Diskuse na téma vysněný nábytek

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s obchodem www.vysnenynabytek.cz? Nábytek se mi dost líbí a tak bych potřebovala váš názor na stránku . Děkuji :-)

JirineckaA 11.01.2024

Nemáte někdo, prosím, zkušenost s eshopem BAKLY? Viděla jsem, že mají velkou nabídku věcí do domácnosti, ale zajímalo by mě, jak je to s kvalitou a třeba rychlostí dodání?

Maruška45 JirineckaA 14.01.2024

Já díky tomuto eshopu vybavila celou koupelnu a kuchyň. Vše to začalo tím, když jsem od tchýně dostala sadu talířků Bitz, které mě, jako minimalistu, naprosto uchvátily. No a pak to jelo příbor po příboru, skleničky.... :D

SimonaKrátka23 JirineckaA 24.01.2024

Já mám z jejich eshopu toto zrcadlo do koupelny https://www.bakly.cz/villa-collection-kulate-zrcadlo-s-kovovym-ramem-na-zed-vardo-black-50-cm-341181.

Laura 05.07.2021

Jestli máte zájem o kvalitní nábytek, tak doporučuji oslovit firmu Jelínek.eu, protože ty jejich návrhy jsou neuvěřitelné, nadčasové a osobité.

Laugher 11.05.2017

www.vysnenynabytek.cz už neexistuje


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat