Diskuse na téma Školní poznámky

20. 04. 2011 | Školák

Byla jste ve škole šprtka nebo spíše pěkný číslo? A dostala jste někdy poznámku? A jaké znáte nejvtipnější poznámky ze žákovských knížek :) Zavzpomínejte s námi.

Elisabeth. 25.03.2024

Já pěkné číslo a poznámek bylo až až :-D

Radovan Voříšek 09.11.2020

Syn dostal tuto poznámku: nadává spolužačce, i když není z jeho třídy.

Majda 25.02.2015

Syn chodí na stavebku v Praze, je tam moc spokojený. Syn se rozhodl sám, co chce dělat, naprosto jsem ho podpořila :)

Kalta 25.02.2015

Ahoj, se synem teď řeším střední školu, asi by nejraději na průmku, ale ještě pořád se pro nic konkrétního nerozhodl. někdo nějaké tipy? Jak jste toto řešili vy?

XezuzaeX 23.04.2011

Já jsem měla vždy celkem slušné známky,ale byly tam i pětky. Co se týče chování byla jsem živejší hrála jsem vždy sklukama fodbal a zmizíkovanou na chodbě. A jednou jsme si všichni házeli penálem holky proti klukum no a já ho chtela chytit a skočila na lavici a ona praskla a to jsem vážila asi 45 kg a samozřejme jsem si musela něco vymysletpro učitelku nemohla jsem jí říct pravdu ta jsem si vymyslela že jsem uklouzla. Jo a teď jsem si zpoměla na mojí první poznámku : Zuzana bez dovolení odnesla kvetiny s parapetu deváté třídy !!!

Maryshka 21.04.2011

na základní škole jsem byla strašný šprt,protože jsem neměla moc kamarádů...a věčně jsem prostě všechno věděla a občas jsem vykřikovala....no a jednou sjem dostala poznámku za to,že se moc hlásím :-D no chápete to? místo aby byla učitelka ráda,že ji vůbec někdo poslouchá :-D

Kosmetický balíček posíláme Veronice171 za její jednoznačně nejdelší příspěvěk :) Děkujeme všem za vaše vzpomínky na školní léta.*4*

Lilieanna 21.04.2011

A ještě mě napadla jedna - Měli jsme spolužáka, který se jmenoval příjmením Kočka. V rámci utajení u radění při písemkách jsme na něj houfně volali potichoučku čičičiči.... A já byla chycena při činu a do žákajdy mi přibylo : Posmívá se spolužákovi za jeho příjmení ... *1*

Lilieanna 21.04.2011

Dodnes se mi vybavuje poznámka : O hodinu fyziky se rve se spolužačkou jako zvíře. A přitom jsem se jen šťouchaly pravítkem.....*2*

anna levicka 20.04.2011

Moja jedina poznamka bola : Ziacka odmietla spievat na hodine hudobnej vychovy aj po opatovnom vyzvani ucitelom! Vsetkemu sa smiala!

sarris 20.04.2011

skoro pulku 6 a 7 tridy jsem promarodila, takze jsem moc ve skole za sprta nebyla a vzdycky misto uceni jsem si nasla jinou zabavu,radsi cetla casopisy a nebo radeji litala nekde a domaci ukoly psala o prestavce:))jo a jednou jsem dostala poznamku ze se v hodine koukam ze zidle na vez kde jsou hodiny nechapala jsem proc se nemuzu koukat ven z okna:-D:-D

Chodila jsem na šestileté gymnázium, a škola mě opravdu bavila, a nemyslím si, že bych byla šprtka. S učením jsem neměla žádné velké problémy, šlo mi pomerně lehce. Akorát trošku s matematikou jsem bojovala, konkrétně se jednalo o stereom......etrii, ale měli jsme fajn třídní, takže jsem to nakonec uhrála. Mám spoustu zážitků a na školu ráda vzpomínám, hned bych se vrátila zpátky, byl to takový adrenalin. Poznámku jsem nedostala, ve třídě jsme byly všechny hodné holky, žádné velké problémy, ale jednou vlastně jsem problém měla, když mi profesorka deskriptivní geometrie přišla na zfalšovaný výkres, který jsem okopírovala od spolužačky, to byl mazec, ale vyřešilo se to. Naši kluci byly velká čísla, ti byli pořád samý problém, jednou ztracená třídní kniha, která zmizela uprostřed hodiny, a nenašla se , předpokládám, že jí šlohnul nějaký výtečník,který měl neomluvené hodiny, ale ta třídnice se stala záhadou. Pak jednou rozbité okno ve třídě, taky záhada. Nebo třeba, když spolužákovi strčili ti chytráci kotě do skříňky, nebo v hudebce si přinesl spolužák potkana, ten potom utekl za skříň, profesorka vyděšená, a honili ho pak celé 2 hodiny.O přestávce házeli tam po sobě vajíčka, flašky s vodou, pak se to rozplajzlo na tabuli, křídy, i svačiny. Jo vzpomněla jsem si, jeden nejmenovaný kluk z naší třídy strašně otravoval v ZSV, a profák ho setřel a říká mu, já ti lisknu a budeš to mít i s DPH.Ten den jsme zrovna probírali tuhle problematiku.Jinak spolužák Ivo vytáčel některé profáky úplně do vývrtky, byli z něj vyřízení. Naši trapiči si dokonce ještě jednou pořídili zvíře, tentokrát myš, nakonec ji zachránil Tomáš, který si ji vzal domů jako domácího mazlíčka. Také měli ve zvyku dělat naschvály typu mokrá houba na židli, nebo schovali křídy, a pak nebylo čím psát. Věčně vyrušovali v hodině a pouštěli si nahlas hudbu z CD přehrávače. Profanda ZSV říkala, že to je školka hadra, na to ji Olin řekl, nová doba. :D:D no před maturou jako malé děcka. Přidám ještě historku z němčiny. Jedna spolužačka potřebovala přeložit slovo Grab, někde jsme se učili o ulici am Graben, což znamená na příkopě, tak jí někdo poradil, že příkop. A naše chytrolínka pak přeložila větu Ježíš Kristus vstal z příkopu no konec :D:D:D.

Danka 20.04.2011

Pidulko: a co ti tam psali za pochvali? nikdy jsem zadnou nedostala, tak ani nevim, jak to vypada ;*(;*(

pidulka Danka 20.04.2011

Byly to většinou pochvaly za reprezentaci školy. Dělala jsem atletiku, takže jsem pak měla i trochu protekci. Všechny průšvihy jsem měla za sebou, tak jsem pak sekala latinu. :-)

Jarka 20.04.2011

Na základní škole, v době před revolucí, mi mimo jiné přistála v žákajdě tato poznámka "Vaše dcera svým zpěvem zkazila školní představení. Žádám o důsledné potrestání" a maminka odepsala "Tvrdě jsem ji potrestala - má zakázaný zpěv" :-):-):-):-) A na střední mi češtinářka do učňovky zapsala "Na můj dotaz, proč nepřečetla dílo L.N.Tolstého, drze odpověděla, že U TÉ BLBOSTI VŽDYCKY USNE!! Žádám o váš dohled nad splněním zadaného úkolu."

Vlasta Zapletalová 20.04.2011

Já byla vždy velice aktivní a poznámek jsem dostala několik :-) na základní škole za krádež v obchodě :-) (odcizila jsem s kamarádkou bloček za 4,50 Kč) na střední škole - nejhorší asi byla důtka ředitele školy, za to že jsme si s kamarádkou na školním výletě v Praze vyrazily na výlet po hospodách místo toho abysme spali na kolejích a to nás na ty koleje ještě doprovodili neznámí pánové.. Celá třída pak kvůli nám nešla do 3D kina a nikdo se s námi nebavil :-) No asi se není čím chlubit, ale aspoň je na co vzpomínat.. Nikdy jsem nebyla šprtka, ale tento rok dokončuji magisterské studium na VŠ, takže se musím snažit :-)

pidulka 20.04.2011

tak jsem ještě vyhrabala žákovskou ze střední, bohužel jsem žádnou poznámku nenašla, jsou tam jen pochvali. Škoda, že už nemám tu ze základky. Už se těším na poznámky mého syna, až začne chodit do školy.

martina kunkelová 20.04.2011

poznámky som nedostávala patrila som k jednotkárom potom som trošku poľavila a na výške som to dotiahla na červený diplom sebe pre radosť lebo už to nemá takú váhu ako v minulosti ale som rada v škole bolo fajn ale hlavne že ju už mám za sebou :)

Miroslava Slovikova 20.04.2011

Na zakladke som sa ucila malo, islo to akosi samo, ucila so sa len na velke pisomky, ostatne som si pamatala z hodiny a potom na gymnaziu uz som sa teda musela viacej ucit, no najviac mi vyhovovala vysoka skola, cely ten system a ten pokoj a skuskove bolo v pohode, ved som sa ucila to, co ma ozaj bavilo:-)

Marcelad 20.04.2011

šprtka,ale ne svoji vinou,učení mi šlo do hlavy samo

havrix 20.04.2011

Magdaléna K: a poznamku ti uz asi nevymazali, co ...


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat