REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Vlhčené ubrousky Linteo pětkrát jinak

15.07.2019 | Testování

Vlhčené ubrousky jsou pomocníkem, kterého si zvykla mít po ruce většina z nás. Už dávno nejsou výsadou jen maminek, které jimi utírají upatlané ručičky nebo pusinky svých ratolestí. Vlhčené ubrousky nejrůznějších druhů využíváme i my dospělí. A právě několik typů ubrousků značky Linteo jsme vyzkoušely v rámci redakčního testování.


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 90 testerek


Které vlhčené ubrousky značky Linteo jsme testovaly? S make-upem nám pomohly vyživující Vlhčené odličovací ubrousky Linteo, těm z nás, které sportují, přišly vhod Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu Deo sport s ionty stříbra, se špinavýma rukama či pro osvěžení nám pomohly Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu a Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu Refresh s okurkou a na intimní hygienu jsme otestovaly Vlhčené ubrousky Linteo intimní herbal.

Testovaly jsme hned čtyři – redaktorky Kristýna, Lenka, Nela a naše šéfredaktorka Petra. A jak to dopadlo?

Bez líčidel během chvilky

„Pro mě největším překvapením byly odličovací ubrousky,“ říká Nela. „Většinou jsem je totiž používala jen jako nutné zlo třeba při cestách, ale přiznávám, že jsem si nedovedla představit, že bych je používala třeba každodenně. Ale odličovací ubrousky Linteo mi přišly během testování jako čestná výjimka.“


Odličovací vlhčené ubrousky Linteo dokáží odstranit klasický i voděodolný make-up.

Vlhčené ubrousky Linteo totiž dokáží odstranit nejen klasický make-up, ale i voděodolnou řasenku. Navíc obsahují extrakt z heřmánku a aloe vera pro zklidnění pokožky a jemné čisticí mléko pro zjemnění pokožky.

„Jsou jemně parfemované, ale nijak rušivě, což oceňuji. Na rozdíl od ubrousků jiné značky, které jsem občas využívala, odstraní make-up prakticky jedním tahem. Navíc na pokožce nezanechávají mastný nebo jinak nepříjemný film, což byla vždycky moje největší výhrada vůči odličovacím ubrouskům. Takže já musím ty od Lintea jedině chválit,“ potvrzuje Nela, která už odličovací vlhčené ubrousky Linteo „instalovala“ i v naší redakční koupelně.

Nejen pro sportovce

Naši sportovní nadšenkyni Lenku zase nejvíce zaujaly vlhčené ubrousky Deo sport s ionty stříbra. „Chodíme s kolegyní Zorkou občas po práci běhat. V podstatě hřeším na to, že hned poté vklouznu do auta a jedu se osprchovat domů. Ale nebudu lhát, jsou dny, kdy je mi i tohle nepříjemné. Takže mít k dispozici vlhčené ubrousky přímo pro tyhle příležitosti, je vážně příjemné,“ popisuje Lenka.


Nejen sportovci ocení Vlhčené ubrousky Deo sport, které obsahují ionty stříbra.

Díky obsahu stříbra si dokážou poradit s případným nepříjemným zápachem potu. Díky obsahu deodoračních složek navozují pocit čisté a suché pokožky. Panthenol pak o vaši kůži jemně pečuje.

„Sprchu jako takovou samozřejmě nenahradí, ale když se zpotíte – ať už kvůli sportu nebo třeba ze stresu – Deo sport ubrousky od Lintea jsou takovou první pomocí, která zajistí, že si od vás nebudou lidi odsedat. Určitě jsou skvělé nejen pro sportovce, ale vlastně pro každého, kdo se potřebuje rychle zbavit potu,“ chválí Lenka.

Letní osvěžení

Ostatně k osvěžení – ale také třeba k otření špinavých rukou – jsou určeny i další z vlhčených ubrousků Linteo: Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu a Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu Refresh s okurkou.


Osvěžení a čisté ruce na dosah? To zaručí vlhčené ubrousky pro denní potřebu od Lintea.

Prvně jmenované obsahují extrakt z aloe vera, který působí příznivě na zklidnění pokožky a alantoin pro zjemnění pleti. Ty druhé jsou kromě výtažku z okurky obohacené o citronovou silici a panthenol.

„Oboje jsou skvělé, ale kdybych si musela vybrat, asi dám o jeden bod víc těm okurkovým. Prostě proto, že vůni okurky mám nějak spojenou s létem, takže mi do testování na přelomu června a července úžasně sedly,“ usmívá se Petra. „Ale to neznamená, že ty s aloe vera jsem nevyužila. Člověk má po jejich použití pocit, jako by si na ruce nanesl jemné pleťové mléko. Vůbec nevysušují pokožku. No a jako každá žena musím vyzdvihnout, že se díky praktickému balení vejdou v podstatě do každé kabelky. Takže je máte okamžitě po ruce třeba ve chvíli, kdy se vaše dítko rozhodne ignorovat rozteklou zmrzlinu nejen na svých rukách,“ říká naše šéfredaktorka.

Pečující a diskrétní

Posledním testovaným typem vlhčených ubrousků Linteo byly ty určené pro intimní hygienu. Obsahují výtažek z aloe vera a heřmánku, které hojí a zklidňují. Navíc v nich není alkohol. Jak už název napovídá, jsou určené k intimní hygieně. Oceníte je například při cestování, po pohlavním styku, během menstruace…


Vlhčené ubrousky pro intimní hygienu Linteo oceníte nejen během dovolené či na cestách.

„Intimní ubrousky od Lintea jsem nejvíce využila na chatě, kde máme zrovna trochu spartánské podmínky, co se přístupu k vodě týče. Ale rozhodně je budu dál používat nejen tam,“ říká Kristýna. „Vůbec nijak nedráždí intimní partie, naopak máte po jejich použití opravdu pocit čistoty. Ze začátku jsem si říkala, že 10kusové balení je docela malé, ale když potřebujete ubrousky nosit třeba v kabelce nebo i batůžku na výlet, určitě se nechcete tahat s balením, které zabere spoustu místa a například při placení v obchodě ho musíte vyndat, abyste se vůbec prokousala k peněžence,“ směje se Kristýnka, která už má nakoupené zásoby vlhčených ubrousků Linteo na nadcházející dovolenou.

Ostatně není sama – všechny redakční testerky se shodly, že ubrousky Linteo budou používat i dál. „Líbí se mi, že se navíc jedná o české výrobky, které nejsou nijak předražené, ale zato velmi kvalitní. Takže za sebe mohu jen doporučit,“ uzavírá za všechny Nela.

Více informací získáte na www.linteo.cz

26.10.2023

Báječné, jemné, pevné, dostatečně navlhčené. Má oblíbená značka. Multifunkční použití. Vhodné i pro jemnou pokožku dětí a maminek. Široká škála různých balení ubrousků, takže si vybere každý.

-

19.01.2023

Vlhčené ubrousky Linteo jsou skvělé všechny - používám je ráda

19.12.2022

Používám hlavně na výlety, jsou kvalitní a vyhovují mi

20.11.2022

Mohu jedině doporučit kosmetiku Linteo opravdu kvalitní

10.11.2022

Používám na vše možné jsou super takže uricte doporučuji

27.10.2022

Skvělé hlavně na cesty. Mnohostranné využití.

žádné

Mám ráda tyto ubrousky pro vůni.

Někdy rychle vyschnou.

19.10.2022

Ubrousky jsou příjemné voňavé dobře se používají v létě když je horko tak je dobře mít je v kabelce ale i nejen v létě jsou potřebné.😊

19.10.2022

Tyto ubrousky doporučuji! Jsou jemné, nedráždí a nevysušují pokožku. Navíc příjemně voní. Cena je také v pořádku

Někdy bych ocenila plastový uzávěr. Ale to není žádný zásadní problém

28.09.2022

má krasnou vuni,jsou moc užitočné

po dlhší dobe vyschnou

02.04.2022

Super pomocník Praktické balení Cena

Často mi po nějaké doběvyschnou

04.02.2022

Dobrá značka. Kvalitní. Příjemné po použití. Různé druhy, velikosti. Dostupné a i cenově.

Nevím

08.12.2021

mam a jsou super vsema deseti!

bohuzel u nas malo dostupne

08.12.2021

Veľmi príjemné a jemné dalo sa to využit aj na popraskanú pokožku aj detskú

Maličke balenie😅

06.12.2021

moc příjemné k pokožce a krásně voní :)

nic co bych vytkla

13.03.2021

Toto balení si kupuji vždy ko kabelky a je to vážně super! kdykoliv je mám po ruce a nezaberou moc místa. Dají se použít na vše

17.02.2021

za mě teda krásně voní, často kupiji ty bílo růžové

16.02.2021

Vlhčené obrousky Linteo využívám, hodí se hlavně na cesty, kdy se dají kdykoli očistit ruce. Mají příjemnou vůni jsou velmi účinné.

15.12.2020

Uvrousky máme a jsou skvěle , všechny nečistoty utrou a krásné voní

02.12.2020

líbí se mi, ze dělají velké balení a I malé na cestování, nemusíte tahat velký balík sebou. úžasný. vůně je taky příjemná. ubrousky nejsou hodně nasakle. jsou tak akorát,až do konce. používám je doma každý den. a jsem velice spokojená.

nemam žádné

02.12.2020

Obcas koupim do kabelky kdyz nevezmeme velke baleni sebou pekne voni a jsme snimi spokojeni. Na utreni ruk kdyz neni kde deti umyt idealni reseni.

28.11.2020

Super velikost do kabelky, auta a celkově na cestování. Když je potřeba je po ruce

27.10.2020

Využívám růžové balení na odstraňování makeupu. Je to taková nezbytná věc, se kterou cestuji a mám ji na koleji,když nechci tahat velký odlicovač.

Nenahradí zcela odličování běžným odličovacím mlékem/vodou.

12.07.2020

Vždy po ruce, v autě, v kabelce, v dětském baťůžku i v domácností a příjemně voní. Nezanechava nepříjemný mastný pocit na rukou.

09.07.2020

Linteo jsou výbirné vlhčené ubrousky. Zaujalo mne především rozdělení podle využití.

11.05.2020

Vlhčené ubrousky od této značky mám rád. Přítelkyně je používá pro přebalování dětí, využívá je i k úklidu doma. Balení je super do kapsy.

Žádné

03.05.2020

Vlhčené ubrousky Linteo jsou nejlepší. Jsou tak akorát vlhké a jen jemně parfemované. Nijak nedráždí pokožku. Balení akorát do kabelky

28.11.2019

Vlhčené ubrousky používáme každý den. Ubrousky jsou hebké a vlhké tak akorát ani moc mokré nebo moc vysušené. Značka Linteo patří mezi mé oblíbené. Malé balení se vejde i do kabelky. Mohu jen doporučit.

27.11.2019

Skvělé, funkční, cenově fajn, velikost do kabelky. Prostě 1*.😊

Žádné

27.11.2019

Ubrousky linteo máme radi jsou příjemné splňují co mají 😊 a my jsme s nimi spokojeni 😊

27.11.2019

Vlhčené ubrousky používáme dennodenně a tyto obstály na jedničku. Nejsou příliš vlhké a krásně voní.

Někdy se nevytáhne další a musí se z balíčku lovit prsty.

25.11.2019

Ubrousky používáme velmi často a téměř na cokoliv. Malé na zadek, já se s tím odlicim a přítel s tím čistí nářadí. Je to pomocník který u nás nesmí chybět. Na naší spotřebu by sme potřebovali maxi balení.

23.11.2019

Malé balení se hezky vleze do kabelky. Dá se použit na cokoli :)

20.11.2019

Ubrousky jsou skvělé v tom, že je můžete mít kdekoliv u sebe, jelikož dost dbám na čistotu, je skvělé je mít vždy po ruce, často totiž jezdím nepříjemným mhd :) Vyborné také na odlíčení na dovolené

12.11.2019

Vlhčené ubrousky Linteo nejsou špatné na úklid domacnosti,ale na dětské ruce či obličej nepatří, to složení je oprvdu hodně chemické a agresivní, když je nouze využiju na své ruce a pak je musím zvláčnit krémem jsou šíleně vysušené

11.11.2019

Vlhčené ubrousky jsou vítaným pomocníkem na cestách nebo jednoduše v časovém presu. Mám vždy jedny v kabelce, abych si byla jistá, že před jakýmkoli jídlem budeme mít ruce čisté. Za mě jsou super i odličovací ubrousky, které mě mnohokrát zachránily v poslední chvíli, než jsem padla spící do postele po náročném dnu.

06.11.2019

Vlhčené ubrousky ráda používám na cestování. Prodloužený víkend ve větší městě si bez ně již nedovedu představit. Ruce osvěží, dodávají pocit čistoty po celodenním "ulepení" z MHD a podobných libůstek. Kompaktní velikost je prima.

22.10.2019

Tyto vlhčené ubrousky jsou naprosto skvělé!Nejraději mám odličovací ubrousky, které mi skvělou vyhovují.Ocenuji jejich velikost, jemnost k pokožce a široké využítí (od dětí až po dospělé), příjemnou vuni.

Nic

10.10.2019

Vlhčené ubrousky Linteo jsou za mě jasná volba. Jedničkou jsou pro mě však ty odličovací. Odličovací ubrousky jiných značek většinou zanechávají drobné chloupky na řasách a pokožce a navíc si neporadí s voděodolnou řasenkou tak skvěle jako právě ubrousky od Lintea. Příjemná vůně je za mě další plus.

05.10.2019

Ubrousky linteo používám dlouhou dobu. Všechny druhy z širokého portfolia české značky jsou skvělé a spolehlivé, nejraději mám ale ty odličovací. Jsou pevné, jemné, nedráždivé. Praktické balení opakovaně uzavíratelné, takže nevysychají. Dokonale si poradí i s voděodolnou řasenkou a nenechávají na odlíčené pleti žádné nežádoucí zbytky. Cena velmi slušná. Doporučuji.

21.09.2019

Dobrý den. Vlhčené ubrousky používám už dlouho a stále je nosím v kabelce, kupuju je i jako toaletní papír s dubovou kůrou a jsou bezvadný na cestování nebo jen když jdeme na hřiště a máme špinavé ruce

20.09.2019

Linteo ubrousky kupujeme velmi často.Neustále u sebe musím mít aspoň nějaké cestovní balení. Nemám rada pocit neumytých rukou a ne vždy je možnost si ruce okamžitě umýt..Rozhodně mohu výrobky doporučit :)

11.09.2019

Zkusila jsem si koupit Linteo deo sport a musím říct, že jsem maximálně spokojená. Hodně jezdím po běžeckých závodech a hygiena musí většinou počkat až po návratu domů a ubrousky jsou jedinou první pomocí - musím říct, že příjemnou. Dostatečně odstraní zápach potu a osvěží, takže stačí jen vyměnit vlhké nevoňavé oblečení za čisté a suché a za chvíli úplně zapomenete, že se sprcha zatím vlastně nekonala.

-

10.09.2019

Linteo má skvělé výrobky a nejen ty vlhčené. Celá rodina jsme s nimi spokojení. Pro děti mám velké balení vlhčených ubrousků vždy po ruce a s umělohmotným uzávěrem je to paráda. Co se týče malých balení, tak ty mi nesmí v kabelce chybět

08.09.2019

Výrobky značky Linteo jsem poznala,až se narodila vnučka.Od té doby kupuji ubrousky ne jen pro ni,ale i pro sebe.Jsou báječné na odličování,na utírání rukou,i osobní hygienu.Je to důležitá věc,která mi nesmí chybět v kabelce.

Žádné

23.08.2019

Výrobky od značky Linteo používám několik let, a pro každodenní péči. Co se týče jemnosti jsou jedinečné. V domácnosti používáme, toaletní papír, vlhčené ubrousky pro dospělé i děti. Dále používáme od Linteo i dětskou kosmetiku.

21.08.2019

Výrobky Linteo používám už dlouhou dobu. Používám utěrky, ubrousky, kapesníčky a v neposlední řadě ubrousky vlhčené. Používám jak úklidové vhčené ubrousky i vlhčené ubrousky kosmetické. Malé balení vlhčených ubrousků Linteo mám vždy v kabelce.

20.08.2019

S ubrousky Linteo jsem moc spokojená, nosím je neustále v kabelce jako první pomoc při umazání nebo pokud je potřeba někde něco rychle setřít. Mají lehkou parfemaci, ruce nejsou opatlané a zalepené. ráda zkouším nové vůně.

13.08.2019

Vlhčené ubrousky této značky velmi dobře znám-když byl synek malý,tak jsme používali ubrousky na zadeček a když začal chodit a všude všechno sbíral venku-vyzkoušeli jsme i ubrousky na čisté ruce. Balení se skvěle hodí do kabelky a nezabere moc místa. Ubrousky nejsou příliš parfemované jako jiné značky a novinkou jsou pro mě deo ubrousky na sport, které mi doporučila kamarádka. Tyto ubrousky jsem použila do podpaží po sportu, kde nebyla možnost sprchy.

12.08.2019

Vyzkoušela jsem pouze odličovací ubrousky, občas si je koupím, když se mi nechce odličovat běžným způsobem na který jsem zvyklá a je super například na cesty, výlety, dovolenou. Odlíčí opravdu kvalitně, ale jako každodenně bych je rozhodně nepoužívala, jako občasná výpomoc stačí. Cenově jsou v běžném průměru.

11.08.2019

Výrobky české značky linteo mají u nás doma své pevné místo. Také vlhčené ubrousky mají mnohé využití. Menší balení si bereme na cesty, na hřiště, na výlety. Nejen děti, ale i dospělí je užijí. Jsou pevné, přiměřené navlhčené. Jemné voní a nedráždí ani citlivou dětskou pokožku. Balení praktické,Cena je velmi příjemná.

04.08.2019

Všechny vlhčené ubrousky od Linteo jsou peckové! Tím myslím to, že krásně voní, jsou tak akorát vlhčené, což je parádní, protože ubrousky jedné nejmenované značky, jsou tak vlhčené, že začínají až pěnit. Takže za mě 👍

02.08.2019

Oblíbené ubrousky do kabelky/batůžku! Utřou vše a setřou vše! Dokonce setřou i voděodolné líčení a šetrně otřou i dětský zadeček mého syna bez podráždění pokožky. Nejlepší jsou bez parfemace. Máme dva druhy co jsou TOP: za mě je to Linteo vlhčené ubrousky odličovací (25 ks) a za syna Linteo Baby Vlhčené dětské ubrousky pro podrážděnou pokožku (80 ks)!

Žádné jsem nezjistila!

02.08.2019

Nejlepší ubrousky na světě. Jako máma malého darebáka jsem vyzkoušela už všemožné ubrousky, ale Linteo jsou top. Ať už při přebalování, nebo jen při likvidaci upatlaných ruk a nábytku, vždy si se vším poradí. Hlavně jako jedny z mála nedráždily synovi pokožku a mě nevysušovaly ruce.

01.08.2019

Mé oblíbené ubrousky do kabelky. A to píšu nejen jako máma, ale i jako nešikovná ženská, která se každou chvíli nečím upatlá ;-) Pro mě správný pomocník pro každodenní použití. Krásně voní a nejsou moc mokré, jak tomu bývá u jiných značek.

31.07.2019

Jelikož moc ráda cestuji, tak jsou pro mě vlhčené ubrousky nepostradatelné. Mají všestranné využití. Jednak se dá odlíčit, pak čistí ruce a osvěží krásně dekolt nebo zátylek. Ale pokud se Vám povede potřísnit si tričko obědem, tak vlhčené ubrousky jsou okamžitá záchrana. Linteo je nej!

29.07.2019

Tato značka je má oblíbená a to od doby, kdy se nám narodila dcerka. Vlhčené ubrousky mám neustále u sebe a to je dceři už 5 let. No, je to praktické a naprosto účinné. A abych pravdu řekla, tak i mně se často hodí.

28.07.2019

Linteo ubrousky používám již dlouhou dobu a zlstanu jim věrná ai v budoucnu. Jsou levné a hodí se opravdu na všechno. Očištění rukou,, otření stolu, na toaletu. Nedráždí a mají příjmenou vůni. Já za sebe dopručuji

27.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

25.07.2019

Linteo má velký výběr ubrousků a vždy musíme mít doma zásobu. Používáme nejen dospělí, ale i na tlapky pejska nebo na výletě na odličování. Ubrousky hezky voní, nedráždí a navíc nestojí majlant. Jedny malé nosím neustále v kabelce, člověk nikdy neví, kdy budou potřeba na ruce po jídle nebo jen tak na osvěžení v podpaží :-)

Žádné

24.07.2019

24.07.2019

Líbí se mi vlčené ubrousky Linteo, krásně odstraní make-up, rtěnku a řasenku. Zaujaly mě také vlhčené ubrousky Linteo s okurkou, ty obsahují i citronovou silici a panthenol. Je to moc dobrá pomůcka na cesty zvláště v horku.

24.07.2019

Skvělé ubrousky, které nikdy nezklamou a je ideální mít je neustále po ruce. Díky praktickému a kompaktnímu balení se vejdou do každé kabelky nebo batohu. Ideální na cestování. Osvěží a pomohou tam, kde nejdou umýt ruce nebo je nedostatečná hygiena.

23.07.2019

Linteo ubrousky použivám skoro denně a nosím je nejen v kabelce,ale svoje místo mají u mě v koupelně a kdekoliv v byte při ruce.Jsem na ně zvyklá při každodenní intimní péči a také při odličování atd.Doporučuji všem.

23.07.2019

Vlhčené ubrousky linteo používám od narození mého dítěte, i když je mu už osm pryč, stále jsou součástí naší domácnosti a nedokážu si bez nich představit každodenní úklid. Za mě jsou top, tak akorát navlhčené, příjemné vůně a dostatečně pevné. I cena super.

22.07.2019

Ubrousky Linteo mám ráda. Kupuji je pravidelně. Vhodné na jakékoliv použití. Odlíčení, utření ručiček nebo zapatlané pusinky. Utření čehokoliv v domácnosti. I v autě je vozíme. Menší balení nosím v kabelce

21.07.2019

tyto vlhčené ubrousky jsou supér na několika různé použití.Na odličování na malé dětičky pokožka není vysušená,příjemně voní.Tuto značku jsem sice nevytestovala ale kupuji jsou výborné.Nbídl jsem již několika svým kamarádka jsou též spokojené.

20.07.2019

Praktické balení. Nejlepší jsou pro mě ubrousky LINTEO na intimní hygienu - nedráždí, jsou příjemné, účinné. Další favorit odličovací ubrousky - odlíčí make-up i řasenku, není třeba silou drhnout. Jsou šetrné a nijak na pleti nedráždí.

nejsou

20.07.2019

Velmi prakticka vec, hodi se na denni pouziti, uplne idealni je na cestovani, mit vlhcene ubrousky v aute nebo v kabelce, kdyz nejste v dosahu vody, vzdy sahnete po techto ubrouscich a zachrani vas z nejhorsiho, vrati pocit cistoty

19.07.2019

díky ubrousku jsem rychle odlíčená :D...... ráda je používám jsem s nimi velice spokojena............ doporučuji i ostatním ženám je dobrá i na cesty nemohu na ně dopustit ..mít je po ruce se vyplatí

nemam žádné záporné hodnoceni

19.07.2019

Od této značky mám vyzkoušené na cesty ty na odlíčení a na otření špinavých rukou. Rozhodně je mohu doporučit. Krásně se vejdou do kabelky a jsou dobré pro případ nouze, kdy je potřeba si například umýt ruce od dětstkých rozteklých sušenek :-) Nechávám je v kabelce a vždy jsem ráda, že je tam mám.

18.07.2019

REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Vlhčené ubrousky Linteo pětkrát jinak.Já tyto vlhčené ubrousky používám pro odlíčení a nebo pro intimní hygienu.Zatím mě nezklamaly.K otření rukou je nepoužívám,to si radši umyju ruce..

18.07.2019

Kdyz vlhcene ubrousky, tak jedine od Lintea. Pouzivam detske a pro sebe odlicujici. A super. Nedam na ne dopustit a menit rozhodne nehodlam. :-) vzdy musim mit doma zasobu aby nikdy nedosly. To by byla katastrofa

18.07.2019

Vlhčené ubrousky "LINETO".Nedám bez nich ani ránu.Mám je neustále u sebe.Nezaberou mi v kabelce moc místa,a hodí se na všechno.Odličuji se s nimi,utírám pusinky od zmrzliny vnoučatům.Jsou bez parfemace a co je hlavní po otevření nevysychají jako se mi to u některých vlhčených ubrousků stává.Vřele doporučuji

17.07.2019

praktické balení vlhčených ubrousků do kabelky, s příjemnou parfemací. Snadno očistí nečistoty nejen z rukou. Ubrousek je pevný a při tom jemný, Nevysušuje mi pokožku. Ubrousky se snadno z balíčku vytahují

17.07.2019

Kupuji již dlouhou dobu. Zkusila jsem různé varianty, různě velká balení a nikdy nezklamou. Jemné, přitom pevné. Dostatečně navlhčené. Nedráždivé. Šetrné i vůči citlivé pleti. Praktická menší balení na cesty. Na špinavé ruce, pro děti i dospělé. Vynikající kvalita za příznivou cenu.

17.07.2019

Vlhčené ubrousky mám velice ráda, používám je již řadu let. Jsou skvělým pomocníkem nejen doma, ale perfektní do kabelky, do auta, na výlety. Stále je nosím při sobě, s dětmi jsou prostě k nezaplacení.

17.07.2019

Tyto ubrousky používám už roky, používala sem je zprvu na odličovací a poté co se mi narodil syn, jsem jiné nepoužívala, oblibila sem si jejich vlhkost a vůní už na začátku a nepotřebovala sem zkoušet jiné, uběhlo 5 let a používám je stále a vždy je používat budu, vždy se na něco hodí. 😇

16.07.2019

tyto ubrousky jsou velice kvalitní, jsou pevné, líbí se mi praktické zavírání které zabranuje vysušování ubrousků.Ubrousky nedrádí pokožku a jsou bez parfemace. Moc se mi líbí i malé praktické balení.

16.07.2019

Tyto vlhčené ubrousky jsou velice kvalitní, praktické.Líbí se mi že je můžu mít kdykoliv po ruce, ocenuji zavírání díky kterému ubrousky nevysychají.Líbí se mi že jsou bez parfemace. Za sebe doproučuji.

16.07.2019

Tyto malý pomocníci do kabelky jsou naprosto úžasný. Skvěle se hodí i třeba na festival, pokud zornva při sobě nemáte vodu nebo antibakteriální gel na umytí rukou, nebo jen na osvěžení při větším pocení.

16.07.2019

Nemám co vytknout, krásné voní a dobře se s nimi pracuje, určitě budu využívat delší dobu, používáme hlavně dětské vlhčené a za mě prostě super plus že jsou zaviratelne, intimní jsou též moc příjemné

Nemam

16.07.2019

Linteo ubrousky jsou nejlepší ze všech. Skvělá je vlhčená varianta, a to hlavně na cesty. Líbí se mi, že některé z vlhčených variant jdou volně splachovat v záchodě, což je super. Zavírání i balení jsou vyhovující.

16.07.2019

Znám jen dětské vlhčené ubrousky Linteo a odličovací a velka spokojenost. Ostatni ubrousky jsou pro me milým prekvapenim. Dekuji za Vas článek. Az je nekde uvidim, tak rada zakoupim a vyzkousim. Člověk stále objevuje neco noveho.

Žádné

15.07.2019

Tak já jsem se značkou Linteo byla vždy spokojená. Jejich kvalitu jsme poznala až po narození dítěte. Kupuji dětské i dodne, ale od Linteo jsem si opslední dobu oblíbila Linteo intimní. Jsou vlhčená tak a korát a nedráží

15.07.2019

Vlhčené ubrousky Linteo mám ráda a oblíbila jsem si je díky dětem protože je dobré je mít stále u sebe ať už na upatlane ruce či pusu tak i na osvěžení nebo když někoho postihne potřeba na velkou a záchody jsou v nedohlednu. Kupuji vždy ty malé do kabelky jako pojistku a jsem spokojená.

15.07.2019

Všechny jejich ubrousky miluju. Jsou cenově dostupné a příjemně voní. Nejraději asi mám vlhčené odličovací ubrousky Linteo. Protože je to ideální pomocník na cesty nebo dovolenou když sebou nechci brát moc věcí.

15.07.2019

Linteo vlhčené ubrousky znám a používám. Mám s nimi jen dobrou zkušenost. Novinka pro mě jsou odličovací ubrousky, které jsou dobré na cesta - člověk se většinou bojí namalovat a s těmito ubrousky by mělo být odlíčení "hračka".

15.07.2019

Linteo vlhčené ubrousky jsem si oblíbila,když byly děti malé a jsem ráda, že tato značka má i dospěláckou výbavu. Ubrousky na odlíčení a sport jsou moc fajn a vyhovují i mé citlivé pleti. Doporučuji.

nic

15.07.2019

Česká značka Linteo je zárukou kvality. Jsem velice překvapena kolik druhů produktů tato značka nabízí. O některých jsem vůbec nevěděla, například jako sportovkyně určitě ocením tyto speciální ubrousky přímo pro sportovce. Také na odstranění make-upu jsou výborné. Moc děkuji redakci za testování, protože si většinu testovaných výrobků koupím.

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat