Diskuse na téma Hygiena u dětí

Ahoj, nemáte zkušenost s nějakými přípravky na intimní partie, co jsou určené pro děti ?

Sandriskaa 28.01.2024

Taky mám od Bobánka látkovky a jsou moc fajn, je to s nima úplná pohoda jako s jednorázovkama, ale bez toho odpadu. A navíc mi přijdou mi i pohodlnější pro miminko :-)

Nadiaa 27.12.2023

A jaké plenky používáte? Já nechci používat jendnorázovky a tak přemýšlím nad látkovýma, můžete nějaké doporučit?

Alizee Nadiaa 18.01.2024

Taky teď ty látkové zvažuju, tak jestli můžete sdílet zkušenosti budu moc ráda. Dcera bude mít teď 9 měsíců a nechci pořád používat jednorázovky.

anastaziaa Nadiaa 25.01.2024

Já používám tyhle https://bobanek.eu/aio-all-in-one-pleny a jsou super. Moc hezky sedí, výborně sajou a fakt snadno se používají, super je, že mají tmavý vnitřek takže nemusím řešit zaprané fleky. Koukám, že na ně teď mají i pěknou slevu :)

Lenka 21.12.2019

Tak to by mě taky zajímalo jestli něco takového je, protože co vím, tak klasické mýdlo by na tyto partie vůbec přijít nemělo.

Tereza Lenka 30.09.2020

Klasické mýdlo ne, proto se prodávají ta speciální na intimní hygienu, která neštípou a mají úplně jiné složení. Hodně tady těch přípravků mají na alpíku odkud je i já sama objednávám.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat