REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Odlíčení jako nutné zlo? Už ne!

17.05.2019 | Testování

Odličování. Večerní rutina, kterou podstupuje většina žen, ale která nebývá právě oblíbená. Člověku se klíží oči, už by se nejraději viděl pěkně v posteli, ale místo se snaží dostat z očí řasenku, z tváří make-up… I proto jsme byly v redakci pořádně zvědavé na testování odličovacích Vatových polštářků Linteo! Jak se osvědčily?


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 81 testerek


Testovaly jsme Vatové polštářky Linteo 100 a 120 kusů. Tamponky jsou vyrobené ze 100% bavlny.

Pohlazení pro citlivou pleť

Protože jsme redakce ženská, nebyla u nás o testerky rozhodně nouze. Alespoň trochu nějakého toho „zkrášlovadla“ používá totiž každá z nás. A tak nebyla nouze ani o různé techniky odličování a pomocníky k němu.


Díky speciální úpravě povrchu jsou vatové polštářky Linteo jemné k pokožce, ale dostatečně pevné.

Já patřím k příznivcům klasické micelární vody, vyhovuje mi asi nejvíc ze všeho, co jsem kdy zkusila,“ říká naše šéfredaktorka Petra. „U mě tedy polštářky Linteo prošly takovým micelární testem. První, co musím ocenit, je, že se netrhají. Ačkoli by se zdálo, že to už je dneska samozřejmost, moje zkušenosti to úplně nenaznačují. Když srovnám s jinými tamponky v této cenové skupině, Linteo určitě v pevnosti vedou,“ chválí Petra.

V tom s ní ostatně souhlasí i naše redaktorka Pavla. „Začala jsem kvůli hodně citlivé pleti používat speciální odličovací mléko, které ale pro některé tamponky bývá docela zátěž – hodně rychle se promočí a výdrž je tak minimální. U Lintea se mi to nestalo. A co také jako majitelka pokožky, která reaguje podrážděním snad i na světlo, oceňuji, je jemná struktura povrchu polštářků. Nemám díky ní pocit, že si při odlíčení strhávám i svrchní část kůže,“ vyzdvihuje Pavla.

Tradice, která se neztratí

Sympatie si vatové polštářky získaly u našich testerek také tím, že se jedná o český výrobek.


Odličování je pro vatové polštářky Linteo hračka! Skvěle absorbují, a tak je make-up pryč raz dva!

Snažím se podporovat české značky, takže když jsem si přečetla, že k nim patří i Linteo, byla jsem mile překvapená. O to víc mě zajímalo, jak obstojí v testování,“ popisuje další z testerek, naše kolegyně z obchodního oddělení Petra. „Vatové tamponky mě mile překvapily. Líčím si hlavně oči, takže je pro mě rozhodující, aby polštářky nežmolkovaly a hlavně nepouštěly chloupky. Protože vytahovat bavlněná vlákna ze slzících očí není nic příjemného, ale u spousty značek dost častý jev. Naštěstí Linteo k nim nepatří. I řasenku zvládnou bez potíží. A je jedno, jestli použiji odličovač na bází vody nebo oleje,“ pochvaluje si Petra.

Ovšem vatové polštářky Linteo neprošly během redakčního testování jen „odličovací zátěží“.

Používám k odličování speciální mýdlo, takže klasické odlíčení jsem vyzkoušet nemohla. Nicméně to neznamená, že bych vatové tamponky nepoužívala. Naopak, s jejich pomocí každý večer dopřávám svojí pleti péči speciálního oleje. Takže potřebuju polštářky, které opravdu vydrží. A to ty od Lintea splňují dokonale,“ říká další z redaktorek, Zorka.

Zátěžový test

Ostatně jestli má Zorka nějakou slabost, pak jsou to laky na nehty. Hlavně hodně výrazné. „Každá žena mi dá za pravdu, že odlakovat rudé odstíny laku, ideálně ještě s třpytkami, chce opravdu silné pomocníky. A i když máte sebelepší odlakovač, bez kvalitních vatových tamponků lak prostě nesundáte. Takže za sebe ještě dávám těm od Lintea jedničku s hvězdičkou za boj s mými laky,“ směje se Zorka.


Vatové polštářky Linteo prošly na jedničku nejen při odličování. S lakem na nehty si poradily raz dva!

Mimochodem, laky na nehty nebyly pro testované vatové polštářky jedinou větší nebo netradiční výzvou. Naše kolegyně Lenka je vystavila „zvířecímu testu“. „U nás nejvíc kosmetických tamponků nespotřebuju já, ale náš milovaný čtyřnohý mazlíček. Tedy ne že by je jedl, ale používáme je při čištění jeho uší. Je to už starší pán a poslední dobou začal trpět na nejrůznější záněty. Jako většina pejsků vytírání uší opravdu nemá rád, takže jemný tamponek, který se jen tak netrhá, je pro nás nutností. Ty od Lintea to zvládly skvěle,“ chválí Lenka.

Ovšem ať už naše testerky používaly kosmetické vatové polštářky Linteo pro jakýkoli účel, v jednom se rozhodně shodly. „Byla jsem při testování opravdu příjemně překvapená. Myslím, že tyhle cenově dostupné, pevné, ale přitom na dotek jemné vatové tamponky najdou své místo v mnoha koupelnách. V té mé už úspěšně zakotvily,“ shrnula za všechny naše šéfredaktorka.

Více informací na www.linteo.cz

19.01.2023

Vatové polštářky Linteo používám jak na odličování tak celkově na očištění pleti.Jsou super

19.12.2022

Moc doporučuji, polštářky jsou měkké a příjemné

Žádné

20.11.2022

Mohu jedině doporučit, opravdu kvalitní kosmetika.

27.10.2022

Příjemně měkké odličovací tamponky, nezanechávají chloupky na obličeji

18.10.2022

Používám už dlouho. Akorát tlusté, levné a mají je všude!

18.10.2022

Přijemné složení vatových tamponků, super cena a nedráždí oči.

14.10.2022

Moje oblíbené odličovací tamponky, příjemné složení a super cena.

14.10.2022

Hezký obal. Celkem příjemné

Nejsou podle mě dobré :( Strašně se od sebe vrstvy oddělují a pak mi zůstane v ruce pouze vata.

10.10.2022

Jsou vyrobené z přírodního materiálu , jsou příjemné na kůži

08.10.2022

Jsou příjemnější, ale nevidím zas nějaký velký rozdíl.

01.10.2022

Příjemný materiál Dostupná cena Skvěle odlíčí a vyčistí pleť

29.08.2022

Dostupné výrobky, vyrobeny z kvalitního materiálu.

29.03.2022

Velice příjemný materiál, dostupná cena, dostupnost v obchodech

04.02.2022

Kvalitní značka. Různé druhy, materiály. Dostupné, i cenově.

09.12.2021

Tyto odličovací tampóny jsou skvělé, krásně vyčistí pleť a zbaví ji nečistot.

19.06.2021

Kosmetické vatové polštářky Linteo jsou měkké, hebké a šetrné k pleti, krásně se jimi odlíčím :-)

13.03.2021

linteo produkty jsou velmi kvalitní na odličovaní a nanášení krémů

04.02.2021

tamponky od Lístek jsou super, cena je dostupná pro každého. Nepráší se a nezanechávají žádné chloupky. Ihned sajou takže odličování jde jedna báseň. Kolikrát se divím kolik špíny mám na obličeji

30.12.2020

Tamponky Linteo jsou super, při vytahování ze sáčku se nasype prach jako u levnějších výrobku, taky na obličeji nezanechává chloupky, cena super.

30.11.2020

Odlicovani s vatovymi tamponky od lintea je fajn.pouzivame od teto znacky vice vyrobku a jsme spokojeni.

28.11.2020

Jsou krásně měkké a hebké, jsou tedy tak šetrné k pleti, nezanechávájí chloupky

28.11.2020

Jako vždy super. Nezanechává chloupky stačí jeden tamponek na oko. I při hodně namalovaní

30.09.2020

Pouzivam dnes a denne! Linteo se mi libi ze je cesky vyrobce, ktere rada podporuji. Prijemna bavlna.

14.07.2020

Není to zas tak dlouho co jsem začala používat tyto odličovací tampony a musím říct, že jsou super a určitě si je koupím znovu

12.07.2020

Tyto tampony na odličení používám již několik let, nedrobí se a nezanechávají chlupy na obličeji.

10.07.2020

Příjemné na denní odlicovani obličeje i oči. Vhodné i na citlivou pokožku

23.05.2020

Příjemné a jemně odlicovací tampony vhodně pro každou pokožku.

22.05.2020

Tampony jdou lehce oddělit. Vata nikde nepadá. Jsou jemné a krásně se s nimi pracuje při odličování.

nic

16.05.2020

tyto odličovací tampony kupuji mladší dcerce a je s nimi velmi spokojená , měkké a nedrobící se

-

22.01.2020

Používám je denně a jsou super.. Vyhovují mi maximálně

20.11.2019

Myslím že základ kosmetického šuplíku každé ženy. Dříve jsem se odličovala pouze vodou a mýdlem. Velká chyba. Tyto odličovací tamponky a odličovací voda a nemžete sáhnout vedle. Nedrolí se, jsou příjemné, měkké!

11.11.2019

Odlišuji se pleťovým mlékem a dočišťuji květovou vodou. Snažím se odličovat jemně, protože mám velmi citlivou pleť a to zejména kolem očí, které líčím nejvíce. V testu šetrnosti i kvality materiálu a citlivosti tamponky Linteo v pohodě obstály.

26.10.2019

U mnoha kosmetických tamponů jsem narazila, protože byly nevalné kvality - příliš tenké, pouštěly chloupky nebo se dokonce trhaly, takže k odličování obličeje byly naprosto nevhodné. V případě tamponů Linteo však naštěstí nic z toho neplatí a považuji je za velmi kvalitní produkt...

23.09.2019

Zkusila jsem hodně odličovacích tamponků, většina malých ,,chloupečků´´ mi zůstalo v oku. To opravdu nesnáším. Tamponky od Linteo jsem zkusila poprvé a byla jsem příjemně překvapena. Rozhodně je zařadím do své kosmetické taštičky.

21.08.2019

Linteo mám moc ráda, vyzkoušela jsem celou řadu odličovacích tamponu, ale tyhle jediné nezklamaly v žádném ohledu - dobře stírají nečistoty z pleti, netrhají se, nepouští chloupky, jsou příjemné na pleť a hlavně - nikde jsem nenarazila ani na kousíček tvrdého, ostrého vlákna jako tomu je například u Bel.

06.08.2019

Vatové polštářky Linteo jsou velmi milé překvapení v této oblasti. Jsou dobře savé, takže vám odličovací voda hned neproteče skrz na skrz. Také se netrhají a hlavně nepouštějí nežádoucí chloupky, které dokáží pěkně podráždit nejen oči, ale i vaše nervy.

01.08.2019

Za mě je docela náročné najít vyhovující vatové tampony, ale tentokrát se podařilo. Tampony nepouští chloupky (což je pro mě největší plus) a zároveň se hned nepromáčí a netrhají. a jako bonus je i cena velmi sympatická

29.07.2019

Tyto odličovací tampony mi vyhovují. Očista tímto způsobem ráno a večer mi vyhovuje. Tato značka má velmi kvalitní výrobky a za super cenu. Je to fajn, když mi vyhovuje něco, co nestojí svět a přitom splní úkol.

27.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

14.07.2019

Odličovací Vatové polštářky Linteo jsou perfektní. Nepouští chloupky, jsou jemné, nedráždí ani jemnou pokožku kolem očí. Jsou pevné, takže se hned nepromáčí odličovačem či micelární vodou. Jsou pěkně a prakticky zabalené. Určitě doporučuji.

13.07.2019

Doma pouzivam pouze tyto kulate linteo tamponky. Jednak na plet, jeji cisteni, dale pak na odlakovani starych laku na nehtech a taky ve zdravotnickem uptrebeni. Neprosakuji masticky, ktere musi byt na kuzi dlouhodobe. Nikfy se mi nestalo, ze by se protrhl..dibra cena i mnozstvi v baleni

Nic

13.07.2019

Tyto odličovací tamponky používám již několik let. Jsem s nimi velice spokojená. Jako jediné se netrhaji, nerozpadaji se, ani se z nich neuvolnuje vata. Používám je na odličovani s micelarni vodou. Mohu doporučit

12.07.2019

Do svých 24 let jsem se nikdy neodličovala. Postupně jsem ale začala přicházet na to, že musím. Kamarádka používala odličovací tamponky od Lintea. Vyzkoušela jsem je tedy na základě jejího kladného doporučení a teď je musím taky doporučovat dál. Jiné bych už ani nezkoušela.

06.07.2019

linteo odličovací tzamponky jsou super, jsou jemné, nedám na ně dopustit, ale samozřejmě asi důležitejsí nez tamponek je, jaky pouzijete odlicovaci přípravek. u tamponku mi vyhovuje velikost i tloušťka, vetšinou spotřebuji 1 až dva kousky na jedno odlicení.

01.07.2019

Odličovací tamponky lintoe jsou nejlepší které jsem vyzkoušela, setřou veškerý make up a všechny nečistoty na pleti, Netrhají se po namočení a ani se nerozpouší. Mají příjemnou texturu, Jsem spokojena.

28.06.2019

Tyto vatové odličovací tampónky mohu vřele doporučit ;) Vatovými tampónky a odličovací vodou se odličuji už dlouho a tyto mi přijdou asi nejlepší. I cena je příjemná k počtu vatových tampónků v balení.

21.06.2019

Tamponky jsou za příjemnou cenu. Jsou jemné, nepouštějí chloupky, netrhají se. K sehnání snad ve všech obchodech. Plusem je, že se jedná o českou značku. Za mne mohu tyto vatové tamponky jedině doporučit

19.06.2019

Odličovací tamponky linteo jsou moc fajn. Pevné, nepouští chloupky, netrhají se. Dokonale nasají odličovací přípravky. Nedráždí pokožku, ani tu jemnou kolem očí, neškrábou. Pěkné, praktické balení umožňuje pohodlné odebírání jednotlivých tamponků. Velký pomocník do koupelny i na cesty.

17.06.2019

Vatové odličovací tamponky od Linteo používám již řadu let. Jsou levné, ve velkých baleních, dostupné v téměř každé drogerii. Na odlíčení fungují skvěle, až už při použití oleje, gelu, micelárky nebo jen samotné vody.

16.06.2019

Vatové tamponky Linteo používám již několik let. Nejdříve pouze na odličování, později ji i při lakování nehtů, respektive při odlakovávání nehtů. No a s příchodem dětí těmito tamponky utíráme i ospalky z očiček, desinfikujeme rány......Jsou prostě super

12.06.2019

Linteo je u nás hojně zastoupená značka. Tyto tamponky používám nejen na odlíčení i když právě na odlíčení i odolného mejkapu jsou skvělé. Nepouští chloupky, jsou jemné, nedráždí ani jemnou pokožku kolem očí. Pevné, takže se hned nepromáčí odličovačem či micelární vodou. Pěkně, prakticky zabalené. Velké balení za velmi příznivou cenu.

12.06.2019

Odličovací tampónky Lintero jsou super jemné, takže opravdu nepoškozují a nedráždí pokožku. Jsem z nich nadšená. Doikonce se je nebojím používat ani na ošetření oblasti pupíku u miminka. Praktické balení.

05.06.2019

Tamponky od linteo používám už velmi dlouho. Vynikající výrobek od českého výrobce. Jsou z kvalitních materiálů. Jsou jemné, pevné, nepouští chloupky a žmolky. Nedráždí pokožku a v každé rodině najdou mnohé uplatnění. Cena je velmi příznivá.

26.05.2019

Vatové tampónky jsou velmi jemné, nedráždí pokožku. Používám v kombinaci s micerálkou, odličovácím mlékem a určitě nejlepší pomocník na odlakování nehtů :D některé tampónky se totiž trhají, ale tento vydrží :)

Nic mě nenapadá

26.05.2019

Turo znacku ppuzivam uz spoustu let. Nikdy jsem s nimi nemela zadny problem. Jsou jemne a zaroven pevne. Nedrazdi kuzi a nikdy se nerozmoci a neroztrhaji. Krasne absorbuju kosmeticke pripravky. Doporucuji vsem

23.05.2019

Kosmetické tampony Linteo používám. Kolečka jsou velikostně tak akorát, jsou pevná a přitom jemná a netrhají se či nerozmočí.Kosmetické přípravky bez problému nasají a jemně čistí potřebná místa. cena a velikost balení je přijatelné.

23.05.2019

Líbí se mi, že je to český výrobek. Tamponky jsou příjemné na pleť, dobře se s nimi odličuje. Líčím si oči a potřebuji něco jemného, co nepouští chloupky. To tamponky splňují a netrhají se. Jsem spokojena.

23.05.2019

Linteo odličovací tamponky jsou mým nepostradatelným pomocníkem. Odličuji se denně, i když se třeba ten den nelíčím. Na těchto tamponcích mám ráda, že jsou pevné, jemné k pleti a nepouští chloupky. V neposlední řadě se mi líbí, že jsou od české firmy.

23.05.2019

Vatové polštářky používám několikrát denně, tuto značku mám velice ráda. Jsou velice jemné, nerozmočí se a netrhají se, což velmi oceňuji. Balení i cena pro mě velmi příznivá. Za mě určitě doporučuji.

22.05.2019

Vatové tamponky jsou velmi jemné, nedráždí pokožku, netrhaji se, odlicuju se krémem, pleťovou vodou nebo olejem. Používám je i k odlakovani nehtů nebo nanáším vychlazené s mlékem na oteklé oči. Bez těchto pomocníků už bych se při odličovani asi neobesla.

22.05.2019

Odličovací tamponky vřele doporučuji, protože je denně používám při ranním i večerním líčení a odličování. Jsou měkké, nedráždí pokožku na tváři. Používám je v kombinaci s odličovacím mlékem nebo vodou. Vždy zanechají nečistoty na tamponku.

nic

21.05.2019

Velice ocenuji jemnou strukturu tamponku,což ocenuje i má citlivá plet, Tamponky se netrhají, a nepromočí se.Také nepouští chlupy což je též velice příjemné,Jsou silné,takže něco vydrží, za sebe doporučuji

21.05.2019

Je to kvalitní značka. Tamponky jsou silné, dlouho vydrží. oceňuji že nepouští vatu a také že jsou jemné a nedráždí pokožku očí. Navíc jsou silné, takže se netrhaji. Za mě velká spokojenost, budu kupovat nadále

21.05.2019

Linteo značku mám ráda,není předražená a navíc kvalita také není nejhorsi,. Tyto tampónky jsem si zakoupila a jsem spokojená, používám je každý den na ranní a večerní očištění pleti. Nemám ráda když se tampónky drolí a zůstává na pleti vata,u těchto se mi to nestalo :)

21.05.2019

Výrobky linteo jsou u nás značně zastoupeny a tamponky patří mezi mé každodenní pomocníky. Kvalitní zpracování kvalitního materiálu. Pevné, přitom jemné, hebké, nedráždivé vůči pokožce a to ani vůči té jemné kolem očí. Micelární vodu či mléko vsáknou dostatečně, ale nepromočí se. Jsou dostatečně velké. Pořizovací cena je skvělá, pěkné, praktické balení sebou vezmete i na cesty.

20.05.2019

Linteo tampóny se jen tak nepromočí. a mají dobrou výdrž. Ráda se s nimi odličuji. Své pokožce se snažím dopřát jen to nej. A tady mi připadá, že jsem nešlápla vedle. Pokožku obličeje takto čistím každý večer.

20.05.2019

Kupuju, hlavne pro dceru, ale i pro sebe, vyuzivame na odliceni, ale nekdy tedy i na odlakovani nehtu, kdyz neni nic jineho po ruce. Linteo je osvedcena a spolehliva firma, zaruka kvality, bezproblemoveho uziti. V koupelne nesmi chybet.

20.05.2019

odlicovaci tamponky Linteo znam , jsou dobre baklenem, netrhaji se dobre drzi tekutinu a odliceni je s nimi jednoduche i cena je velmi priznava, pocet ksuu v baleni je taktez fajn, mozna vyssi gramaz yb byla lepsi

20.05.2019

Linteo odličovací tamponky jsou pevné, mají příjemný jemný a hebký povrch, dobrou savou schopnost a mají mnohostrané využití.Používám je i na odlakování nehtů.Podporuji české výrobky na které nedám dopustit.

Nic

19.05.2019

Linteo odličovací tampónky používám už nějakou dobu a jsem s nimi naprosto spokojená. Obsahují stoprocentní bavlnu, takže moji pleť neškrábou a vždy ji perfektně odlíčí. Jsou měkké a příjemné na dotek.

18.05.2019

linteo vatové tamponky používám již delší dobu a jsem nadmíru spokojená - vydrží zátěž, netrhají se, ikdyž nasáknou micerální vodou. Zkoušela jsem i jinou - levnější - značku ale raději jsem se vrátila k Linteo.

18.05.2019

Jako vizážistka a kadeřnice si bez tamponků už neumím představit život 😁. Hodí se na odličování, odlakovávání ale i na čištění pletí od barvy. Tyhle hezky drží tvar a jsou cenově dostupné pro všechny.

18.05.2019

Popravdě, dříve jsme měla ráda vlhké ubrousky, ale pak jsem přišla na chuť těmto tamponkům. Jsou opravdu multifunkční, dají se využít jakkoli. Navíc se mi na nich líbí, že nežmolkují a pěkně drží tvar

18.05.2019

Bez vatových tamponků si nedovedu představit žádný večer. K odličování prostě neodmyslitelně patří. Tyto od značky Linteo patří k těm kvalitnějším. Mám je ráda, protože nepouští chloupky, jsou pevné a mají velmi dobrou savou schopnost.

17.05.2019

Jéé, tak tyto jsou moje nejoblíběnější :) nemohu si na ně stěžovat, opravdu krásně na sebe nasají pletovou vodu nebo mléko a odličování je s nimi radost. Používám je i jako pomůcku k odlakování nehtů, jsou taky super. Doporučuji :)

17.05.2019

Vatové tampony,polštářky Lintea používám dlouho.Používám je na odličování a odlakování nehtů.Jsou velmi kvalitníMají příjemný povrch,nerozmáčijou se.Navíc dobře sají.Jedná se o český výrobek,na který nenechám dopustit.

Žádné

17.05.2019

REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Odlíčení jako nutné zlo? Už ne! Já tyto odličovací ,tamponky používám,vyhovuje mi jejich povrch,který snese i moje citlivá plet.Stejně tak mi vyhovuje pevnost a nerozmočitelnost těchto tamponků.

17.05.2019

Vatové tampony značky Linteo jsou podle mých zkušeností velmi kvalitní. Používám je pravidelně, protože velmi dobře sají a jsou jemné a hebké. Oproti jiným značkám tamponů jsou pro mě TOP. Také je používám na odlakování nehtů. Velice je doporučuji.

Zatím jsem žádné nepoznala.

17.05.2019

Jelikož jsem zvyklá odličovat se pomocí tampónku, tak tyto používám pravidelně a nemuhu si na ně stěžovat. Některé značky mají problém, že jejich tamponky hned po namočení do tekutiny se nafouknou a začnou pouštět částečky vaty, ale u těchto vám to nehrozí. A ani jsem nevěděla, že se jedná o český výrobek :-D což mě těší. Rozhodně doporučuji jejich pravidelnou koupi :-)

17.05.2019

Vatové polštářky linteo používám už hodně dlouho. Bez nich se neobejdu prostě ani den, používám je doma i na cestách. Jsou při odličování výborným pomocníkem, odličuji s nimi oči i celý obličej, Výborně se osvědčily taky při odlakovávání nehtů.

17.05.2019

Vatové polštářky Linteo jsou skvělé. Jsou pevné, jemné, takže nedřou oči a pleť. Sahám po nich i při odlakování nehtů a skvělé jsou i pro pejska na oči, protože mu hodně slzí. Přítel po nich také občas sáhne, protože mi tajně chodí na černou masku...

Žádné

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat