Diskuse na téma nové dveře

09. 04. 2012 | Pro šikovné ruce

jsme starší manželé a rozhodi jsme se ještě předělat trošku dům. manžel si spoustu věcí dokáže vyrobit sám, ale potřebujeme schody. v podkroví bude nově vytvořeno spaní a zjistili jsme, že potřebujeme nějaké schody, které zabírají minimum místa. povedou z obýváku a každý kousek místa je dobrý. jaké schody zvolit?

Terka 31.10.2018

Ahoj všem, prosím o rady. Potřebuji si dovybavit byt. Konečně mám trochu času, tak bych se do totho ráda pustila. Kam zajít? Kde najdu opravdu kvalitní kousky do domácnosti?

berta 16.05.2018

nové dveře- pokud by tady někdo takový opravdu byl mohu ze své vlastní zkušenosti vřele doporučit firmu kruzik od kterých máme vchodové dveře a jsou unikátní!

Laugher 24.01.2017

My jsme si koupili nové dveře včera

Daniel 17.10.2015

GSM alarm doporučuju ja vlastnim ho a myslim, že to je užitečné zabezpečení.

Roksi 24.09.2015

Zdravím chci se zeptat myslite že má tohle zabezpečení http://www.1obchod.com/products/prenosny-alarm-do-dveri-i-oken/ učelnost?

Jekyll Roksi 25.09.2015

Já spiš preferuju GSM alarm a připadně venkovní kameru


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat