Diskuse na téma Zdravý životní styl

chtěli byste vypadat dobře,jste unavení a bez energie?Rada poradím.Kontak:martina.buckova@centrum.cz

Laura 14.02.2024

Četla jsem tady toho hodně, tak Vám také s něčím přispěju. Osobně užívám produkty od H2 Europe. Je to česká firma a má skvělé produkty. Nejoblíbenější mám H2 Probio a teď nově jsem začala užívat i SiberActive, kde je i houba Chaga. :) Skvělý životabudič, který teda potřebuji vždy na tohle přechodové období je Recovery H2 . :) Jsou na bázi molekulárního vodíku, takže rychle účinkují a lépe se vstřebávají. :)

Hvězda Laura 20.02.2024

Zní to moc dobře. A berete vše najednou? Nebo to máte rozdělené nějak? To s tou houbou je dobré na co?

Laura Laura 29.02.2024

SiberAktiv je dobrý na čištění organizmu a ochranu před vnějšími vlivy. Chaga je skvělá proti infekčním onemocněním, chrání játra, pokožku, zlepšuje trávení a spoustu dalšího. :) Případně můžete mrknout na jejich stránky https://eshop.h2europe.company/produkt/siberactive/, tam najdete vše potřebné. Recovery beru na přelomu zimy/jara a naopak. Probio beru více méně soustavně a Siber Aktive jsem začala brát nyní. :)

Soňa 01.12.2023

Já užívám léčivou houbu Reishi, má spoustu blahodárných a léčivých účinků. Objednávám si ji od Houbicky.eu tam vím, že ji mají certifikovanou a v bio kvalitě ;)

Tana Soňa 19.12.2023

Od nich si objednávám Lví hřívu, měla jsem před tím i jinou, ale tahle je bezkonkurenční, protože je zpracovaná tak, že z ní dokáže tělo získat co nejvíc a navíc má jasný původ a je v bio kvalitě.

Bohu 15.09.2023

Berete i nějaké doplňky stravy, vitamíny a podobně? Něco na imunitu nebo lepší obranyschopnost? Blíží se pomalu zima, přes to léto se snažím jet hodně zeleninu a ovoce ze zahrad, ale ta zima je v tomto víc náchylná na zdraví.

Vendy Bohu 19.09.2023

Já teda ano, protože pokud není zelenina a ovoce domácí, tak v tom z obchodu nějak nemam důveru a vitamínů to moc nevidělo díky skleníku. Kupuji si od Vitaslife hořčík, céčko a dlouhodobě i houbu chagu. Ta je naprosto perfektní. Vždy si dávám pauzu právě přes léto a na podzim zase nasazuji. Cítím se dobře, jsem relativně i zdravá a mám i energii. :)

Bohu Bohu 22.09.2023

Zní to zajímavě, vůbec teda nevím co ta houba je zač a k čemu má být. Hořčík a céčko je dobrý, já si vždycky koupím teda jen nějaký v lékárně, ale stejně jsem pak půlku zimy na hromadě.

Vendy Bohu 26.09.2023

Jasně protože to není vůbec kvalitní a většinu vyloučíš přes moč, do těla se toho moc nedostane. Proto ty účinky nejsou žádný. Chaga je super právě na posílení organizmu a skvěle funguje i na imunitní a trávící systém. Hořčík i céčko jsou také na obranyschopnost, lepší zažívání a spoustu dalších +. Tady na stránce https://vitaslife.store/obchod myslím najdeš co hledáš a věci mají opravdu 100% přírodní a kvalitní. :)

Vanda 05.09.2023

Pěkný den, měla bych dotaz... Je to zvláštní, ale po létě se cítím nějak nafouknutá. Nevím, jak to, ale asi bych potřebovala trochu shodit a pročstit se. Přemýšlím na ketodiet. Myslíte, že je v tomto okamžiku vhodná?

Lola Vanda 05.09.2023

Tak to rozhodně vhodná je! Kolik bys tak chtěla shodit? Já jsem přesně z toho samého důvodu https://www.ketodiet.cz/ držela a pomohla mi úžasně. A vracím se k ní kdykoli mám nějaké to kilo navíc. Za chvíli pak není co řešit.

lukasjaros 03.09.2023

já osobně navštěvuju jedno fitness centrum v brně, (zone4you, kdyby někoho zajímalo). a tam si vybírám na co mám zrovna chuť. kruháč? není problém.. kardio? může být.. za odměnu sauna, všechno krásně s permanentkou, takže mě to motivuje makat dál a dál. cítím se skvěle.

Eliška 07.08.2023

Ahojky, chtěla bych se zeptat na možnosti darování plasmy. Zatím jsem darovat nebyla, takže to bude moje premiéra. Říkala jsem si, že bych zašla do cetra https://www.caraplasma.cz/. Máte s ním zkušenosti?

Vanda Eliška 05.09.2023

Ahoj, ano ano, chodím darovat pravidelně. Vyhovuje mi, že díky tomu znám přesný stav svého zdraví. A navíc je tam příjemné prostředí :)

Anife 28.05.2023

Ahoj holky,já jsi od jara koupila základní činky a podložku na cvičení od fitham.Musím říct,že jsem si cvičení velice oblíbila a manžel říkal,že vypadám velmi zdravě.Musela jsem samozřejmě také upravit stravu bez které to nejde.

Karla Anife 13.06.2023

Koukala jsem se na ten shop a co mě tam teda zaujala, to je ta jejich nabídka. Na sport tam mají snad opravdu vše. Měla bych dotaz... Kdybych si chtěla koupit běhací pás, poradí mi od nich někdo s výběrem? Nevíte? Nemáte zkušenost?

Erika Anife 14.06.2023

Hele, oni tam mají nákupního rádce, který tě naprosto skvěle provede výběrem a navede tě k tomu správnému kousku, který ti bude nejvíc vyhovovat.

Alizee 30.03.2023

Já jsem si teď koupila takovou bylinkovou tinkturu na posílení imunity, je to moc fajn :))

Iris 27.03.2023

Holky, chtěla bych se zeptat... cvičím, ale kila nejdou dolu tak rychle, jak bych si představovala... říkala jsem si, že bych zkusila proteinovou dietu. Hodně se tu doporučuje https://www.ketodiet.cz/. A já bych se ráda zeptala na to, jak vlastně funguje? Nebudu mít pocit hladu?

Alma Iris 26.04.2023

Ahoj Iris, ketodiet je naprosto dokonalý způsob, jak efektivně zhubnout a při dodržování správného jídelníčku si váhu i udržet :) Ta mě prostě ten nejlepší, dokonalý způsob hubnutí :)

Krista Iris 09.05.2023

Tahle dieta je skvělá. Taky jsem ji držela. A zhubla jsem s ní. Díky ní jsem získala jiný náhled na stravu. Teď po dietě jsem najela na LC stravu a musím říct, že takto mi to skvěle vyhovuje. Hodně kupuju jejich LC produkty. Ty mi chutnají moc.

Karla Iris 27.06.2023

Kristo, jak dlouho jsi tu dietu držela? A měla jsi jimi složený program nebo sis dietu sestavila sama?

Krista Iris 09.07.2023

Ahoj, já jsem měla jejich program a dokupovala jsem si produkty z jejich e-shopu https://www.ketodiet.cz/eshop/. A když jsem měla chuť, tak jsem třeba koktejl nahradila proteinovou tyčinkou. A super :)

Eliška Iris 07.08.2023

Ty ketodiet proteinové tyčinky jsou dokonalý. Měla jsem moc ráda jahodový v bílé čokoládě, ale ty už nedělají. Tak jsem si začala kupovat v tmavé a ty jsou teda naprosto božský :)

Bety-tyna 23.03.2023

Kvalitní přírodní doplňky stravy si kupuju tady https://vitaslife.cz/ mám s nima fakt dobrou zkušenost.

Nikča Bety-tyna 27.03.2023

Moc se mi to líbí podle toho co tam píšou, co od nich užíváš na podporu imunity?

Andrea 05.03.2023

Tak mám tady tento https://www.fitham.cz/trinfit-vivo-b500i Ta jeho pořizovací cena není moc vysoká,ale mě to stačí.

Jitka 02.03.2023

A jaký sis koupila rotoped?Myslela jsem , že už se snad nic takového ani neprodává v dnešní době.

Andrea 01.03.2023

Já také sport miluji.Chodím běhat každý den k nám do lesa a ještě jsem si k tomu přikoupila domů rotoped.

Patyna 28.02.2023

Já chci zkusit něco s hořčíkem, začala jsem hodně cvičit a prý je ho dobrý doplňovat tak jestli můžete poradit osvědčený doplněk budu ráda :-)

Jitka 28.02.2023

Ahoj máte někdo rádi sport jako já.Tento rok jsem si řekla,že bych si domů koupila něco na cvičení.Pceji jenom ráda chodím cvičit ven a když je venku škaredě tak proč si nezacvičit i doma.

Sárka 27.02.2023

Taky bych ráda začala užívat nějaké doplňky s přírodním složením, tak jestli máte něco vyzkoušeného budu ráda za sdílení.

Magda 26.02.2023

Já jsem měla tohle https://www.ketofit.cz/skvele-leto-4-tydny-jarni-hubnuti je to naprosto super program na zhubnutí.

Valinka Magda 01.03.2023

Já jsem teda od ketodiet neměla tento program, měla jsem ten medium a musím říct, že mi vyhovoval. Hlavně složení jídel. Ze začátku jsem měla trošku problém dodržovat pravidelná jídla, hlavně se snídaní jsem měla problém. No a během dne jsem se do jídla nutila, dost mě to zasytilo. Ale to jsou nepatrné překážky. Díky té dietě a jejímu režimu ta kila opravdu jdou dolů. Zdravě a hlavně efektivně.

Dana Magda 05.05.2023

Ten je moc fajn, taky jsem přešla ke KF a jsem s nimi moc spokojená. :) Ten 4 týdenní program si beru taky a pak si jen dokupuji na co mám chuť a vařím podle jejich receptů a paráda. Váha se pořád drží a cítím se skvěle. :)

Irena 22.02.2023

A ta ketofit to je nějaký program nebo si kupujete sami? Jak to funguje? A jak je to po zhubnutí?

Pavlína5 22.02.2023

Poraďte jaké užíváte přírodní doplňky stravy, chtěla bych něco s opravdu kvalitním složení, bez konzervantů, barvit a tak dále

Petra 09.02.2023

Aha, děkuji za radu. Já to asi vyzkouším, abych se nastartovala.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat