Diskuse na téma prenatální testy

Zdravím, prosím vás, poradíte mi někdo, jaký prenatální test je nejlepší a hlavně nejspolehlivější? Vím, že hodně spolehlivé jsou ty invazivní, ale taky tam je riziko potratu. S jakými máte zkušenosti vy? Co byste doporučily? Děkuji za odpovědi

Věrka 31.07.2023

Já jsem dřív chodila na jinou kliniku a hodně jsem trpěla všema těma vyšetřníma. Pak jsem ale kliniku změnila. Přešla jsem do https://www.repromeda.cz a musím teda říct, že jsem tam šla už s blokem. Ale ten byl hned pryč. Od první konzultace jsem se cítila skvěle, uvolněně. Hodně se mi líbil jejich přístup. Bylo vidět, že je zajímám. Ptali se na moje obavy. vše mi polopatě vysvětlili, abych všemu porozumněla... A to mi pomohlo. Byla jsem u paní doktorky Hromadové a ta je úžasná.

Ida 28.06.2023

To jsi udělala skvělé rozhodnutí. S klinikou https://www.repromeda.cz/ mám jen tu nejlepší zkušenost. Byla jsem na IVFku. S manželem jsme byli spokojeni moc. Druhý transfer dopadl a já jsem otěhotněla. Líbilo se mi, že jsem měla od nich maximální péči. Ač je léčba nákladná, tak na klinice jim nejde o výdělek, ale opravdu o pomoc klientkám.

Kamila 07.06.2023

Koukala jsem na repromedu. Ale jak říkám, ráda bych spíše osobní zkušenost…

Ella Kamila 27.06.2023

Já jsem právě byla na IVFku v Repromede. Mají špičkové odborníky, lidský přístup. Já jsem se tam cítila moc dobře. Osobně tuto kliniku jen doporučuji.

Jana 21.03.2023

Já jsem byla na umělém oplodnění a povedlo se nám na druhý pokus. Což jsem byla šťastná, protože se nám předtím nedařilo 3 roky.

Zuzka Jana 26.03.2023

To je skvělý, že se to napodruhé povedlo. Jakou kliniku jste navštěvovali?

Karla Jana 02.04.2023

Ahoj, já jsem to měla tak nějak podobně. Byla jsem na dvou klinikách a podařilo se až na třetí. To jsem si zašla na https://www.ivf-zlin.cz/ a musím říct, že tady mi teda pomohli. Zadařilo se skoro hned.

Ilona Jana 02.05.2023

Hele, dotaz... když už někam na kliniku chodím, ale nejsem spokojená a chci změnu, musím si vyžádat dokumentaci, nebo si nová klinika udělá vlastní testy? Nemáte zkušenost?

Věrka Jana 02.07.2023

S manželem bydlíme kousek za Brnem a do Brna jezdíme. A co se týká kliniky, tak jsme si vybrali kliniku https://www.repromeda.cz/. Oni jsou tam profíci, ale mají lisdký přístup. Snaží se pomoci a hlavně mají dlouholeté zkušenosti. To je něco, co je opravdu důležité.

Vilma 01.01.2023

No, spíš by mě zajímalo to náhradní mateřství, že bych toho využila. Ale děkuji, na repromedu mrknu a zkusím se s nimi spojit.

Denny Vilma 02.02.2023

Myslíš, že to náhradní mateřství řeší jakákoli reprodukční klinika?

Ilona Vilma 08.06.2023

Hele, koukni se na web repromedy, mají tam opravdu vše. A pokud něco nedohledáš nebo ti nebude jasné, klidně na Repromedu zavolej nebo jim napiš. Oni jsou velmi ochotní a se vším ti poradí.

Vilma 30.11.2022

Ahoj holky, měla bych takový choulostivejší dotaz... Víte něco o náhradním mateřství? Využila jste některá náhradní maminku? Nebo byly jste někdo třeba náhradní maminka? Zajímalo by mě, jak to chodí...

Ella Vilma 04.12.2022

No a zajímá tě to, že bys byla náhradní maminka, nebo že bych toho využila? Podívej se sem https://www.repromeda.cz/. Tady k tomu mají hezké info a ozvi se jim, oni ti vše vysvětlí.

Verča Vilma 29.12.2022

No a co by tě o tom náhradním mateřství zajímalo?

Karola Vilma 01.02.2023

Tak mě osobně by třeba zajímalo to, jak to chodí? Jak se maminky vybírají? Jaká je v rámci tohoto programu péče…

Kamila Vilma 03.02.2023

Určitě se s nimi spoj. A i když se podívaš sem https://www.repromeda.cz/poskytovana-pece/nahradni-materstvi/, tak k tomu najdeš veškeré info.

Pavla Vilma 27.02.2023

Jasně… chápu… no a na jaké klinice ses na to mateřství dívala?

Vanda 01.11.2022

Byla jste některá na IVFku v Brně? A pokud ano, tak pro jakou kliniku jste se rozhodly?

Ivona Vanda 01.12.2022

No, to jsem nebyla... já, když nás doktorka poslala na reprodukční kliniku kvůli zjištění toho, proč nemůžeme mít mimi, nebo teda, proč se nám nedaří, tak jsme si hledala info snad o všech klinikách a nakonec jsme se rozhodli pro https://www.ivf-zlin.cz/ a jsem za to ráda. Cítím se tam skvěle.

Ilona Vanda 04.12.2022

Pro repromeda. Za mě rozhodně nejlepší klinika. Byla jsem v Brně na třech klinikách a až tady mi pomohli.

Lilinka 28.10.2022

Ahoj, děkuji moc všem, co se zapojily do diskuze. Já bych se chtěla zeptat na kliniku Repromeda. Jsem z Brna a když jsem se dívala na zkušenosti, tak kliniku hodně chválí. Ráda bych zašla darovat vajíčka. Byla jste na této klinice některá?

Vendy Lilinka 30.10.2022

Bydlím kousek za Brnem a taky jsem se po zralé úvaze rozhodla jít darovat vajíčka. Když jsem se dívala na celý proces, tak jsem se pro tuto kliniku rozhodla. A jsem za to moc ráda. Jsou tam skvělí lidé, tak lidských přístup jsem dlouho neviděla. Jsem stresař, všeho se bojím, ale tady jsem se cítila skvěle. Celou dobu jsem cítila podporu.

Petula 01.10.2022

Ahoj, já jsem jen chtěla říct, že je to šok, vím to... ale nic se neděje, dneska je všechno opravdu snadno řešitelné. A pokud se pro IVF rozhodnete na té IVF klinice Zlín, tak ta šance na zadaření je vysoká. Já jsem se hodně trápila, obíhala kliniky a pomohla mi opravdu až péče u nich.

Pavla Petula 21.12.2022

Já jsem na té IVF klinice Zlín byla spokojená naprosto maximálně. Hodně mě překvapil jejich liský přístup a taky to, že jsem ze všech cítila, že se snaží pomoci, aby se povedlo. O tom svědčí také to, že po neúspěchu pak nabízí EmbryoGlue, což je medium, které úspěšné IVF podporuje. Takže i za mě doporučím tuto kliniku.

Dominika Petula 28.02.2023

Zní to skvěle. Mohu se tě prosím zeptat, s jakým problémem jsi tam byla? A jaké testy a vyšetření jsi podstoupila? Já aktuálně řeším léčbu neplodnosti a vybírám kliniku. Upřímně mě ta IVF Klinika Zlín hodně zaujala... Ale jsem hodně bojácná... Tak abych věděla, co mě čeká...

Vanessa 30.08.2021

Holky, kolikrát jste na IVF byly, než se zadařilo? Já jsem momentálně psychicky totálně v hájí, protože nevím, co mě čeká. A jsou na klinikách příjemní? Toho se taky bojím... Jak je to třeba ve Zlíně na tom https://www.ivf-zlin.cz/?

Clair Vanessa 02.11.2021

Ahoj, neboj, jsou. Já jsem na IVF Klinice Zlín byla a jsem za tom moc ráda. Oni jsou tam fakt moc milí a hodní. Já jsem se tam cítila fakt krásně. Taky jsem se bála, měla jsem strach, ale úplně v pohodě tam jsou. Budeš spokojená. :)

Endy Vanessa 02.03.2022

Ahoj, já jsem vyzkoušla tři kliniky. Po dvou, když všechny pokusy byly bez úspěchu, jsem se taky svěřila do rukou IVF Kliniky Zlín a musím říct, že oni jediní mi pomohli.

Vanessa Vanessa 30.04.2022

Je, tak super, díky moc za info. Tohle mi pomohlo moc. Já jsem na IVF kliniku Zlín už volala a máme termín, tak se docela těším. Do telefonu byli moc milí, tak snad tam budu spokojená :)

Carol Vanessa 30.05.2022

No, tak to je super :) Kdy máš termín? :) Pak hoď info, jak jsi na IFV Klinice Zlín byla spokojená :)

Ilona Vanessa 30.06.2022

Moje kamoška byla na IVFku právě na té IVF Klinice Zlín a byla spokojená moc. Před tím se trápila na jiných klinikách a bez úspěchu. Tady se ale zadařilo :)

Laura Vanessa 28.07.2022

Já osobně se teda přiznám, že mám tu samou zkušenost. Taky jsem se snažila jinde, ale bohužel, nezadařilo se... Ale na IVF Klinice Zlín ano... Čili sama za sebe a z vlastní zkušenosti ji mohu jen doporučit.

Irina 05.07.2021

Ahoj, no takto... napřed se telefonicky s IVF Klinikou Zlín spojíš. DOmluvíš se na termínu konzultace. Sejdeš se s lékařem, ten ti vše vysvětlí, vezme krev, udělá testy a když je vše ok, dostaneš stimulační injekce, které si pícháš a pak dojdeš na odběr. Žádná věda :)

Hanny Irina 02.08.2021

No, žádná věda... Tys na tom byla, že? Takže to můžeš posoudit... Jak dlouho celý proces trvá? A je nějaká část bolestivá?

Lili Irina 05.10.2021

Ahoj, já jsem byla na https://www.ivf-zlin.cz/. Už jsme byli domluveni dřív, ale odložilo se to kvůli covidu. Teď jsem tam byla v září a super. Jsme domluveni. Mám injekce a zatím se mi to jeví moc fajn.

Irina 05.07.2021

Ahoj, no takto... napřed se telefonicky s IVF Klinikou Zlín spojíš. DOmluvíš se na termínu konzultace. Sejdeš se s lékařem, ten ti vše vysvětlí, vezme krev, udělá testy a když je vše ok, dostaneš stimulační injekce, které si pícháš a pak dojdeš na odběr. Žádná věda :)

Laura 04.07.2021

Irino, taky o té IVF Klinice Zlín uvažuju. Mají docela zajímavý kompenzační program. Jak to darování probíhá? Díky moc.

Karla Laura 03.12.2021

Mrkni na web :) Oni tam mají info. A kdyby nic, tak jim napiš, oni ti nejlíp poradí.

Irina 01.06.2021

Ahoj, jojo, já jsem darovat byla a byla jsem právě na https://www.ivf-zlin.cz/. A byla jsem to moc spokojená. Opravdu perfektní péče, senzační přísptup personálu, vše mi vysvětlili. Takže pokud se chystáš, tuhle kliniku doporučuju.

Majda Irina 27.11.2021

Irino, to je super, já jsem nad IVF Klinikou Zlín uvažovala. Jak to darování probíhá? A jak je to časově náročné? A co rekonvalecence?

Anička 02.05.2021

Holky, chtěla bych se zeptat, zda některá z vás byla darovat vajíčka. Pokud ano, jak to probíhá? A máte některá zkušenost s IVF klinou Zlín?

Frankie Anička 05.10.2021

Ahoj, na https://www.ivf-zlin.cz/ jsem darovat byla a spokojenost. Cítila jsem se tam moc dobře. Vlastně po celou dobu procesu :) Pokud uvažuješ nad darování, tuhle kliniku určitě doporučím :)

Anička Anička 02.11.2021

A jak to darování vlastně probíhá?

Karla Anička 03.12.2021

IVF Klinika Zlín má na webu info :) Tak tam mrkni. A kdyby tě ještě něco zajímalo, tak je to spíš na odborníky a napsala bych jim :)

Lola Anička 01.01.2022

Určitě jim napiš nebo zavolej. Na https://www.ivf-zlin.cz/ je na ně kontakt :) No, nicméně. Oni jsou tam velmi příjemní a se vším opravdu poradí a hlavně vše vysvětlí.

Karol Anička 02.02.2022

Hlavně mrkni na ten kompenzační balíček, který klinika dárkyním nabízí. Ten je fakt super.

Veru Anička 29.03.2022

Souhlasím. Já sama jsem se třeba pro kliniku rozhodla právě díky tomu jejich komplenzačnímu balíčku. A jsem ráda, že jsem šla tam, protože jsou tam skvělí. Fakt profící a hlavně hodní. Cítila jsem se tam moc hezky.

Karol Anička 28.08.2022

My jsme na IVF klinice Zlín byly na začátku měsíce na IVFku a oni mají pro ty, co začnou terapii v srpnu akci na metodu EmbryoGlue. Stojí to za to. Doporučuju.

Valinka Anička 28.02.2023

Aha, super děkuji moc. Na to se mrknu. Snad najdu vše, co hledám…

Kristula Anička 31.03.2023

No a jak to celé tedy probíhá? A jak je to časově náročné?

Karla Anička 03.04.2023

Ahoj, já jsem byla v Repromedě. Co by tě zajímalo?

Kamča Anička 27.08.2023

Já jsem byla darovat na klinice Repromeda. A oni mají jednak vše popsané na netu a pokud jsem si něčím nebyla jistá, tak jsem tam volala a vše mi hned velmi ochotně vysvětlili.

Nora 24.02.2015

Pro mě je to také novinka, díky za ni, Magdo, určitě stojí za zvážení!

Magda 28.11.2014

Ahoj, já bych doporučila test PrenatalSafe, doporučila mi ho kamarádka, jinak bych se o něm asi ani nedozvěděla a byla jsem moc ráda. Dělá se už od desátého týdne, je velmi spolehlivý a výsledky víš za pár dní, což jsou nejdůležitější věci, aby se případně dalo ještě něco dělat, zjistit, že něco není v pořádku, ve po třináctém týdnu není moc dobré :(

Slunečnice Magda 24.12.2014

Díky moc, to jsou dobré zprávy, že se dělá tak brzy, nevěděla jsem o něm.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:47
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat