Moderní bydlení na Smíchově: Máme pro vás 3 zajímavé tipy

05.05.2020 | Bydlení a design

Uvažujete o novém bydlení v Praze a nevíte, jakou část hlavního města byste měli zvolit? Alternativ je samozřejmě hodně. Naším tipem je Smíchov.

Čtvrť ležící na levém břehu řeky Vltavy má určitě co nabídnout. Už jen výhled na Nové Město, Podolí a Vyšehrad, jež se nacházejí na protějším břehu Vltavy, stojí za to. Aktuálně se na Smíchově prodává hned několik bytů, o čemž ostatně svědčí také nabídka společnosti Homeland. My z ní vybíráme 3 zajímavé tipy.

Byt 5+kk v ulici Erbenova

Bydlení v prémiovém triplexu orientovaném na jih nabízí skvostné výhledy na Prahu. Vzdušný byt 5+kk disponuje dvěma terasami, kde lze strávit spousty příjemných chvilek. Prodej bytů na Smíchově se všeobecně vyznačuje luxusem a maximálním komfortem. Dokladem tohoto ztvrzení budiž třeba en-suite koupelna, šatna či vlastní terasa. Vynikající je také lokalita Hřebenky nacházející se v širším centru města. Do parku Ladronka nebo obory Hvězda to budete mít skutečně kousek. Pohodový rodinný život podtrhne i přítomnost veškerých služeb včetně škol a školek.

Moderní loft v srdci Smíchova

Naším druhým tipem je loftový byt situovaný v centru samotného Smíchova, v ulici Grafická. Jestliže preferujete aktuální trendy v bydlení, které jsou typické pro světové metropole, pak jste na správném místě. Zaujme vás na první pohled už jenom doslova obří obývací pokoj s kuchyňským koutem a jižně orientovaná terasa. Jinak je tento byt součástí komplexu, který se nachází na místě, kdy dříve stála slavná Neubertova tiskárna. K bytu náleží mimo jiné také garážové stání a relaxovat budete moci na originální střešní zahradě.

Byt 4+kk v ulici Švédská

Nádherný prosluněný byt na Smíchově se nachází také v ulici Švédská. Dispozičně je řešen jako 4+kk, patří k němu přitom také terasa a garážová místa. Lokalizace bytu je doslova luxusní, jelikož v sousedství leží park Sacre Coeur a hned několik mezinárodních škol či spousta sportovišť.

Společnost Homeland nabízí spousty bytů. Zajímavé jsou mimo jiné také byty na prodej v Berouně a jinou městech nejen ve středních Čechách.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat