Ty nejlepší online hry pro ženy

22.11.2019 | Zábava

I v dnešním světě bohužel přežívá spousta předsudků a pro mnoho lidí znamená spojení žen a hazardu buď mladou modelku ovíjející se kolem boháče při hře kostky, anebo závislačku s mastnými vlasy u výherního automatu. Ve skutečnosti je ovšem role žen v hazardu úplně jiná a výrazně rozmanitější a obzvláště na Západě patří svět hazardu ženám stejně jako mužům.

Žádná žena by se tak rozhodně neměla bát hrdě nakráčet do kasina, pokud ji tam její kroky a touha zavedou. Pokud vás ovšem vábí hazard, a přitom chcete tuto zálibu uchovat v soukromí, není nic jednoduššího než namísto kamenného casina navštívit to online na internetu. V našem článku vám pak na následujících řádcích doporučíme některé z online casino her, které by vás mohly zaujmout, a které jistě stojí za vyzkoušení.

Black Jack – karetní klasika

Black jack je jednou z nejjednodušších karetních her na pochopení, která přesto skýtá netušenou sofistikovanost. Vaším cílem je dosáhnout přesně na součet 21, případně se k němu s vašimi kartami alespoň přiblížit. Potíž nastává v okamžiku, kdy součet vašich karet čítá 22 nebo více. V tom okamžiku bez milosti prohráváte všechny vsazené peníze. Je to jedna z hazardních her, kde existuje matematicky nejlepší možná strategie, jak minimalizovat vaše prohry (neplést s počítáním karet, to je úplně něco jiného). Pravidla této strategie vám stejně jako pravidla hry zvládne kdokoliv vysvětlit během několika málo minut. Kouzlo a celé napětí hry ale velmi často spočívá v ignorování této strategie a riskování. Blackjack může hrát současně až několik hráčů, kteří však nesoupeří jeden proti druhému, ale každý sám za sebe hraje proti dealerovi. V tom se online verze black jacku nijak neliší od verze s opravdovými kartami.

Online ruleta – hra plná možností

Skoro čtyři desítky čísel a malá kovová kulička jsou rozhodujícími faktory v této hře. Ruletu asi není třeba nijak dlouze představovat, byť by vás možná některé z možných sázek překvapily. Právě velkým množstvím možností na sázky se ruleta liší od ostatních her v kasinu. Vyhrát můžete cokoliv od dvojnásobku do třiceti šesti násobku vsazené částky podle (ne)pravděpodobnosti výhry. Pravidla jsou ale jinak snad ještě snazší než v black jacku. Ruleta je hlavně o napětí, svou výhru ovlivnit příliš nemůžete a ani zde neexistuje žádná „správná“ či „špatná“ strategie – šance na výhru je vždy stejná. Hrát ruletu v online kasíně a u opravdového stolu navíc prakticky není rozdíl. Byť jako vždy tu přeci jen chybí ostatní lidé.

Poker – jedna hra mnoho tváří

Hned na začátku musíme poznamenat, že říct jenom poker není tak úplně dostačující. Verzí a variací pokeru je opravdu hodně. Některá se liší v samotném konceptu hry, jiné mají třeba jen jedno rozdílné pravidlo. Důležité je vybrat si tu správnou verzi pro vás. Chcete hrát proti bankéři? Nebo raději proti ostatním živým hráčům? A kolik kontroly chcete mít nad hrou? To jsou všechno otázky, které si musíte zodpovědět, než začnete hrát. Nejznámější variací je asi Texas Holdem, který jste určitě viděli v nejednom filmu. Každý hráč má v ruce dvě karty a dalších až pět je společných na stole. K výhře nejsou třeba ty nejlepší karty, ale jde i o blafování. To je na internetu trošku těžší, ale zase se naučíte rozpoznávat i jiné náznaky v nemluvené konverzaci. Vaším protivníkem jsou pak ostatní hráči a mnoho casin nabízí i všemožné turnaje, u kterých jdou výhry do milionů.

Slotové hry a všechno ostatní

Asi nepřekvapí, že právě výherní automaty a jiné takzvané slotové hry nabízejí zážitek nejbližší realitě. Na internetu se navíc nachází doslova miliony různých slotových her inspirovaných prakticky čímkoliv ze všech koutů kultury a fantazie. Spoustu z nich navíc můžete hrát i s imaginárními penězi, takže si je můžete vyzkoušet před utracením jediné koruny. Pokud by vás výherní automaty na internetu omrzely, tak vězte, že se v online casinech nachází mnohem více her. Mnoho z nich kvůli jejich exotičnosti ani leckdy nenajdete v kamenných kasinech. Online hraní je tak rozhodně zajímavou cestou, jak trávit volný čas a pohodlnější alternativou k návštěvě reálných casin. Jako u všeho však platí všeho s mírou, a proto to ani s online hazardem příliš nepřehánějte!

Komerční sdělení







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat