REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Nuda rozhodně nehrozí. Laskejte svůj klín, dočkáte se silných zážitků i většího sebevědomí

25.03.2020 | Testování

Máte strach z pandemie nebo domácí nudy? Spojte příjemné s užitečným, oddejte se vášnivým chvílím a dopřejte si neuvěřitelné orgasmy, které podle vědců zvyšují schopnost buněk bojovat s infekcí, a to až o 20 %! Jaké hračky nenechat bez povšimnutí a která z nich simuluje orální sex? A která se bude nejvíce líbit našim 3 redaktorkám? Recenze jsou tu a jsou opravdu zajímavé!


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 30 testerek


Sexuální pomůcky jsou staré jako lidstvo samo. Používali je už Babyloňané a Egypťané. V sólové i párové erotice hrají nesmírně důležitou roli, pomáhají však i po terapeutické stránce.

Uspokojení s vedlejším účinkem

Ženy, které mají potíže s dosažením orgasmu, nebo bojují proti povolenému pánevnímu dnu, na ně nedají dopustit. Snad i proto jsou některé z hraček pro dospělé tak žádané. Zrovna si říkáte, že by to nejen v době karantény chtělo nějaký nový kousek? Tak s tím vám může pomoci jeden z předních českých prodejců erotických pomůcek Sexshop.cz, jehož nabídka je skutečně široká. Doručení erotických hraček samozřejmě probíhá diskrétně a podle hygienických pravidel. Ostatně, orgasmus posiluje obranyschopnost organismu, takže se i v této zlé době dá spojit příjemné s užitečným. Na které kousky vsadit?

Malé zvířecí překvapení, vibrátor BOOM The Queen

Zajíc a později králík je jedním ze symbolů Velikonoc. Letos se sice celoplošně koledovat nebude, ale i tak může být vaše soukromá domácí nadílka nesmírně pestrá. Queen jakožto vibrátor typu „rabbit“ (králík), za nímž stojí značka BOOM, patří k elitám mezi erotickými pomůckami. Už jen jeho vzhled slibuje nevšední zážitky a potěšení hodné královen.

Vibrátor BOOM The Queen má sametově jemný povrch a je vyrobený z úžasného materiálu, který nemá žádnou nepříjemnou vůni ani příchuť. Zároveň je velmi příjemný na dotek. A jak hodnotí první dojmy Petra? "V první řadě mě tento model uchvátil jeho velikostí, tvarem, příjemným materiálem a jednoduchým ovládáním. Na tento vibrátor není ani potřeba číst návod, hned jsem věděla, kde začít. Prožívaná slast nejde snad ani popsat. Pokud přemýšlíte o špičkovém vibrátoru, neváhejte. Tento vibrátor za to opravdu stojí."

Cena: 1 619 Kč

Výstupky a snadné ovládání

Mezi bonusy patří měkké a husté kartáčky na obou zmiňovaných částech. Vibrátor má dva motory, vybrat si tak můžete mezi nepřetržitými vibracemi nebo těmi přerušovanými, zkrátka si stimulaci upravíte na míru. Počítat můžete i s funkcí vyhřívání, což ocenila naše testerka Petra: "U tohoto vibrátoru beru jako obrovské plus dráždidla na hlavici i jazýčku, dráždění klitorisu při aktu jsem velice ocenila. Jako další plus bych měla zmínit vyhřívání horní hlavice na tělesnou teplotu, opravdu velmi příjemné." 

Vibrátor má dobíjecí baterii. USB kabel je součástí balení. "Pokud se tento vibrátor vybije, dá se jednoduše nabít pomocí USB kabelu, takže žádné běhaní do obchodu pro baterie nehrozí," pochvalovala si Petra. Na jedno nabití vydrží v chodu až 2 hodiny, podle zvolené intenzity vibrací. Celková délka vibrátoru je pak 21 centimetrů. Použitelná délka delší části je 12,5 centimetru. Těšíte se na něj, nebo jste spíš pro nenápadnější masáž klína?

Nutná výbava? Venušiny kuličky IntimFitness – set 2v1 (růžový)

Venušiny kuličky jsou výborné pro posílení pánevního dna, což může v prevenci inkontinence sehrát důležitou roli. Vycvičené svaly ve spodní části pánve však také přispívají ke zvyšování rozkoše a silnějším orgasmům. I z těchto důvodů kuličkám dejte rozhodně zelenou, stejně jako testerka Eva: " Posílení poševních svalů je opravdu jedním z příjmených benefitů těchto kuliček.".

Pod značkou IntimFitness ve zmíněném erotickém obchodě najdete cenově výhodný set Venušiných kuliček v růžových tónech, vyrobený ze silikonu medicínské kvality. Materiál je hypoalergenní a snadno se udržuje, což nám potvrdila i naše testerka Eva: "Silikon je opravdu příjemný na dotek, snadný pro zavádění a především jeho údržba je velice lehká." Dále si Eva užívala především tichost kuliček při běžném nošení: "Kuličky jsou opravdu tiché, nemusíte se tak bát, že by někdo v okolí poznal, že máte kuličky zavedené. Navodily mi příjmený pocit a následný zvýšený sexuální apetit. Staly se tak mým dalším skvostným pomocníkem do sbírky."

Cena: 399 Kč

Oblé tvary a příslib horkých chvilek

Tyhle dvě krásky jsou univerzální erotickou a zdravotní pomůckou zároveň. Díky svému provedení se snadno zavádějí, vibrace uvnitř vaginy pak způsobují příjemné pocity vzrušení. (Některé ženy při použití Venušiných kuliček dokonce dosahují vyvrcholení.) Co se týče terapeutického účinku, postup je velmi snadný.)

Zaveďte jednu nebo obě kuličky do vaginy a jemným tahem je zkoušejte vyndat. (Pomoci si lze lubrikantem. V tomto případě používejte pouze ten na bázi vody, silikonový by mohl povrch kuliček narušit.)

Když zapojíte ty správné svaly, pocítíte lehký odpor. Takto postupujte vždy po chvilkách a cvičte zhruba 10 minut denně. Časem zjistíte, že se svaly zpevňují. Naroste vám sebevědomí a i partner může pocítit rozdíl. Váš klín ho totiž pevněji „semkne“. Výhody tak získáte oba dva! A co dělat, chybí-li vám spíš laskání ústy?

Orální sex nonstop, to je BASIC X podtlakový stimulátor klitorisu 2v1 (fialový)

Patříte-li k těm, kdo milují orální sex a hýčkání klitorisu, nadchnete se pro pomůcku, která tak trochu simuluje partnerova ústa. Jedná se o podtlakový stimulátor klitorisu 2v1 z dílny BASIC X. Jak jej výstižně popsat? Malý a tichý společník s velkým překvapením. Hodně toho umí, ale vyzdvihnout se určitě musí je schopnost urychlování a zintenzivňování orgasmu. A je v tom podtlak! 

Sání, stlačení, výbuch, výfuk. Muži rozumějí!

Reálného milence asi nenahradí, nicméně potenciál tu je. 

Z jedné strany hračka pracuje na principu podtlakových vln – zobáček s kulatým otvorem stačí přiložit ke klitorisu. Zobáček klitoris jemně nasaje a podtlakovými pulzy ho jemně masíruje pod taktovkou sedmi různých intenzit. Z druhé strany je otvor, ve kterém je malý měkký jazýček. Ten se po spuštění rozkmitá, a to také v sedmi různých rychlostech. (Obě funkce se spouští současně.) Takový happy end se zkrátka musí zažít a zažila ho naše testerka Katka: "Hračku lze využít z jedné strany jako hýčkání na základě “dráždění” pomocí tlaku, který si můžete upravovat na rychlost, která vám je nejpříjemnější. Druhá strana s “mini-jazýčkem” je dle mého názoru decentnější i při vyšších rychlostech. Každá strana si tak najde své příznivce a každá zaručuje orgasmus."

Stimulátor má na délku 8,5 centimetru, na šířku 4 centimetry. Otvory pro klitoris mají vnitřní průměr 1,5 centimetru. Stimulátor je dobíjecí pomocí USB kabelu, který najdete v balení. Pokud je baterie stimulátoru plně nabitá, vydrží v chodu až 2 hodiny. A za tu dobu se toho dá stihnout skutečně hodně. Vaše imunita i uspokojení získají nový rozměr. Jdete do toho?

Cena: 1 079 Kč

Spokojené testerky jsou jasným důkazem, že tyto tři sexuální pomůcky by neměly ve vaší ložnici chybět! Navštivte webové stránky uvedeného obchodu, třeba si z nabízeného sortimentu vyberete i další kousky. Koneckonců, štěstí přeje připraveným!

11.10.2023

Skvělé oživení. Kvalitní výrobek a velmi dlouhá vydrz baterie.

19.01.2023

Výborná hračka , která dokáže doslova rozpálit každou ženu

24.12.2022

Ten přístroj děla divy, je úžasný pro všechny, co si chtějí uzivat

20.11.2022

můžu jedině doporučit, krásná rozkoš.

žádné nejsou.

15.11.2022

Moje sebevědomí vrostlo o 100% tento malý uličník mě dokáže opravdu vyčerpat

10.11.2022

Super pomocník pro samostatné chvíle nebo i s partnerem

05.11.2022

mě tento model uchvátil jeho velikostí, tvarem, příjemným materiálem a jednoduchým ovládáním

28.10.2022

Skvělý společník na hrátky o samotě ale i s partnerem

18.10.2022

Několik hraček z tohoto e-shopu již mám a jsem velmi spokojena jak s kvalitou, tak s požitkem

16.10.2021

určitě má význam poznat nové věci i v této oblasti, kvalitní produkty

05.06.2021

Moje přítelkyně je spokojená ☺️😄 Je to fajn hračka pro dospělé.

O žádných nevím.

09.10.2020

Toto je vazne slast! Chtela jsem nejakou hracku, ktera bude i prinosna pro zdravi. Sahla jsem po venusinych kulickach a je to opravdu super vec. Posilovani svalstva v techto partiich muze mimo jine vyvolat vzruseni a vetsi chut na sex.

01.07.2020

Z tohoto e-shopu už několik hraček máme a jsem naprosto spokojena. Nemam nic proti občasnému obohacení a oživení domácích hrátek

29.06.2020

Kdo by nemel rad hracky pro dospele:) musim uzant ze eshop sexshop.cz ma opravdu siroky sortiment a muj partner me nekolikrat do roka potesi balickem pravne odsud. Naleznete zde i nekolikrat do roka supr akce. At uz jde o vibrator, venusiny kulicky, neco z kolekce BDSM, sexy pradlo nebo navleky na penis. Musim uznat ze vse nam doma zarucuje kvalitu stastneho vztahu. A chut na sex mame prakticky stale😊. Dulezite je kdyz vam dobre poradi primo na prodejne ci pres online web.

21.05.2020

nemám nic proti takovýmto hracickam, určitě je to skvělý pomocník 😊

16.05.2020

Máme zatím pouze jednu zkušenost, ale mohu jen doporučit. Hračka je parádní, diskrétní balení a skvělá komunikace.

04.05.2020

Miluji to! Kvalitní hračky.

Cena... Da se sehnat levněji

20.04.2020

A tak mě docela sedí, materiál je vyhovující a kvalita ne jedničku. Nejen pro jedince :)

nic

15.04.2020

Tomu rikam testovani do karanteny! Po delsi dobe jsem dostala novy vibrator jako meli moznost vyzkouset redaktorky v tomto testovani a musim uznat, ze v dnesni dobe plni snad vsechny damske tajne prani. Tyto funkce drazdeni jsou opravdu neskutecne! Navic pocit vyhrivani nahrazuje partnera uz temer uplne🙈. Holky doporucuju! Tohle musite zazit!

08.04.2020

Jedny venušiny kuličky už mám a tak jsem byla zvědavá na jiné a hlavně s jiným tvarem. Proto jsem zvolila venušiny kuličky IntimFitness set 2 v 1 z příjemného materiálu silikon +ABS. Po otevření na mě vykoukly dvě varianty, a to v provedení single a duo. Pokud se zaměřím na hodnocení materiálu, tak silikon je velmi praktický z pohledu údržby a velmi příjemný na dotek. Zavedení kuliček bylo lehké a velmi snadné, s použitím lubrikačního gelu to šlo samo. Chvílemi jsem měla díky pohybům vnitřních kuliček příjemný, šimravý až vzrušený pocit v oblasti zavedené kuličky. Jinak při nošení i pohybu nejsou kuličky slyšet a rychle jsem se s nimi naučila posilovat poševní svalstvo. Šňůrky jsou celkem dost dlouhé, což je praktické pro jejich vytažení. Co se týká sexuálního uspokojení, tak musím říct, že samotné kuličky mě k většímu vzrušení nepřivedly. Nicméně mě navodily příjemný pocit a více chuti na sex. To ostatně ocenil hlavně můj manžel, kterého velmi bavilo i následné vytahování kuliček.

Výhodou by bylo, kdyby balení obsahovalo alespoň malý diskrétní pytlíček, do kterého bych si je mohla vždy uložit a přenést třeba v kabelce kamkoliv, kde bych si je mohla následně zavést a užít.

07.04.2020

Snadná manipulace,příjemný a praktický design😊

Vyšší cena

07.04.2020

Vibrátor BOOM The Queen jsem testovala velmi ráda. V první řadě mě tento model uchvátil jeho velikostí, tvarem, příjemným materiálem a jednoduchým ovládáním. Na tento vibrátor není ani potřeba číst návod, hned jsem věděla, kde začít. Do hrátek se také zapojil přítel, i když měl vtipné hlášky, že ho díky tomuto vibrátoru už nebudu potřebovat. 😃 O fascinující prožitek se postaraly programy, díky kterým si můžete vybrat ze 3 rychlostí a 7 pulzujících, stimulačních módů. U tohoto vibrátoru beru jako obrovské plus dráždidla na hlavici i jazýčku, dráždění klitorisu při aktu jsem velice ocenila. Jako další plus bych měla zmínit vyhřívání horní hlavice na tělesnou teplotu, velmi příjemné. Pokud se tento vibrátor vybije, dá se jednoduše nabít pomocí USB kabelu, takže žádné běhaní do obchodu pro baterie nehrozí. Ráda bych se zde podělila o moje prožitky, ale tuto slast nejde snad ani popsat. Pokud přemýšlíte o špičkovém vibrátoru, neváhejte. Tento vibrátor za to opravdu stojí. Doma je to nyní můj třetí pomocník ze sekce vibrátorů a tento je číslo jedna. Jeho luxusní a elegantní vzhled je třešničkou na dortu. Rozhodně doporučuji a děkuji e-shopu sexshop.cz za tuto možnost vyzkoušet skvělý vibrátor BOOM The Queen, který je teď perličkou v mé erotické sekci.

V noci mě trošku ruší podsvícení tlačítek, takže bych uvítala funkci, díky které by se dalo světýlko vypnout.

06.04.2020

V rámci redakčního testování jsem měla možnost vyzkoušet podtlakový stimulátor klitorisu 2v1. Musím uznat, že je to opravdu příjemná pomůcka a jsem opravdu potěšena, že jsem ji mohla vyzkoušet. Hračku lze využít z jedné strany jako hýčkání na základě “dráždění” pomocí tlaku, který si můžete upravovat na rychlost, která vám je nejpříjemnější. Druhá strana s “mini-jazýčkem” je dle mého názoru decentnější i při vyšších rychlostech. Zkrátka si myslím, že každá strana si najde své příznivce. Já mohu tvrdit, že obě strany zaručí výsledek orgasmu. A to opravdu v krátkém čase. Pořízení tohoto přístroje dle mého názoru nemůže zklamat žádnou ženu. Musím uznat, že hračka není nijak veliká. Vejde se krásně do dlaně a zvládne opravdu mnoho divů. Velké plus vidím v tom, že se dá nabíjet pomocí USB kabelu. Nabíjení snadno poznáte díky blikání diody.

Chvíli jsem bojovala se slotem pro USB nabíjení. Nemá český návod.

04.04.2020

Jelikoz mam rada akci, tak mam zkusenosti s jmenovanymi pomuckami. Musim uznat ze zarucene kazdemu doporucuji vyzkouset cokoli z tech tri produktu. Jistotu orgasmu vam rozhodne zaruci womanizer i vibrator, ktery se aktivne postara o vsechny vase erotogeni zony. Vrcholu tedy dosahnete behem chvilky. Velmi ocenuji ze tyto pomucky nejsou na baterky a daji se dobijet pres USB kabel.

03.04.2020

Musim uznat ze za posledni roky tyto produkty jsou stale dokonalejsi. I ja mam jednoho sveho pomocnika, ktery ve chvilich kdy je clovek sam opravdu zarucene pomuze☺️a toto redakcni testovani me presvecilo ze rozsirim svou sbirku o dalsi kousek:)

01.04.2020

Myslim si ze v kazde loznici by se sem tam nejaka “hracka” objevit. Vse se da pouzit i s partnerem a v dnesni dobe jsou tyto pomucky tak vymazlene, ze je zkratka zkouset chcete. I ja mam zkusenost womanizerem a musim uznat, ze ten zajiste uspokoji kazdou zenu.😊 Diky pulzum je to zas novy nestandardni pocit hyckani. Doporucuji.

Obcas jsou to vetsi investice, ale stoji to za to.

27.03.2020

Redakční testování: Nuda rozhodně nehrozí: I žena si zaslouží rozkoš!!! Naprosto věřím, že jste si toto testování užily. Ty věcičky dokáží zázraky. A zvláště, když je správně používáte, tak jste s nimi v sedmém nebi.

27.03.2020

tyto pomocníky mám moc ráda , z těchto bych si rozhodně vybrala vibrátor BOOM The Queen , líbí se mi tvar , materiál a rozhodně dobrá cena (y) překvapil mne BASIC X podtlakový stimulátor klitorisu 2v1 (fialový) - nikdy jsem se s tímto výrobkem nesetkala , asi po něm kouknu a zjistím si víc info

-

26.03.2020

Všechny výrobky vypadají lákavě..mě nejvíc zaujal první výrobek.Vzhledem,materiálem i designem.Ale i další výrobky vypadají více než dobře.Treba ten poslední má hodně zajímavé funkce, které jsou velmi lákavé..

25.03.2020

Redakční testování: momentálně testujeme 3 produkty z e-shopu sexshop.cz. Podělte se s námi o vaše zkušenosti a těšte se na naše recenze. 😊

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat