Diskuse na téma Zkušenosti s nosítkem

Čauky maminy, zkoušela jste některá nosítko na mimčo? Říkala jsem si, že bych to vyzkoušela, protože cestování s kočárem v mhd je příšerný a nosítko mi přijde praktičtější. Máte nějaký doporučení?

miška4 29.03.2024

Já jsem si vybrala na Crystalbaby.cz nosítko Ergobaby adapt a jsem s ním maximálně spokojená. Je pohodlné, prodyšné a drží nožky ve správné pozici.

Mnada 18.12.2023

Podívejte se na Bejbycentrum.cz mají veliký výběr všeho pro děti, všechno mají jenom od certifikovaných výrobců, já od nich mám skoro všechno :-)

Alizee Mnada 27.12.2023

Jojo mají dobrý výběr, já znám i jejich prodejnu a mají kvalitní věci a umí i dobře poradit :)

Ellinka 26.07.2023

Nosítek je celá řada. Vždy je potřeba si říct, co od něj očekáváte. Zcela jistě by mělo být ergo, to je priorita. Pak by mělo nabízet polohy pro díte. A mělo by být z kvalitního, ale i příjemného materiálu. Já jsem tento balanc našla u tohoto nosítka https://www.crystalbaby.cz/ergobaby-360-nositko-cool-air-mesh-chambray a jsem s ním teda spokojená naprosto maximálně.

Denisa44 Ellinka 18.12.2023

Děkuju za tip, už ho mám a je perfektní. Je hezky prodyšné, drží mimi ve správné poloze a je super pohodlné :-)

Natka 18.02.2019

Výborná nosítka má Tula ! Konečně ho už také mám a to jenom díky paní prodavačce v malvíku, která mi ho doporučila, takže kdo se v tom nevyznal jako já a potřebuje taky nosítko, tak se vydejte do malvíka v Jinočanech kde mají teda perfektní servis.

Diana Natka 28.03.2019

Mají v tom malvíku i ty houpačky pro mimča ? Nechci to objednávat přes eshop, protože bych si je ráda prohlídla a vyzkoušela co všechno to umí.

Vendy 25.02.2018

Ahoj holky, nosítko Babybjorn se dá koupit u několika prodejců. Vím, že ho má babyconcept, Alza, Malvik… Fakt se snačí mrknout na net :)

Dáša 11.10.2017

Já jsem už zkusila tolik nosítek... Žádné mi nevyhovovalo. V prvé řadě upozorňuji, že jsem nechtěla šátek, to je úplně něco jiného, takže jsem si žádný ani nezkoušela... Jinak po té, co jsem si zkusila pár nosítek a také přečetla pár recenzí, tak jsem si koupila nosítko ONE (https://www.babyconcept.cz/Ergonomicke-nositko-Babybjorn-ONE-Denim-Grey-Cotton-mix-d149.htm) a s tím jsem nskutečně spokojená! Je pevné, i manželovi sedí, mimi je v něm klidné... DOporučuji toto. Zdravotně a ezpečnostně vyhovuje!

Kačka Dáša 22.11.2017

Dobrý den Dášo, moc Vám děkuji za příspěvek. Jen mám dotaz... Nosítko jsem našla na stránkách, které jste zde uvedla. Je však třeba i nějaká možnost si nosítko někde vyzkoušet? Prodávají ho i kamenné prodejny?

Jiřina Kačka 07.12.2017

Dobrý den, já jsem Babybjorn koupila u našeho prodejce dětských věcí. Takže si myslím, že třeba na stránách Babyconcept bude i seznam prodejců, ne? :)

Zuza 13.04.2014

Ahoj mamino, já používám jen nosítko, s kočárkem by se mi taky nechtělo cestovat, Nakupovala jsem přes babycar, měli tam na výběr různý, pro různě starý mimča, zkus se mrknout :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat