Diskuse na téma Oriflame - Ecobeauty

V aktuálním katalogu Oriflame je nová řada krémů Ecobeauty (denní, noční, oční) Máte s nimi nějaké zkušennosti, používáte ho už některá? Mám info, že se řada bude dobudoucna rozšiřovat např. o podkladové krémy a další výrobky.

Majdalenka 02.04.2021

Taky ji nemusím... No a ty máš jakou oblíbenou značku?

Madlina Majdalenka 29.09.2021

Mně Ori nevadí, pár věcí od nich mám.

Erikoska 01.04.2021

Oj, tuhle značku nemám ráda :( Jako jasně, určitě si najde svoje přínivce, ale já ji teda nepreferuju. Mám raději jiné značky s komstickými produkty :)

ElaKrej 26.11.2018

Nemám bohužel zkušenost, ale obecně Oriflame nemusím kvůli stylu jejich propagace a prodeje.

Laugher 05.01.2017

Určitě doporučuji. Koupila jsem si oční krém a jsem spokojená. Je lehký a bez parfemace. Na krabičce uvádí 99,8% přírodních složek. Mám v plánu postupně vyzkoušet i denní a noční krém

Jana 21.12.2016

Zakoupila jsem si olej a denní krém. Jsem žena starsiho věku - 60 let a krem je pro mojí smišenou pleť moc vysušujici. Olej je přímo vynikajici. Na kosmetice mi bylo receno abych v tomto rocnim obdobi oblicej promazavala, ze je plet moc vysusená, jelikoz se pleť snazi mastnotu nahradit a pak se pory ucpavaji. Tento olej pouzivam namisto nocniho kremu a je to bomba.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat