí. Bohužel realita pak často překvapí.

Lepím, lepíš, lepíme

Potíže se ztracenými (či naopak přebývajícími) věcmi trápily i dvě maminky Katku a Elišku, a tak se společně rozhodly založit společnost Mama Labels, která se specializuje na výrobu praktických samolepek se jmény na míru. Můžete je použít jak na oblečení a boty, tak i na sešity, penál a další školní pomůcky (včetně per a tužek).

Má vaše dítě rádo zvířátka, autíčka, dinosaury nebo třeba princezny? Žádný problém! V Mama Labels si můžete vybrat ze spousty motivů a barev – vybírat je s vámi může i vaše ratolest, takže i malé děti, které třeba ještě neumějí číst, hned vědí, které oblečení nebo pastelky jsou jejich.

Vzhledem k tomu, že samolepky se jmény vymýšlely dvě maminky, které moc dobře vědí, jak zabrat dětské oblečení či školní pomůcky dostávají, jsou jmenovky extra odolné. Můžete je prát v pračce i sušit v sušičce, označenou lahev na vodu umyjete i se samolepkou v myčce, dokonce jsou vhodné i do mikrovlnky nebo do mrazáku.

Zkrátka a dobře – odolají všem nástrahám, které pro ně vy nebo vaše děti připraví. Nemusíte se tedy bát vybavit jimi věci svého dítěte nejen do školky či školy, ale třeba také na tábor.

Je to snadné, podívejte se na www.mamalabels.cz a vyberte si ten nejlepší motiv pro vaše děti!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat