Diskuse na téma Výborná čokoláda

Našla jsem konečně ručně vyráběnou čokoládu, objednat se dá tady www.amalichocolaterie. Sdílím pro všechny milovníky čokolády, kteří tak jako já dlouho hledali tu pravou kvalitní čokoládu ;-)

Eliška 05.02.2021

S touto čokoládou zkušenost nemám, ale kdo má boží pralinky, tak je to rozhodně DonCoco. Jsem ráda, že se rozhodli zprovoznit eshop, když prodejny zavřeli a mám tak možnost si neustále dělat radost. Na čokoládě si hodně ujíždím a jsem ráda, že jsem se dostala k něčemu tak kvalitnímu a chuťově vytříbenému.

Janča Eliška 25.02.2021

Opravdu je tam takový chuťový rozdíl v poměru s normální čokoládou ? Když si pralinky objednáváš, tak jak jsou balené ? Nestalo se ti někdy, že došly poškozené ?

Tichavka 23.02.2016

Jsem ráda, že jsem tím mohla někomu dalšímu kromě sebe zpříjemnit den ;-)

Verča11 19.02.2016

Jé to jsem ráda, že jsem tady na ten příspěvek narazila, zrovna jsem si říkala, že už mám dost těch náhražek v obchodech, že už chci konečně opravdovou čokoládu…objednávám a těšííím se!

Dianadia 22.12.2015

tak sice už je to dýl ale i tak zpětná vazba ode mě - objednala jsem si teda ty čokolády a zkusila víc příchutí a musím říct že je to opravdu jedna z nejlepších čokolád co jsem kdy měla, můj favorit je klasika a ještě zázvorová, opravdz super ;))

alenab 17.12.2015

no tak fakt jsem slepá, jdu mrknout na odkaz*4*

Tichavka 10.12.2015

To jsem ráda, že alespoň někomu to udělalo radost, je opravdu výborná, objednávám pořád další a další, teď už i jako dárky :-)

alenab Tichavka 17.12.2015

asi jsem slepá, nebo je odkaz smazaný??????*2*

Dianadia 24.11.2015

paráda za milovnici čokolády se určitě považuju takže to beru jako výzvu a objednám na ochutnávku ;))


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat