Muži jsou nejnudnější před čtyřicítkou

19.01.2021 | Vztahy

Přestože herci jejich věku jsou na vrcholu své kariéry a krom akčních hrdinů a nepřemožitelných agentů dostávají role supermanů, ve skutečném životě jsou pánové mající devětatřicet nejnudnějšími patrony. Vyplývá to z průzkumu společnosti Airbnb, která zprostředkovává ubytování v soukromých bytech a domech.

Muži nezrají kontinuálně, naopak v jejich životě nastává propad a kolem devětatřiceti let jsou nejnudnějšími páprdy. Naštěstí pro ně se pak ale situace zvrátí a začnou být opět zajímaví a zábavní už po čtyřicítce.

Veselá sedmadvacítka

Nejzábavnější jsou muži v sedmadvaceti letech. Už začínají být skutečně dospělí, ale ještě mají odvahu a dobrodružnost chlapců, takže se ochotně vydají na pouť pouští, tančí nazí na baru nebo skočí s padákem.

Po této věkové hranici se ale jejich chování začíná výrazně zklidňovat a začínají být lenivější, opatrnější a nudnější. Může za to většinou zvýšení počtu povinností – v práci, v péči o malé potomky, v placení účtů a hypoték.

Zlom k lepšímu

Po čtyřicítce, kdy muži výrazně bohatnou a děti pomalu dospívají, se situace obrací a opět se do života pánů vrací dobrodružnost a chuť blbnout.

A co dělají muži, kteří nudnými patrony nejsou? Vydrží o víkendu v baru do bílého rána, zkoušejí nové koníčky, najdou si nové přátele, vyjedou ze dne na den na neplánovanou dovolenou, naučí se novou dovednost, navštíví neočekávaně kamarády, změní náhle zaměstnání, vyjedou spontánně na dobrodružný výlet, zabřednou do hovoru s cizími lidmi a pouštějí se do nových sportovních aktivit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat