Diskuse na téma Má milenku, ale chci o něj bojovat!

30. 09. 2010 | Nevěra

Bolest, ponížení, strach a zoufalství. Všechny tyto pocity vás téměř paralyzují, když se dozvíte, že váš manžel či partner má milenku. Ne vždy to ale musí být konec vašeho vztahu, pokud ho chcete zpět, musíte o něj bojovat. A nebude to lehké.

DLE ODBORNEHO NAZORU ANREWA TATEA, KTERY MA MIMOCHODEM HODNE AUT, POCET SEXUALNCH PARTNEREK DEFINUJE SOCIALNI STATUS MUZE. THE BIGGER THE HAREM, THE BIGGER THE MAN. NEVERA JE PRO ALFASAMCE NAPROSTO PRIROZENA A NEMUZEME JIM TO ZAZLIVAT. KDO BY CHTEL ODBORNY NAZOR PRIMO OD ZDROJE, MEL BY SI KOUPIT KOMIKS TOP G. STOJI TO ZA KAZDOU KORUNU.

jancanoval 16.06.2020

ja bych se taky nevzdavala. radim to s někým konzultovat, mam dobrou zkusenost na www.hanapucherova.cz

Kačka 12.11.2019

Ahojky, kde se dají diskrétně nakoupit erotické hračky?

andrew_tate_lover_69 Kačka 05.10.2023

napis do sz ;)

Denisa 26.01.2017

Muži mají rádi náruživé ženy s fantazií. Zkus koupit lubrikant a nějakou erotickou pomůcku a oživit Váš milostný život. Třeba mu něco chybělo v posteli. :-)

Leontyna Denisa 05.03.2018

my měli problémy s erekci. Tak strašně se chudák za to styděl, až mi ho bylo líto. Naštěstí nám naše známa poradila přípravky které užívá i její manžel a teď je všechno jak má být. Zachránilo nám to vztah.

šarišanka Leontyna 20.03.2018

který přípravek na podporu erekce používate?

Stelinka šarišanka 29.05.2018

taky něco potřebujeme. Poslední dobou bych mohla téměř pořád, jenže manžel mi nestačí a tak jsme se rozhodli, že zkusíme něco na podporu erekce. Hodně tu čtu o gelech, tobolkách. Co je lepší?

Laugher 05.01.2017

Pořád nechápu, proč se lidi podvádějí a přitom udržují vztah. Pokud máš ale nějaký pud sebezáchovy, tak mu dej nůž na krk a ukaž mu, že nejsi kus hadru aby Tě takhle "využíval" a nebo se rozejděte. Chvilku to bude bolet, ale takový člověk za to nestojí

ozon 03.01.2017

někteří si zde dávají zdarma nechutnosti ? *21*

pechova 31.07.2016

Přidej mu do čaje anti viagru a bude po sexu.*6*

benca 22.12.2015

treba si zariadit novy svoj pekny zivot, drzim palce

nahotinkaa@centrum.cz 30.03.2013

Moc ráda bych s tebou večery promilovala, úplně všude, nejraději to mám ve vířivce či v bazéně. Břeclavský okres,26/180, tmavovláska,větší poprsí. Jsem stále při chuti, někdy si to musím udělat i sama, hledám dobrodružství a zpestření, budeš jím? Jsem vdaná, ale doma je to jen rutina a velmi zřídka, zkrátka můj chlap na sex není. A já jsem zase úplný opak, chci to pořád.Hledám milence a kamaráda v jednom na pravidelné nezávazné schůzky… A občas na oběd, večere, vino, vířivku, procházku a romantiku. Požaduji a nabízím diskrétnost, čistotu, a zdraví.Finanční odměna je motivací a je vítána.Auto mám není pro mě problém přijet.Schůzky si představuji jednou dvakrát do týdne a na neutrální půdě, to znamená někde v hotelu, penzionu, ve vířivce atd..Těším, že mě budeš rozmazlovat a budeš galantní. Budu se těšit i na tvé foto. Jihomoravský kraj.Zatím ahoj a těším se.Vše záleží na domluvě.

tonda nahotinkaa@centrum.cz 18.12.2023

Ahoj, taky jsem z jihomoravského kraje, koukám že máme podobné požadavky. Pokud máš stále zájem ozvi se mi na tel. č. 705 801 345

kačenka.... 26.03.2012

Jak vzpomínáš na hezké chůzky ve sklepě jednoho panelového domu s milencem ( kancelář) !!!!Pěkně si to Ležálová napsala jako Terezka Ch. komentář !!!!!!! :-P:-P:-P

kometa 26.03.2012

četla jsem pár komentářů a nechápu komentář od Terezky Ch., proč někdo píše pod mím jménem, jaký má k tomu >:(>:(důvod

je to jedno 08.07.2011

tak jak rikam je to jedno stejne si ty svoje sramy na srdci odnesete tak jako tak a hlavne ty zeny kterym byl manzel neverny a oni sami o sobe zustali v manzelstvi verny to pak hodne boli,popravde dodnes se citim spinava pochazim z dosti velke rodiny z nekolika sourozencu ale vzdy jsme meli mezi sebou jen pekny sourozenecky vztah ,bohuzel se to stalo mne ktera pro tohle przneni nema pochopeni,v kazdem pripade nevim ano manzel mne to dokazuje kazdyden jak mne miluje miluje i moje deti z prvniho manzelstvi ale to co ve mne zustalo nedokazu ani poradne popsat ten pocit po tom vsem,poradite jak se s timto vyrovnat uplne jak zapomenout na ty zrady a na ty intimni hnusy mezy sourozenci?

je to jedno 08.07.2011

Neponizujte se,nehadejte se vim jak strasne vse boli zazila jsem si to a ne jednou ale vse jak rikam ja co vas nezabije to vas posili nikdy jsem nebyla prubojna a vybojna vzdy jsem od manzela dostala tak akorat poradnou nakladacku a k tomu mi nasadil vzdy radne parohy a ja jsem se uzirala brecela ,pak jsem se vzchopila a udelala jsem razny rez a tlustou caru za nasim manzelstvim ,chvili mi trvalo nez jsem ze zmotorila ale pak jsem zacala zase zit neopoenu ze jsem mela v te dobe 4male deti a udelala jsem to rozchod a pryc.no po nejakem case jsem si nasla pritele ktery si perfektne rozumel s mymi detmi a ja se blaznive zamilovala vse fajn krasne byla svatba meli jsme hezke manzelstvi jeho sestra mi byla cele roky pomalu nejlepsi kamaradkou,vdala se mela deti ja ji pomahala s detmi byla jsem pro ni jako mama protoze jim mama brzo zemrela kdyz jeste byli jako deti takze jsem se ji pokusila poahat naprosto ve vsem hlidala jsem ji deti a i kdyz bohatstvim neoplivame tak jsme ji davali dost penez na prilepsenou a to i kdyz uz byla vdana a mela 2 deti a pak se zacli dit divne veci protoze v nasem manzelstvi nebylo dulezite na ce se domluvie my ale pro meho manzela bylo dulezite co si vymysli jeho sestra a co ona chce a zacala nam sahat do manzelstvi a to zvlastnim zpusobem az jedna ma kamaradka mne upozornila ze jejich chovani je velice zvlastni tak jsem zacala vice naslouchat a proverovat i kdyz jsem neverila kdyz jsou to sourozenci ze by tam byl milenecky vztah a bohuzel byl,muj manzel to se svoji sestrou tahnul asi 15let on byl mezi tim zenaty ona se mezitim vdala a povila deti snad doufam ze s manzelem ale asi ano jsou jejiu manzelovi velmi podobny,ihned jsem toto spojeni ukoncila a dala jsem mu na vybranou ,vybral si nas ,ona mi pak dost casto volala a rikala mi nechutne veci z jejich intimnosti .popravde zazila jsem si peklo na zemi byla jsem v tezkych depresich citila jsem se spinava ponizena podvedena trvalo mi to 2 roky nez jsem se dala trosku do kupy ale ted vim jedno co ne nezabije to mne posili a verte ze toto mne tak posililo ale na druhou stranku jsem hodne ztratila a to iluze,s manzelem jsme spolu dal nestyka se se svoji sestrou a ani nechce ona pred nasim svatbou ho vydirala protoze on chtel vse skoncit a ona ho vydirala ze mi vse povi a tak dale takze pro nej svym zpusobem uleva ze jsem na to prisla a v kazdy pripade mi denne uz nekolikaty rok dava dukazy jak mne miluje,a rad moc moje deti a jedno mame spolecne.horkost zklamani podraz a podvod jak z jeho strany tak z jeji strany ve mne zustala,prisla jsem o iluze o city nevim co citim ale vim to ze mne manzel miluje a svym zpusobem jsem vyhrala a mame se dobre ale nekde tam to proste zustalo a uz zustane.bojovat nevim ja bych asi nebojovala chces jit tak tahni.zivot mne naucil byt tvrdsi a zasadovitejsi a bolest casem prejde.

TerezkaCh 06.07.2011

Moc me pobavili ty komentare tady o tom srdci a rozumu...to je totiz presne...je to uz ponekolikate co si rikam,ze rozumne by bylo rici dost a nenechat si od manzela ublizovat a ponizovat dalsimi jeho zalety...na druhou stranu nic neni cernobile a i podvadena si ve vetsine pripadu odnasi svuj dil viny...ale tak jako tak...i kdyz rozum radi dost,stale ho miluju...posledni boj s milenkou jsem vyhrala,tudiz i on me ma rad...a jsme ted spokojeni,tak at si rozum rika co chce:-)

Trix 30.06.2011

I can't believe I've been going for years wiothut knowing that.

Klára 04.06.2011

moje rodiče spolu nespí 17 let a jsou spolu, takže je to možné....

Dita 04.06.2011

Je mi Vás neskutečně líto , muži jsou neuvěřitelní sobci. Taky mě po 15 ti letech opustil manžel kvůli 18 ti leté slečny , taky ta zrada bolí. Přeji Vám hodně štěstí .

borec_____ 03.06.2011

Zdravím.. kdo by chtel zjistit heslo na email.. od partnera manžela manželky nebo od kohokoliv.. Pomužu .. za malou odměnu. podmínka je, aby jste mneli přistup k pc kde se ta osoba prihlasuje nebo .. ona ta osoba se prihlasila na Vašem Pc.. Zvladne to vše možne icq, skype e-mail- windows - live cokoliv.. Kdo by mnel zajem kontaktujte mne na :: butsd@seznam.cz ;-)

... 03.05.2011

5 let aby s nim nespala<< třeba taky měla milence!

pavlína ... 23.03.2012

jo to pěkná blbost, bud by ho opustila nebo má opravdu milence

iris 02.05.2011

Chci se zeptat - jsem (nebo byla jsem) milenka 5 let a nedávno jsem se s přítelem rozešla. Už jsem neunesla jeho odchody domů za ženou, která s ním "údajně" celých 5 let našeho vztahu nespí, ale on ji má přesto rád. proto jsme se vlastně seznámili - kvůli sexu - mě s přítelem nevyhovoval, on údajně neměl žádný. Ale já se zamilovala - už jsem taková, neumím to asi jinak. Celou dobu mi tvrdil, že s ní nespí, ona se prý nechce milovat - mám mu věřit? Srdce by chtělo ale rozum to nebere. Mám ho stále ráda, vážím si ho pro určité jeho vlastnosti, ale na jedné straně nemohu uvěřit tomu, že by mi lhal a na druhé straně je to neuveřitelné, že by s manželkou nic neměl a přesto s ní chtěl zůstat. Díky za názor.

Katy iris 03.05.2011

Zažila jsem něco podobného co popisuješ také mi tvrdil jak se ženou nespí ale nevydržela jsem to a protože mi sliboval rozvod, sešla jsem se s jeho ženou. Byla velice překvapená protože vůbec netušila že mě má a řekla mi že spolu vedli normální život vůbec se nehádali rozuměli si a dokonce spolu i spali. Pod mím nátlakem požádal o rozvod a jeho žena se divila proč..... Být tebou nevěřím mu absolutně vůbec ta žena by odešla 5 let aby s nim nespala je hloupost jsi taky žena a víš jaké máš potřeby aby se k tobě partner choval...... doufám že jsem aspon trošku pomohla

Klára Katy 04.06.2011

moje rodiče spolu nespí 17 let a jsou spolu, takže je to možné....


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat