Diskuse na téma Hokej!

13. 05. 2011 | Zábava

Fandíte hokeji? A myslíte, že budeme letos zase mistři? A jak naše skoro zlaté kluky podporujete? Pochlubte se ostatním!

DAVI8 28.02.2020

To já jsem se do hokeje naposledy tak zažral, že jsem si okamžitě potom koupil brusle přes https://www.bauerhockey.cz/hrac-brusle a domluvil se s kamarády, že začneme na našem zimním stadionu o víkendech hrát. Od té doby vážně pravidlně hrajeme, což beru jako velký úspěch.

Dlouho jsme vybírali mezi Pidulkou a Slunéčkem a jejich malými hokejisty a nakonec výherní balíček posíláme Piďulce, která přidala povzbudivou básničku :) Děkujeme všem!

Saxana 14.05.2011

Hokej jsem poctivě sledovala a nadšeně a hlasitě fandila, mrzí mě,že nás Švédsko porazilo.Ale určitě se zadaří příště.Můj idol a oblíbenec je Jarda Jágra a planotická láska mé puberty.

pidulka 14.05.2011

Rusko už se na nás třese, česko bronz si domů nese. Zítra budem opět slavit, budeme se při tom bavit. Jednou nám už podlehli a my ruce nadzvedli. Proto na led vyražte a Rusko zas poražte. Fanynka vám štěstí přeje, zítra mě zas pot poleje, jak vám budu výhru přát, musíte ty góly dát. Z Prahy podporu mou máte vy to prostě zítra dáte.

slunéčko 13.05.2011

ZLATO...co se třpytí..jene klukům,ale i mě...zlato vypadlo.

slunečko 13.05.2011

asi jsme málo fandili,na stadion nám lístky vykoupili,není všechno co třpytí..hoši každý den není posvícení.Děkujeme:-P<3:-P

viki 13.05.2011

Hm, tak na zlato to sice nebude, ale stejně jsou kluci skvělí, že se probojovali až tak daleko, tak uvidíme, zda se povede alespoň bronz :-) tak a teď se už konečně můžu jít v klidu učit do školy :-D

pidulka 13.05.2011

Švédové nás porazili, všechny síly použili. Národe náš, nebuď smutný, vyhrát zlato není nutný. Český hokej žije dále, budeme vám věřit stále. Dětičky se ve vás vidí, za rozhodčí se všad stydí, že to občas pokazí a vítězství překazí. Zůstáváme národ hrdý, hokej je sport velmi tvrdý. Za výhry vám děkujeme, i tu prohru zapijeme.

slunéčko 13.05.2011

pidulka to prostě umí

pidulka 13.05.2011

V srdci mi to jiskří, naši budou mistři. Soupeřům to ukážeme a fanouškům dokážeme, že jsme národ silný, můžeme být klidný. Jarda je náš velký borec, už se blíží zlatý konec. My se prostě nevzdáme, medaily čekáme.

pidulka 13.05.2011

My jsme národ maličký za to známe cestičky, jak na ten svět vyzrajem, mistrovství zas vyhrajem. Moje velké srdce plesá, celý národ už vám tleská. Už se těším na Václava, tam zas bude velká vřava. Mistři se už šikujou, autobus jim malujou. Všechny mužstva poražte, na Václavák doražte. Mistři už se na nás valí, pár dní budem zas ožralí.

Vlasta Zapletalová 13.05.2011

Upřímně: je mi to jedno, hokej mě nebere !!!

slunéčko 13.05.2011

A to nejdůležitější jsem zapomněla,tady je naše nejmladší "fanynka" a díti hokeji zvládla perfektně ER.huláká na celý barák natrénovAné do toho JÁGRRRRRRRRRRRRRR

pidulka 13.05.2011

tak tohle je ta správná fotka, ta tu měla být

pidulka 13.05.2011

Kdo by nebyl, u nás fandí celá rodina. Manžel by se moc rád podíval na finále do Bratislavy, můj dvoletý syn se naučil řvát góóól a já si pomalu začínám shánět hokejovou výbavu. Už se těším na dnešní zápas, to zas budou nervy. Držíme pěstičky a doufáme, že naši hoši s největší hvězdou Jaromírem Jágrem to zlato přivezou. A jak se u nás fandí??? Takhle

slunéčko 13.05.2011

Tak fandíme,fandíme.Hokeji z tepla domova u televize.Podporujeme kluky aspoň tím,že jim věříme,štěstí přejeme a palce držíme.Jinak chodíme fandit i na jiné sporty a zápsy,jsme rodilé fanynky. Zhruba pře 50ti lety jsem dostala 2 z chování,protože naše fandění na fotbale/ve vší počestnosti,ale místo odpoledního vyučování/ zachytil fotograf a my se dostaly /samý holky/ na titulku v novinách. Tak to děti i vnoučata asi zdědila po mně. Česko bude zlatý!!!!*4*XD<3

Martina 13.05.2011

ano , som fanúšikom hokeja a žijem hokejom , aj keď slovensko to nedotiaho do finále - aj keď chlapci bojovali ako sa len dalo, nezanevrela som na hokej ...fandím čechom , lebo su skvelí..sa riadim sa heslami : nie je dôležité vyhrať , ale zúčastniť sa ..alebo sláva víťazom a česť porazeným....l;-)

Lucka 13.05.2011

Jsem vášnivá fanynka, a vždycky to prožívám, naši hokejisti jsou skvělí.<3

Reňa Lomnická 13.05.2011

Som fanúšik hokeja,ale nič fanatické..asi skôr len tak obyčajne..A keďže Slováci dopadli ako dopadli držím palce Vám Čechom :-)))

Gabriela 13.05.2011

Ziju na Lanzarote a na hockey koukame diky nemecke TV sport 1,uz se tesim na dnesni zapas.Drzim palecky!!


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat