TESTOVÁNÍ: Vlasová péče Yves Rocher

24.06.2019 | Testování

Potřebovaly by vaše vlasy vzpruhu? Pak právě pro vás je určeno naše testování, v němž 30 testerek vyzkouší produkty jedné ze tří úžasných řad péče o vlasy Yves Rocher! Staňte se jednou z nich a podělte se s ostatními o své zkušenosti a recenze!


Celkové hodnocení: 97%

Hodnocení: 85 testerek


Již od uvedení prvních šamponů na začátku 60. let 20. století jde značka Yves Rocher cestou neustálého vylepšování. V roce 2010 se stala průkopníkem v oblasti vlasové péče, když se rozhodla odstranit silikony ze složení všech jejích šamponů.

Tajemství agáve

Letos zašli odborníci Yves Rocher ještě dále a vyvinuli produktovou řadu s výjimečně šetrným a snadno biologicky odbouratelným složením. Obsahuje vysoké procento přírodních složek a extra účinnou aktivní látku v podobě fruktanů z agáve. Naopak zde nenajdete silikony, obtížně biologicky odbouratelné polymery a další látky škodlivé pro planetu. V ekologickém přístupu nezaostávají ani flakony, které jsou recyklovatelné a vyrobené ze 100% recyklovaného plastu.

Zvolili modré agáve, které v režimu ekologického zemědělství pěstuje v Mexiku jeden z dodavatelů této francouzské kosmetiky již od roku 1998. Odborníci z Yves Rocher odhalili tajemství agave tequilana neboli Weberova modrého agáve přímo v oblasti jeho původu: jedná se o vysoký obsah fruktanů, které představují pro rostliny zdroj energie. Fruktany z agáve, v kosmetice dosud nevídaná aktivní látka, působí tam, kde vlasy berou veškerou svou sílu, tedy přímo ve vlasové pokožce. Díky jejich schopnosti zdvojnásobit mikrocirkulaci je vlasový kořínek lépe vyživován a vlasy jsou pak silnější a krásnější.

Co budeme testovat?

Regenerační řada

Nová regenerační řada na vlasy od Yves Rocher přináší unikátní kombinaci fruktanů z agáve a jojobového oleje pro poškozené, oslabené a lámavé vlasy. Vlasy jsou regenerované, odolnější a mohou lépe čelit vnějším vlivům.

Pro jaké vlasy je řada určena? Pro suché, lámavé a oslabené vlasy.

Řada obsahuje:

Regenereční šampon na poškozené vlasy
- myje, regeneruje a snižuje lámavost o 92 %

Cena: 109 Kč/300 ml

Regenerační kondicionér na poškozené vlasy
- okamžitá regenerace a snížení lámavosti o 95 %

Cena: 109 Kč/200 ml

Sérum pro posílení vlasů
- tepelná ochrana až do 230 °C

Cena: 189 Kč/100 ml

Řada pro lesklé vlasy

Nová řada pro lesklé vlasy od Yves Rocher přináší unikátní kombinaci fruktanů z agáve a výtažky z měsíčku pro vlasy bez lesku. Po použití jsou vlasy lesklé a plné života. Vhodné pro všechny typy vlasů.

Pro koho je řada určena? Pro všechny typy vlasů bez lesku.

Řada obsahuje:

Šampon pro lesklé vlasy

Cena: 109 Kč/300 ml

Kondicionér pro lesklé vlasy

Cena: 109 Kč/200 ml
 
Malinový ocet pro lesklé vlasy
- zbavuje vlasy jemných šupinek, které brání jejich přirozenému lesku

Cena: 189 Kč/150 ml

Detoxikační řada na vlasy

Detoxikační řada ochrání vlasy před znečištěným ovzduším a nechává vlasy dýchat! Obsahuje výtažek ze semen moringy, rostliny známé díky svým schopnostem vázat na sebe nečistoty. V kombinaci s výtažky z fruktanů agáve přináší dokonalou péči o vlasy zatížené znečištěným městským prostředím.

Pro koho je řada určena? Pro všechny typy vlasů zatížené městským životem.

Řada obsahuje:

Detoxikační micelární šampon
- pro lehčí, lesklejší a poddajnější vlasy

Cena: 139 Kš/300 ml

Ochranný kondicionér
- uklidňující vůně, která zůstává ve vlasech

Cena: 139 Kč/200 ml

Detoxikační ochranný ocet
- zbavuje vlasy jemných šupinek, které brání jejich přirozenému lesku

Cena: 189 Kč/150 ml

Tato produktová řada byla již inovována. Vylepšenou vlasovou péči naleznete zde.  

vybraná testerka | 18.08.2019

Trošku jsem se bála co od takového přírodního šamponu očekávat, ale byla jsem příjemně překvapena. Příjemná jemná vůně, hezky pění, takže i na moje dlouhé vlasy mi stačí jenom trošička. S kondicionérem jsem byla také spokojená, třetí výrobek na testování bylo sérum na posílení vlasů, které zároveň zajistí ochranu vlasů až do 230 stupňů.

vybraná testerka | 07.08.2019

S řadou pro lesklé vlasy jsem spokojená. Vlasy jsou opravdu lesklé, pružné a výborně se rozčesávají. Podotýkám ale, že moje vlasy nejsou žádným způsobem chemicky ošetřované a barvené. Tato řada tak jen zvýraznila jejich zdravý vzhled.

vybraná testerka | 06.08.2019

Yves Rocher je úžasná kosmetika a moc jsem se těšila právě na tuto řadu, protože moje vlasy jsou opravdu dost zničený a tady jsem viděla výsledek hned po prvním umytí, takže já doporučuji. Nemám zatím co vytknout. Vůně je příjemná a vlasy hebké, lépe rozčesovatelné.

vybraná testerka | 06.08.2019

Nemám co vytknout. Bála jsem se, že mi začně svědět pokožka hlavy, ale nestalo se tak. Je hned poznat, že produkt je opravdu kvalitní. Vůně je příjemná a vlasy po něm voní dlouhou dobu. Jdou lehce rozčesat a s kurou jsem měla první zkušenost, ale hodnotím ji také kladně. Určitě zakoupím až mi dojdou! :)

vybraná testerka | 06.08.2019

z této řady jsem nadšená, protože moje vlasy jen tak něco nepřijmou. Jsou dlouhé, husté, nepoddajné a tady hned po umytí jsem cítila hebkost vlasů a vlasy jsou lesklejší, pevnější a jdou mnohem lépe rozčesávat. Vůně je nádherná, za mě velká spokojenost!

vybraná testerka | 02.08.2019

Testovala jsem regenerační řadu, která mi velmi vyhovovala. Šampon i kondicionér hezky voní. Vlasy jsou po nich lesklé, vyživené a konečky se tolik nelámou. Pravidelné používání je znát. Tyto produkty si určitě pořídím

vybraná testerka | 30.07.2019

Testuji detoxikační řadu, která mě ihned unesla svou krásnou vůní. Šampon velmi pění, takže obvykle stačí jednou umýt, nanést kondicionér, který zanechá vlasy pěkně vyživené a hezky se rozčesávají. Ochranný ocet pak ještě podtrhne krásu vlasů. Za mě super produkty, zatím jsem od Yves Rocher vlasovou kosmetiku neměla, ale po této zkušenosti mohu určitě doporučit i ostatním k vyzkoušení. Vlasy jsou po této řadě lehčí a poddajné.

vybraná testerka | 30.07.2019

Teestovla jsem řadu pro lesklé vlasy Yves Rocher a jsem velmi spokojená. Šampon i kondicionér mají velmi decentní příjemnou vůni, zejména pak malinový ocet skutečně krásně voní po malinách. Mé vlasy vypadají zdravě,pěkně se lesknou a samozřejmě krásně a decentně voní. Všechny testované výrobky mohu doporučit.

vybraná testerka | 30.07.2019

Měla jsem možnost vyzkoušet Detoxikační řadu. Byla to má první zkušenost s produkty na vlasy od Yves Rocher a musím říct, že celkem zásadní! První, z čeho jsem byla unešená byla vůně. Opravdu nádherně voní. Šampon, kondicionér i ocet splnily, co slibovaly. Vlasy jsou lehčí, lesklejší a poddajnější. Moc děkuji za možnost vyzkoušet a vřele doporučuji i ostatním. Rozhodně se nebojte vyzkoušet!

vybraná testerka | 30.07.2019

Krasne leskle vlasy, coz bylo viditelne jiz po tydnu pouzivani. Vlasy hezky vyzivene. Uzasny je malinovy ocet na vlasy, pro me velka novinka, ale byla jsem moc prijemne prekvapena. Krasne voni a je ucinny.

vybraná testerka | 30.07.2019

Vlasová kosmetika mě překvapila! Už dlouho jsme neměla tak lesklé vlasy jako doposud. Tyto produkty mi pomohly. Moje vlasy vypadají zdravější a zářivější než dříve. Můžu vřele doporučit, lidem co touží po tom, mít lesklé vlasy :)

vybraná testerka | 30.07.2019

Testovala jsem regenerační řadu , první co mě nadchlo byla vůně, ta je naprosto úžasná. Nadšené byly i mé vlasy, ne jen nos - vždy když vyzkouším nový šampon tak mam hlavu plnou strupů, ale tady ne, pokožka nesvědí, vlasy jsou lesklé, dobře se rozčesávají... Za mě skvělý produkt :)

vybraná testerka | 30.07.2019

Testovala jsem řadu pro lesklé vlasy a jsem nadšená. Od Yves rocher voní vždy všechno úžasně a výjimkou není ani tato řada. Šampon stačí malinké množství a krásně pění, vlasy jsou po použití takové vzdušnější a lehčí a asi po týdnu jsem si všimla, že se na sluníčku krásně lesknou. Kondicionér používám na konečky a krásně se pak s jeho pomocí vlasy rozčesávají a ocet, se musím přiznat, je poprvé, co jsem něco podobného na vlasy použila a trošku jsem se bála vůně, ale vůbec jsem nemusela, voní krásně a myslím, že to je to, co vlasům dodává ještě více lesku :-) já jsem moc spokojena a určitě doporučuji vyzkoušet :-)

vybraná testerka | 29.07.2019

Výrobky mají příjemnou a nevtíravou vůni, krásně se nanáší i při použití malého množství.Líbí se mi jejich složení. Vlasy se po jejich použití dobře udržují, rozčesávají, jsou hebké na dotek a lesklé.

Vlasy se mi teď více mastí, ale nedokáži posoudit, zda to není horkým počasím

vybraná testerka | 29.07.2019

Měla jsem možnost testovat Detoxikační řadu. Na první dojem mě nadchla vůně. Na druhý to byla ta vlastnost že jako majitelku citlivé pokožky hlavy , kterou svědí jakákoliv drogérka na vlasy, která není profesionální od kadeřnice letí do koše., ale tato detox. řada obstála na jedničku a hlava po ní nesvědila. Vlasy jsou již po prvním umytí lehčí , provzdušněné a jemnější jednoduše řečeno máte krásně lehkou hlavu. Krásně se rozčesávají. a vlasový ocet na závěr neměl chybu, vlasy krásně zacelila a osvěžila .

Velké množství sulfátu, šampon pění až moc i při malém množství , takže za mě bych ze složení trochu ubrala .

vybraná testerka | 29.07.2019

Byla jsem vybrána pro testování - Řada pro lesklé vlasy. Moje vlasy jsem měla vždy nudné, matné bez lesku. Již po druhém použití byly vlasy znatelně živější. Po dvoutýdenním používání můžu říct že moje vlasy se krásně přirozeně lesknou. Takže za mě opravdu super a u těchto výrobků zůstanu. Šampon voní tak akorát, stačí jen trošku a krásně pění. Malinový ocet je prostě boží, úžasně voní. A kodicionér krásně vlasy rozčeše :) Když vezmu v potaz i podle mě - nízkou cenu, tak není absolutně co vytknout.

absolutně žádné

vybraná testerka | 29.07.2019

Dostala jsem na vyzkoušení regenerační řadu a můžu jen chválit. Po porodu jsem měla velice zničené vlasy, použila jsem mnoho šamponu apod., ale výsledky nic moc. Ale s touto řadou jsem velice mile překvapená. Takže za mne určitě ANO!

vybraná testerka | 26.07.2019

TESTOVÁNÍ: Vlasová péče Yves Rocher.Testovala jsem micelární šampon,vlasový ocet a kondicioner.U šamponu mě potěšily jeho čistící vlastnosti.Měla jsem vlasy ihned čistší.Ocet dodal vlasům lesk a kondicioner usnadnil rozčesání.

vybraná testerka | 26.07.2019

Po celkové kúře mám úplně skvělé vlasy. Asi zázrak. Příjemně voní, nejsou vysušené, ani pokožka hlavy nestrádá a žádné lupy. Vlasy jsou i hladké na dotek. Oceňuji příjemnou aplikaci u všech produktů a vlasový ocet byla pro mě i úplná novinka a jsem z něj paf. Za mne mám jasné favority co se týče péče o mé vlasy. 100% budu kupovat nadále. Navíc obaly jsou plně recyklovatelné, což je obrovské plus :-)

vybraná testerka | 26.07.2019

Měla jsem možnost otestovat detoxikační řadu na vlasy. Ještě jsem nikdy vlasovou péči od Yves Rocher nezkoušela, proto jsem měla docela velká očekávání co se bude dít a musím říct, že jsem opravdu nadšená. Micelární šampon vlasy krásně do čista umyje a zbaví i pokožku hlavy lupů, kondicionér vlasy vyživý a nádherně zjemní. Úplná novinka byl pro mě vlasový ocet, ale i ten mě příjemně překvapil a mým vlasům skvěle vyhovuje :-) myslím, že mé vlasy poznaly nového favorita!

Jediné, co je minimálně dost nepraktické je aplikace vlasového octa. Na hlavu si ho nakapu, to ještě jde, ale špatně se aplikuje do délek, určitě by to lépe vyřešil rozprašovač.

vybraná testerka | 25.07.2019

Testovala jsem regenerační řadu. Jelikož si žehlím vlasy je pro mě ideální sérum pro posílení vlasů, které vytváří tepelnou ochranu, což je pod žehličku ideální. Vlasy jsou po použití hebké a krásně voní. Šampon s kondicionérem patří k nejlepším produktům vlasové péče. Šampon velmi dobře pění . Po použití tohoto šamponu vlasy vydrží čisté o den déle oproti jiným šampónům, které jsou používala. Kondicionér je velice účinný a ihned po použití je na dotyk cítit jemnost vlasů. Všechny výrobky byly krásně zabalené do hezké krabičky. Tuto značku ráda doporučuji. Vlasová kosmetika je opravdu báječná!

vybraná testerka | 24.07.2019

Měla jsem tu čest testovat řadu pro lesklé vlasy a byla jsem nadšená. Šampón i kondicionér krásně voní a vlasy se po nich pěkně rozčesávají. Šampón i při malém množství vytváří hodně pěny, takže vydrží dlouho. Malinový ocet je super. Nejen, že hezky voní, ale brzy jde na vlasech poznat, že i účinkuje. Vlasy jsou po něm lesklejší a vypadají zdravě. Dokonce i cena výrobků je přijatelná.

Jediné negativum, které jsem našla, je aplikace u Malinového octu. Uvítala bych rozprašovač.

vybraná testerka | 20.07.2019

Byla jsem mile překvapena, regenerační řada to je pro moje vlasy to pravé. Dlouhým onemocněním a pobytem v nemocnici jsem měla vlasy značně poničené. Po používání regenerační řada se moje vlasy rychle vzpamatovaly, šampon krásně pění a voní, kondicioner odvedl svou práci a moje vlasy jsou opět v mnohem lepším stavu. Určitě tyto výrobky každému kdo má vlasy poničené dopooručuji.

Žádné jsem nenešla.

vybraná testerka | 20.07.2019

Značka Yves Rocher opět nezklamala. Produkty detoxikační řady nové vlasové péče, s mými vlasy dokázaly hned po prvním použití doslova zázrak. Vlasy jakoby užily, získaly novou sílu a energii. Vůně je naprosto úchvatná a mytí vlasů je velmi příjemné, šampon krásně pění, dobře se z vlasů oplachuje, následná péče je rozmazlí a detoxikační ochranný ocet už je jen pomyslnou špičku celého ledovce. Moc děkuji za možnost testovat, opět jsem díky Bety našla úžasné produkty.

vybraná testerka | 19.07.2019

Moje druhé testování a já jsem nad míru spokojená s produkty! Produkty jsem používala 7 dní, každý den si myji vlasy, protože jsou bez lesku a konečky se lámou. K testování jsem si vybrala Regenerační řadu, která obsahovala šampon pro poškozené vlasy (pecka to byla!), dále kondicionér (krásně se po něm vlasy rozčesávaly) a sérum pro posílení vlasů (pro mě úplná novinka, asi jako „Co to je?“). Moje vlasy jsou lepší! Prostě musím doporučit tyhle výrobky od Yves Rocher.

Žádné!

vybraná testerka | 18.07.2019

Vyzkoušela jsem regenerační řadu, mile mě překvapila a mohu jen doporučit😊 Šampón krásně pění, voní. Kondicionér vlasy krásně zjemní a lépe se rozčesávají. Vlasy jsou odolnější, lesklejší, jsou zdravější😊

vybraná testerka | 17.07.2019

Detoxikační řada na vlasy od Yves Rocher mohu jen doporučit. Micelární šampon krásně pění, vlasy jsou po použití nadýchanější. Ochraný kondicionér vlasy zjemní a krásně vlasy provoní a detoxikační ochranný ocet vlasy prozáří. Celkově jsou vlasy jemnější, nadýchanější a plné života.

Nic Nejde mi vložit foto.

vybraná testerka | 15.07.2019

Řadu na lesklé vlasy jsem si oblíbila hlavně díky malinovému octu, který krásně zacelí strukturu vlasů, vyhladí je a jsou celkově zdravější a hezčí. Šampon je jemný a spolu s kondicionérem jsou vlasy hebké na dotek, jdou pěkně rozčesávat a celá řada moc hezky voní :-) lesk jako blesk neudělají, ale pokud máte nově obarvené vlasy, skutečně jsou jasnější. Značku Yves Rocher používám už roky a nikdy z prodejny neodejdu s prázdnou, vřele doporučuji nejen díky složení, ale i eko balení :-)

Žádné

vybraná testerka | 15.07.2019

Nová řada pro lesklé vlasy od Yves Rocher mě velmi mile překvapila. Vlasy jsou krásně lesklé, po omytí se snadno rozčesávaly. Nejvíce mě oslovil malinový ocet pro lesklé vlasy. Nádherně voní a opravdu vlasům dodává krásný lesk a sílu. Navíc trojbalení vypadá opravdu luxusně, určitě ho pořídím některé z kamarádek k narozeninám.

21.08.2023

doporučuji velice pomáhá vlasy jsou krásné jemné a lesklé velice vyživuje vlasy

19.01.2023

Yves Rocher je výborná a kvalitní značka kterou mám moc ráda

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

03.12.2022

Regenerační řada je perfektní, mé vlasy mají tendenci být suché a díky této řadě jsou na dotek mnohem jemnější. Šampóny celkově od značky Yves Rocher jsou nejlepší, na každý problém je určitý druh.

žádné

20.11.2022

kvalitní vlasová značka, mohu jedině doporučit.

žádná

10.11.2022

Kosmetika na vlasy je super hezká vůně a vlasy jsou lesklé

27.10.2022

Skvělá značka a péče o vlasy.

žádné jsem neshledala

16.09.2022

Od doby co používám tuhle značku se mě vlasy velmi zlepšili doporučuji

15.09.2022

Od doby co jsem začala používat Yves Rocher se mi nelámou konečky a vlasy jsou lesklejší

14.09.2022

1000000/10 .. Vlasovou kosmetiku od YR používám již 5 let . A nemůžu si vynachválit. Nepoužívám nic jiného. Za mě TOP !!

04.02.2022

Kvalitní značka. Komplexní péče. Přijatelné ceny

Málo obchodů, dostupnost

08.12.2021

Vlasové přípravky Yves Rocher jsou velmi kvalitní a šetrné k vlasům.

13.03.2021

Yves Rocher má užasné přírodní produkty a tato vlasová péče se jim velmi povedla, vlasy mám lesklé a velmi jemné a nádherné

28.11.2020

Pěkně voní, kompletní sada se stejnou vůní. Pěkné balení

Dřív se masti vlasy. Asi než si zvyknou

27.10.2020

Yves Rocher je super značka. Jejich šampony a kondicionéry používám běžně. Vždy si nakoupím více produktů, protože bohužel prodejen je stále málo, takže většinou nakupuji Praha a České Budějovice.

09.07.2020

Yves Rocher je zárukoukvality co se týká péče o vlasy, kosmetika je šetrná k vlasům.

15.11.2019

Regenerační řada Yves Rocher je na vlasech moc příjemná. Vlasy jsou lesklé, dobře se s nimi pracuje a jsou hebké. Dobře se rozčesávají a necuchají se. Brala bych ještě trošku přírodnější složení. Tuto kosmetiku mohu doporučit!

06.11.2019

Řada pro lesklé vlasy mě nadchla svou jemností, šetrností, i vůní. Byla jsem velmi mile překvapena, jak tato značka dělá i skvělé vlasové produkty a jistě někdy zakoupím jako dárek pro nejbližší. Krásné řady.

16.10.2019

Kosmetiku od značky Yves Rocher mám ráda a nejinak je to i v případě této povedené regenerační řady na vlasy. Doma mám zatím regenerační šampon a sérum na posílení vlasů, s oběma výrobky jsem opravdu spokojená.

23.09.2019

Věděla jsem, že tento přírodní šampon bude fajn. Příjemně voní, vlasy mám krásně hebké, což od šamponu očekávám. Mám dlouhé vlasy a na kvalitním šamponu si potrpím. Cena mi nepřijde za tu kvalitu tak strašná.

20.09.2019

Značku Yves Roscher používám už léta . Je velmi kvalitní ,krásně voní .Pro někoho může být odrazující cena ale rozhodně stojí za vyzkoušení... Skvělé jsou šampony i kondicionéry.Rozhodně stojí za vyzkoušení :)

28.08.2019

Yves Rocher je velmi kvalitní kosmetika. Začala jsem používat nedávno a jsem velmi spokojená. Šampon i kondicionér pěkně voní a vlasy jsou po něm hebké a lehce rozčesatelné. Po jejich používání mám zdravější vlasy.

23.08.2019

Co se týče samotné značky Yves Rocher nejraději používám. Přírodní kosmetika, která dokáže divy. Jsem s ní maximální spokojená. Neměnila bych. Ať se jedná o produkty na vlasy nebo na pleť jsou nepřekonatelné a velmi ráda se k nim vracím.

21.08.2019

Značka Yves Rocher je značka pro velmi kvalitní výrobky. Osobně jsem vyzkoušela detoxikační řadu na vlasy a byla jsem hodně spokojena,. Velmi mně překvapil detoxikační ochranný ocet..s jehož účinky jsem byla spokojena moc.

20.08.2019

Značku Yves Rocher, především jejich produkty na vlasy mám opravdu ráda! :) Před pár lety jsem se rozhodla začít používat výrobky bez obsahu silikonů a sulfátů, a tak jsem hledala až jsem narazila na značku Yves Rocher. Od té doby ji používám pravidelně :) Produkty, i přes to, že jsou převážně přírodní, krásně voní, šampony velmi dobře pění, po kondicionérech jsou vlasy hebké a jdou velmi dobře rozčesávat. A cenově jsou všechny produkty přijatelné. Nyní je mou nejoblíbenější řada na detox! :)

11.08.2019

Má nejoblíbenější kosmetická značka. Nejen péče o pleť, ale i tato vlasová řada jsou skvělé. Mám vyzkoušenou regenerační řadu, která pomáhá ozdravit a posilnit vlasy v tomto letním, horkém období. Díky unikátnímu složení z prospěšných přírodních olejů a dalších látek zregeneruje vlasy namáhané slunce, mořskou vodou a podobně. Vlasy jsou pevnější, lesklejší, zdravější na pohled i na dotek. Doporučuji.

04.08.2019

Yves Rocher kosmetiku zbožňuju a mám teď vyzkoušenou řadu pro lesklé vlasy a naprostý luxus! Kosmetika krásně voní, vlasy jsou krásně lesklé a moc je mi sympatické jejich ekologické myšlení s plastovými obaly.

03.08.2019

Naprosto miluji tuto značku, je naprosto úžasná a jejich vůně jsou neobyčejné a naprosto jedinečné. Mám od Yves Rocher hodně přípravků na tělo i vlasy a není jediný, který by jsem nedoporučila známémů nebo rodině. Na poškozené vlasy naprosto doporučuji, již po prvním umytí vlasou je znát změna a vlasy jsou i jemnější, lesklejší s menším poškození. (alespoň na mých vlaasech je to dost znát). :-) : -)

01.08.2019

Zakoupila jsem si regenerační řadu od Yves Rocher a mohu jen doporučit. Mé vlasy byly zničené, suché, lámaly se a byly zcela bez lesku. Díky této vlasové kosmetice jsou během pár měsíců opět krásně lesklé a vyživené. Produkty z této řady velice hezky voní a jsou cenově dostupné.

01.08.2019

Opěět dávám plný počet hvězdiček. Na své vlasy jsem náročná a málokdy jsem spokojená. ale v tomto případě je pro mě Yves Rocher sázka na jedničku a jako bonus za atraktivní cenu :) Vlasy jsou bohaté, zdravé a lesklé. Cp víc si přát?

29.07.2019

Tuto francouzkou kosmetiku jsmem si velice oblíbila...šampony jsou velice příjemné , nemám ráda převoněné ..a vlasy jsou po nich krásné...,leské , hladké..jsem moc spokojena už jsem doporučila i svojí manince , která používá na mastné vlasy a mnohem déle ji vydrží po mytí..

28.07.2019

Vlasová péče Yves Rocher ě zaujala skvělým přírodním složením. Vlay vůbec nezatěžuje a dává jim hebkost a lesk. Navíc krásně voní a určitě jsem udělala dobře, že jsem neodolala a koupila si šampon. Doporučuji

25.07.2019

Tuto značku mám ráda. Vždy nějak mile překvapí a také mě baví obaly jejich výrobků. Většinou mají skvělou vůni a tady také nezklamala. Mám ráda vlasy lesklé,hebke amusí vypadat zdravě. U žehlených a fénovaných vlasů to málokdy tak vypadá a tak je nutné o ně pečovat,tady ta péče je super :)

Nevím

24.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

24.07.2019

Regenerační přípravky od Yves Rocher s účinnými látkami z agáve a jojobového oleje regenerují poškozené vlasy. Přípravky obsahují fruktany z agáve a působí přímo na vlasovou pokožku. Líbí se mi také řada s moringou na vlasy zatížené městským prostředím, ta detoxikuje.

23.07.2019

Mám ráda kosmetiku od Yves Rocher a hlavně mám rada sampony pro poničené vlasy a také na barvené vlasy,kondicionéry a masky používám jen občas-tak je nemohu doporučit.Doporučuji použití šamponu,vlasy jsou pak hebké a vyživené.

Sice jsou o trochu dražší,ale kvalita za to stoji.

23.07.2019

Vlasová péče od Yver Rocher je výborná. Nevím, jestli je to díky obsaženým přírodním složkám, ale vlasy jsou po šamponu naprosto dokonalé, jako po kůře. Vyzkoušela jsem řadu pro lesklé vlasy a nedám na ni dopustit.

21.07.2019

Vlasová péče Yves Rocher je podle mě skvělá. Krásně voní a odstraňuje z vlasů všechny nečistoty, aniž by zatěžovaly vlasy. Podle mě má prima složení, bez zbytečné chemie a tomoje vlasy ocení. Za sebe doporučuji

21.07.2019

Tyto výrobky od této značky jsem s nimi spokojena,měla jsem problémy s vlasy suché,lámavé,poškozené.Po prvním použití byl znát rozdíl.Od té doby používám jen tuto značku.Vlasy jsou lesklé,nelámavé prostě supér.

20.07.2019

Ohodnotila bych detoxikační řadu na vlasy YVES ROCHER. Tato řada má nechat vlasy dýchat, nemastit - ano, toto splňuje, mé vlasy již nejsou mastné jako vždy. Další plus jsou 100% recyklovatelné obaly. Neobsahuje polymery ani silikony.

NE

19.07.2019

Z těchto produktů rozhodně nedám dopostit na Malinový ocet pro lesklé vlasy. Ten si již kupuji po několik let a ta vůně musí okouzlit naprosto každého. Vlasy jsou po umytí provoněné krásnou malinovou vůní a jdou hedvábně hebké a znatelně lesklejší. Ten kdo tento produkt od značky Yves Rocher nevyzkouší, tak se ošizuje o naprosto pohádkovou vůni a o možnost svým vlasům dopřát to nejlepší.

18.07.2019

Opravdu krásná,příjemná a nevtíravá vůně.Bohužel jinak jsem žádný kladný poznatek nenašla,viz. Zápory.

Bohužel mě vlasová péče od Yves Rocher nenadchla,spíše naopak.Vlasy jsme měla opravdu suché,hrubé,nepoddajné a asi po 3. umytí mě začala i trochu svědit hlava. Jinak mám s touto kosmetiku opravdu skvělé zkušenosti,ale ta vlasová se se mnou zkrátka nekamaradí.

18.07.2019

Krásná vůně, hydratace bez zatížení, hladké a obnovené vlasy. Taková je sada šamponu a kondicionéru na poškozené vlasy. Navíc jdou krásně upravit. Malinový ocet na vlasy mi už v koupelně nesmí chybět. Vlasy jsou po něm krásně hebké, voní a co teprve ten lesk.

17.07.2019

vyzkoušela jsem již výrobky z Detoxikační řady na vlasy. Jsem velice spokojena, Stačí používat malé množství přípravku a po několika dnech mám vlasy znatelně lepší, Jsou jemnější, zářivější a lépe se rozčesávají. Mohu doporučit. :-)

17.07.2019

francouzská kvalita za příznivé ceny. Tato značka u nás velmi zdomácněla. Vlasová řada regenerační mi moc vyhovuje. Díky svému složení vlasy vyživí, posílí, ozdraví. Uhladí konečky, oživí barvu. Krásně pění, příjemně voní. Elegantní balení.

17.07.2019

Vyzkoušela sem už spoustu vlasové kosmetiky ale u tohoto sem ještě neměla možnost, znám recenze od sestry a kamarádky a určitě bych doporučila už jen na jejich recenze. Třeba to bude to pravé právě pro Vás ✊😉

16.07.2019

nejvíce mě nadchla regenerační řada která nejen hydratuje ale vyhlazuje vlasy a regeneruje roztřepené konečky, líbí se mi vůně šamponu a také to že bohatě pění, navíc cena je příznivá, za sebe doporučuji

16.07.2019

Regenerační řada je opravdu účinná. Šampon bohatě pění, vyhlazuje vlasy, vyživuje je do hloubky, vyhlazuje a zaceluje konečky, líbí se mi jeho vůně a také to že vlasy vypadají zdravěji a jsou hebké na dotek.

15.07.2019

Celkově tuto značku miluju. Produkty jsou úžasně voňavé a zanechávají moc příjemný pocit. Určitě bych všem doporučila. Díky kombinaci fruktanů z agáve a jojobového oleje pro poškozené, oslabené a lámavé vlasy jsou teď vlasy regenerované a odolnější .

14.07.2019

Výrobky řady Yves Rocher jsem začala používat na doporučení mé nejlepší kamarádky. Nejraději mám regenerační řadu a jsem s ní maximálně spokojená. Vlasy jsou po použití lesklé, pevné, "plné života",

14.07.2019

Zakoupila jsem regenerační řadu a stejně jako s ostatními výrobky této renomované značky jsem velmi spokojená. Díky jedinečnému složení z přírodních složek, zejména díky prospěšným olejům jsou po použití vlasy ošetřené, vyživené a posílené. Výrobky řady krásně voní, mají dokonalou konzistenci, takže snadno vytékají z lahviček. Přiměřeně pění a snadno se oplachují. Balení je pěkné, elegantní a vyrobené s ohledem na životní prostředí. Cena přijatelná.

14.07.2019

Výrobky této značky jsou velmi kvalitní.Regenerační řada Yves Rocher má unikátní kombinaci pro oslabené,poškozené a lámavé vlasy.Po použití této řady vlasy jsou regenerované,odolnější.Mají krásný lesk,dobře se rozčesávají.Působí okamžitě.Cena je přijatelná.

Žádné

13.07.2019

Výrobky této značky.jsou velmi kvalitní.. Mám dlouhé, husté vlasy a hýčkám si je. Vyzkoušela jsem regenerační řadu a nezklamala. Vlasy jsou jemné, hebké na dotek, krásně se rozčesávají a jsou lesklé. Tuto značku ráda všem doporučím.

13.07.2019

S výrobky této značky.jsem velmi spokojená. Konkrétně jsem vyzkoušela regenerační řadu a nezklamala. Vlasy jsou jemné, hebké na dotek, krásne se rozčesávaji a jsou lesklé. Co se týče účinků proti vypadávání, asi to chce opravdu dlouhodobe používání.

13.07.2019

Nejlepsi, nejvonavejsi, hodne vyrobku od Yves Rocher jsem mela formou katalogu a dodavky domu ze Swe, spolu s darky k tomu pridanymi. Dodnes miluju mimozu, sampony jsou fajn, krasne vune vsechno, nedavno jsem v obchode byla na nakupech. Ruzne akce, slevy, jen se kochat, vybirat, vyuzit, nejen sampony na vlasy na ruzne druhy. Cokoli.

10.07.2019

Kosmetiku Yves Rocher velice dobře znám, protože si jí kupuji již spoustu let. Tyto vlasové produkty používám a to řadu na poškozené vlasy, nyní výrobce inovoval obal, který je zajímavější. Předností těchto výrobků je, že skutečně vlasy zregenerují, a to i po silné trvalé, kterou si dávám 2x do roka. Vlasy velice zjemní, že se dobře rozčesávají a jsou lesklé. Také kupuji i řadu na lesklé vlasy pro vnučky. S touto kosmetikou jsem opravdu spokojená a i nadále si jí budu kupovat. Doporučuji.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat