Diskuse na téma Kontaktní čočky ano nebo ne?

Ahoj ženy. Celý život jsem měla oči v pořádku, ale před měsícem mě poslala moje obvodní na oční a tam mi oznámili, že potřebuju brýle. Tak přemýšlím, jestli si mám pořídit brýle nebo čočky. Já si totiž myslím, že by mi brýle moc neslušely :( Ale není to nějaký problém, když jsem ještě ani pořádně nenosila brýle a hned bych si místo nich dala čočky?? díky za rady

Elisabeth. 23.03.2024

Já mám nově dioptrické brýle + mi bylo doporučeno koupit si čočky až jakmile si zvyknou na brýle. Já byla v Brně v Alensa, kde jsou příznivé ceny, slečna na prodejně byla skvělá, nápomocná a mám skvělou zkušenost :)

Lída 02.07.2023

Já si teda nic bez konzultace neobjednávám. Čočky už vůbec ne... Pravidelně chodím do https://www.doktorklain.cz a musím říct, že jsem spokojená. Jsou tam velmi šikovní optometristi, kteří mi spolehlivě změří zrak :)

anka 28.07.2016

a můžu se zeptat, koho jste si objednávali? Protože jsem nad tím přemýšlela a chtěla bych někoho spolehlivého, ale zároveň s dobrými cenami

radka anka 28.07.2016

já jsem si objednala optikdodomu.cz ani nevím o nikom jiném kdo by to nabízel. Pro mě bylo super, že za mnou dojeli i na vesnici...

Erika 25.07.2016

o téhle službě jsem taky slyšela, a prý je dost dobrá, třeba pro seniory si myslím, že je to neocenitelné

anka 13.07.2016

zdravím, mám optika co mi moc nevyhovuje, tak bych ráda provedla změnu. Chtěla bych nějakého, kde nenechám půl výplaty. Kam chodíte vy?

radka anka 19.07.2016

já si objednávám optika, co příjde k nám domů a jsem s ním maximálně spokojená, není ani tak drahý :)

Wokie 22.12.2015

Dobrý den já mám velmi dobrou zkušenost s brněnskou klinikou Gemini. Všechno probíhá standartě a když jsem měla strach, tak jsem se zeptala a oni mi na mé otázky odpověděli bez problému… jinak něco se o zakroku mužeš dozvědět i přimo z jejich stránek www.gemini.cz a pobočku mají i v Praze

Kateřina 19.08.2015

Dobrý den, znáte dobrou kliniku-lékaře v Praze na víčka? Hrozně se bojím , že mi to někde pokazí!! Díky míč Johy

Petra.sek Kateřina 27.10.2015

Dobrý den já mám velmi dobrou zkušenost s brněnskou klinikou Gemini. Všechno probíhá standartě a když jsem měla strach, tak jsem se zeptala a oni mi na mé otázky odpověděli bez problému… jinak něco se o zakroku mužeš dozvědět i přimo z jejich stránek www.gemini.cz- a je tam i seznam poboček v Praze jsou taky :)

Majka 20.07.2015

Dobrý den já mám velmi dobrou zkušenost s brněnskou klinikou Gemini. Všechno probíhá standartě a když jsem měla strach, tak jsem se zeptala a oni mi na mé otázky odpověděli bez problému… jinak něco se o zakroku mužeš dozvědět i přimo z jejich stránek www.gemini.cz

Kosi 19.07.2015

Dobrý den vážně uvažují o laserové operaci oči. Dělám závodně kontaktní sport a nemužu si v něm dovolit nosit brýle a čočky už mi začínají pomalu vadit a snesu je v oku jen krátkou dobu. Mám dvě a tři dioptrie ustálene už dva roky bez zhoršení. Doporučili byste mi nějakou kliniku? Jsem z Brna ale jsem ochotná za kvalitnim doktorem i cestovat.

Roska 29.06.2015

To bys vůbec nemusela, oni mají pobočky poboček několik a v Praze určitě taky. Určitě je mužu doporučit :)

Jita 29.06.2015

Jej no ale kdyý já jsem z Prahy a dojiždět do Brna…no nevím nevim

Roska 29.06.2015

Ahoj já jsem operaci očních výček podstoupila v Brně na klinice Gemini.

Jíta 29.06.2015

Dobrý den, znáte dobrou kliniku-lékaře v Praze na víčka? Hrozně se bojím , že mi to někde pokazí!! Díky míč Johy

Jana 21.06.2015

Ahoj já jsem se rozhodla pro operaci laserem, ze 4 dioptrii je najednou nula. Žádné problemy ani komplikace nebyli, doktor mi vše vysvětlil takže i zákrok proběhl v naprostem klidu :) Osoboně mužu řict že bych do toho šla znovu :)

Stan 12.06.2012

Ahojky, já nosím čočky od dvanácti, což je už bohužel hezkých pár let *2*XD, ale nemůžu si stěžovat. Nošení čoček není nijak odvislé od toho, jestli předtím byly potřeba brýle nebo ne. Otázka je, jestli sednou. Existuje hodně druhů, hodně firem... a chce to natrefit na ten ideál:) Každopádně já bych se toho určitě nebála, je to pohodlné a neomezuje to jako brýle (napříkald jsem si jednou vzala brýle jako "pro změnu" a když mi manžel,který brýle nosí, chtěl dát vášnivější pusu, tak jsme si je málem rozflákali oba:-D:-D*3*)

anička Stan 20.06.2013

tak to mě pobavilo :-D:-D:-D Každopádně Veroniko. Už uplynul rok a 1/2 od tvého příspěvku. Jak ses rozhodla? Já nejraději nosím Bi-weekly (na dva týdny) a nebo Daily (na jeden den a večer vyhodíš). :-) Ty na měsíc a déle jsou pro mě nepohodlné. Nejlepší jsou ty denní. Pokud jsi na tom podobně tak doporučuji TopVue Daily. Jsou jednodenní a přitom levné. ;-)

Miikolica 05.04.2012

Není problém :) Mě je 13let a čočky používám přes půl roku. Jsou úžasné na sport a tak dále. Nešpiní se oproti brýlím ale také se můžou v oku srolovat a to je dost velká bolest! Nebo když vám do oka spadne řasa... bolí to! Navíc, pokud si špatně umyjete před použitím ruce nebo uděláte něco špatně, zanesete si bakterie do oka což může způsobit opravdu veliké potíže. Má to své pro i proti. Zeptejte se vašeho optika(ten mi pomohl více než očařka) a nebo své doktorky přes oči :):-)

Lenkaa 03.04.2012

Zašla bych se poradit...odborníci ti poradí nejlépe co by bylo nejlepší Vaším očim. Já uz dlouho chodim sem http://ocnistudio.cz/ a nemůžu si vůbec na nic stěžovat, péče maximální a tím i spokojenost.

SUNN 13.03.2012

ahojky.já nosím čočky 6 let a nedám na ně dopustit,brýle hodně omezují a pokud budeš znát své přesné dioptie můžeš nakupovat na internetu.a také higiena je důležitá,ale to už zaleží jak jsi šikovná.hodně úspěchů***:-)

Hanka 12.03.2012

Ahoj Veru, určitě ti doporučím čočky. Nosím je už 7 let a jsem si nimi moc spokojená. Počítej, že jsou trochu cenově náročnější než brýle, ale když si čočky a roztoky budeš kupovat přes internet, není to zas tak strašné. Brýle měly u mě strašné mínus, že když padal sníh, přechod z teplé do studené místnosti, vodní sporty..... prostě jsem nic neviděla. Určitě zkus čočky, myslím, že budeš spokojená.

anett 22.02.2012

Nejlepší věc, jakou jsem si kdy mohla pořídit. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat